Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

tifazcik

tifazcik

Üye
yapcak bisey yok
ne zan cıkcak bu rom bi an once cıksın
çıkmıcak galıba

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
yalan oldu galiba buglu dahi olsa çıkmadı bi

zencibitc

zencibitc

Üye
Ace 2 icin cm 12 verilince buraya yazin lutfen

tifazcik

tifazcik

Üye
ben çıkacagını dusunmuorum ama benim dusncem

yek2619

Üye
Arkadaşlar s3 mini i8200 için cm çıkaçakmı veya farklı rom varmıdır uzun zamandır beklemedeyim xda nın sitesinde uğraşıyorlar ama şuan için sonuç olumsuz.

zencibitc

zencibitc

Üye
Galaxy wonder a bile verildi

ortak42

ortak42

Üye
Galaxy wonder a bile verildi
Aynen ha wondere bile verdiler..
Teamcanjicadan hiç ses yok..
Novafusionda geçen 2 hafta önce haftaya verecez dedi oda yok anca s3 mini'ye çalışıyor...verecek bide her tarafı hata dolu olacak...
ARKADAŞLAR SİTENİN BİRİNDE BULDUM...KAYNAK SAĞLAM DENEYEBİLECEK BİRİSİ VARMI?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Aynen ha wondere bile verdiler..
Teamcanjicadan hiç ses yok..
Novafusionda geçen 2 hafta önce haftaya verecez dedi oda yok anca s3 mini'ye çalışıyor...verecek bide her tarafı hata dolu olacak...
ARKADAŞLAR SİTENİN BİRİNDE BULDUM...KAYNAK SAĞLAM DENEYEBİLECEK BİRİSİ VARMI?

Ace 2 icinmi bu

ortak42

ortak42

Üye
Evet ace 2icin 8160

Bu sayfadada hatalari falan yaziyor o uste ilk attigim linlten falan ingilizcen iyi ise yuklersen bilgilendir bizi :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Son durum nedir? Ace 2 ye android L geliyor mu? En son cm agustosta yayınlanmış. TeamCanjica bizi unuttu sanırım.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Evet ace 2icin 8160

Bu sayfadada hatalari falan yaziyor o uste ilk attigim linlten falan ingilizcen iyi ise yuklersen bilgilendir bizi :)

Romu indiryom yüklicem.ingilizcem az bisey var ve sayfadan anladığıma göre arama anında ses çalısmıyor video kaydetmiyor ve gps sorunlu diger özellikler çalısyor
Evet ace 2icin 8160

Rom 28 aralık da çıkmış ve kaynak sağlam yüklemeyi denicem

ortak42

ortak42

Üye
Romu indiryom yüklicem.ingilizcem az bisey var ve sayfadan anladığıma göre arama anında ses çalısmıyor video kaydetmiyor ve gps sorunlu diger özellikler çalısyor

Rom 28 aralık da çıkmış ve kaynak sağlam yüklemeyi denicem
Çok iyi olur yükledikten sonra buraya izlenimlerinizi yazarmısınız? Nasıl yapıldığını falan 4.4.4 biseyler diyor orada anlamadım :) bide arama esnasında ses gelmiyormu nası bi hata o?

tifazcik

tifazcik

Üye
kamera fln nasıl cozcez cekmiomus ya

ortak42

ortak42

Üye
Son durum nedir? Ace 2 ye android L geliyor mu? En son cm agustosta yayınlanmış. TeamCanjica bizi unuttu sanırım.
Novafusionun facebook sayfasını sürekli takip edin orada yayınlayacağı zaman söylüyor..hem novafusion gečen haftalarda cm11 güncellemesi verdi..
kamera fln nasıl cozcez cekmiomus ya
Yine iyi Alpha sürümü ve 2-3 hata var..cok kısa süre sonra novafusionda yayımlar bitane :)
Kamerayida düzeltirler heralde.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Novafusionun facebook sayfasını sürekli takip edin orada yayınlayacağı zaman söylüyor..hem novafusion gečen haftalarda cm11 güncellemesi verdi..

Yine iyi Alpha sürümü ve 2-3 hata var..cok kısa süre sonra novafusionda yayımlar bitane :)
Kamerayida düzeltirler heralde.
Romu kurdum calısyo ancak bir hata var fotograf cektigi halde video cekmiyo.video cektikten sonra yesil gozukyo

• Beğen
Tepkiler: ortak42
tifazcik

tifazcik

Üye
s5 rom nasıl

Üst Alt