Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

Enisina

Üye
@vaterfa

Ben zaten Sırf halo var diye liquid kullanıyorum :)

@dogankara54

cm11 e halo kursanız güzel yok buna eklemezsenizde da en azından 5.0 rom una ekleyin :)

vaterfa

vaterfa

Üye
@Enisina bende yeni ogrendim birazdan kurucam liquidi :)

ortak42

ortak42

Üye
@vaterfa

@dogankara54

cm11 e halo kursanız güzel yok buna eklemezsenizde da en azından 5.0 rom una ekleyin :)
Liquid mi daha iyi cm11 4.4.4 nova mı?

dogankara54

dogankara54

Üye
@vaterfa

@dogankara54

Testler devam etmekte fakat bu halo nun neyini begeniyorsunuz ozelligi ne bunun acaba ? :)
Liquid mi daha iyi cm11 4.4.4 nova mı?
Bizim yapyigimiz cm11 daha iyi cm11 irin arkadaslar halo denen uygulamadan begeniyor :)

• Beğen
Tepkiler: ortak42
ortak42

ortak42

Üye
@dogankara54 testlerdeyizmi dedin :D :D o zaman 2-3 güne lollipop geliyoo :D

Enisina

Üye
@dogankara54

sol tarafta açık olan uygulama bildirimi veriyor tıklayınca 2.sayfadaki gibi ekrana geliyor yani menü tuşuna basıp uygulama arasında geçiş yapmaya gerek kalmıyor :) siz telefona yükleyip deneseniz daha iyi olur

dogankara54

dogankara54

Üye
@dogankara54

sol tarafta açık olan uygulama bildirimi veriyor tıklayınca 2.sayfadaki gibi ekrana geliyor yani menü tuşuna basıp uygulama arasında geçiş yapmaya gerek kalmıyor :) siz telefona yükleyip deneseniz daha iyi olur
Coklu pencere tipi gibi yani :)
@dogankara54 testlerdeyizmi dedin :D :D o zaman 2-3 güne lollipop geliyoo :D
Ne kadar surecegi belli degil imajbdosyalarini bekliyoruz :)

Enisina

Üye
@dogankara54 5.0 rom unda son durum nedir? :)

dogankara54

dogankara54

Üye
Ooo iyi iyi bide hata olmazsa tadından yenmez :) kolay gelsin 4 gözle bekliyoruz :D
Biliyorum zaten dort gozle beklediginizi ve bu arada bazen goremiyorum yazdiklarinizi duvarimdan sorarsaniz iyi olur saygilar :)

• Beğen
Tepkiler: ortak42

Üst Alt