ortak42
Üye
çıksada 1 ay kuramayız baksana s3mini'ye 1 haftadır daha yeni güncelleme verdi düzelen bi hata yok...Bİ CIKMADI YAW
çıksada 1 ay kuramayız baksana s3mini'ye 1 haftadır daha yeni güncelleme verdi düzelen bi hata yok...Bİ CIKMADI YAW
yapcak bisey yok
ne zan cıkcak bu rom bi an once cıksın
çıkmıcak galıba
Arkadaşlar novafusionun facebook sayfasını ziyaret edin..bu gece cm11 güncellemesi verecek önümüzdeki hafta da cm12 verecek...herşeyi facebook sayfasından bildiriyorlar..takipte olun yeter.yalan oldu galiba buglu dahi olsa çıkmadı bi
Aynen ha wondere bile verdiler..Galaxy wonder a bile verildi
Aynen ha wondere bile verdiler..
Teamcanjicadan hiç ses yok..
Novafusionda geçen 2 hafta önce haftaya verecez dedi oda yok anca s3 mini'ye çalışıyor...verecek bide her tarafı hata dolu olacak...
ARKADAŞLAR SİTENİN BİRİNDE BULDUM...KAYNAK SAĞLAM DENEYEBİLECEK BİRİSİ VARMI?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet ace 2icin 8160Ace 2 icinmi bu

Evet ace 2icin 8160
Bu sayfadada hatalari falan yaziyor o uste ilk attigim linlten falan ingilizcen iyi ise yuklersen bilgilendir bizi![]()
Evet ace 2icin 8160
Bu sayfadada hatalari falan yaziyor o uste ilk attigim linlten falan ingilizcen iyi ise yuklersen bilgilendir bizi![]()
Çok iyi olur yükledikten sonra buraya izlenimlerinizi yazarmısınız? Nasıl yapıldığını falan 4.4.4 biseyler diyor orada anlamadımRomu indiryom yüklicem.ingilizcem az bisey var ve sayfadan anladığıma göre arama anında ses çalısmıyor video kaydetmiyor ve gps sorunlu diger özellikler çalısyor
Rom 28 aralık da çıkmış ve kaynak sağlam yüklemeyi denicem
bide arama esnasında ses gelmiyormu nası bi hata o?Novafusionun facebook sayfasını sürekli takip edin orada yayınlayacağı zaman söylüyor..hem novafusion gečen haftalarda cm11 güncellemesi verdi..Son durum nedir? Ace 2 ye android L geliyor mu? En son cm agustosta yayınlanmış. TeamCanjica bizi unuttu sanırım.
Yine iyi Alpha sürümü ve 2-3 hata var..cok kısa süre sonra novafusionda yayımlar bitanekamera fln nasıl cozcez cekmiomus ya

Romu kurdum calısyo ancak bir hata var fotograf cektigi halde video cekmiyo.video cektikten sonra yesil gozukyoNovafusionun facebook sayfasını sürekli takip edin orada yayınlayacağı zaman söylüyor..hem novafusion gečen haftalarda cm11 güncellemesi verdi..
Yine iyi Alpha sürümü ve 2-3 hata var..cok kısa süre sonra novafusionda yayımlar bitane
Kamerayida düzeltirler heralde.
peki arama hatası varmı? o ses gelmeme olayı nasıl?Romu kurdum calısyo ancak bir hata var fotograf cektigi halde video cekmiyo.video cektikten sonra yesil gozukyo
Daha test etmedim ama ederim birazdanpeki arama hatası varmı? o ses gelmeme olayı nasıl?