ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

furkan4045

Üye
Arkadaslar bu cıkan dosyaları odinde nereye koyucaz 2 tane dosya var yardımcı olurmusunuz

Bide bu orjinal rom dimi ?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
yeni rom

- - - Eklendi - - -

yeni rom indirme linki

Hocam test romunda kasılmalar oluyordu onlar azalmışsa bu romu yükleyeyim eski sürüme dönmeyeyim siyah ekran da gitmiş mi?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye

Bence yükleyin orijinal olması bile yeterli.

hocam indirdim ama yükleyemiyorum odinde takılıyor

<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I8160XXMC8_I8160TMNMC3_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
burda kalıyor

PDA'ya koymuyor muyuz. Auto Reboot Re-Partition F. Reset Time ı işaretletip başlatıyorum

- - - Eklendi - - -

tamamdir hallettim

bela20122

bela20122

Üye
arkadaşlar ben yükledim telefon on numara oldu siyah ekran sorunu falanda yok eskisinden daha iyi

ceyhuncu

Üye
Orjinal romu kurdum aama ram 482 megabayt gösteriyor 555 den 482 ye düştü var mı böyle bişey ya :(((

osmansen25

Üye
Arkadaişar bu enson çıkan romu kurdum siyah ekran problemi gicerilmiş ama bütün jb romları sırayla denememe rahmen telefonu normal kullanırken telefon tutukluk yaparcasına donuyor blakis video ve müzeik açtığımda 5 dk da bir telefon donuyor ve bir kaç dakika böyle kalıyor sizce böyle bir problem neyden kaynaklanabilir

furkan4045

Üye
Arkadaişar bu enson çıkan romu kurdum siyah ekran problemi gicerilmiş ama bütün jb romları sırayla denememe rahmen telefonu normal kullanırken telefon tutukluk yaparcasına donuyor blakis video ve müzeik açtığımda 5 dk da bir telefon donuyor ve bir kaç dakika böyle kalıyor sizce böyle bir problem neyden kaynaklanabilir

Kardeş gereksiz uygulamaları etkisizleştir hem menun rahatlar hem ram kullanımın azalır donma olayı kesilir ben yaptım mesela
Şu şekilde yapılıyor:
Uygulamalar-->Ayarlar-->Uygulama Yöneticisi-->En sağa git

ChatOn
Gmail
Google Arama
Google Talk
Google+
Haritalar
Music Hub
Polaris Office 4.0
Samsung Apps
Samsung Backup Prodiver
Sesli Kumanda
TalkBack
Yahoo!Finance Daemon
Yahoo!News bende bunlar devre dışı kullanmıyorum çalışan diye yer var orda neylerin ram yediğini görürsün ona göre kaldırırsın hız artışı olucaktır.

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
var mi yeni sizinti?

ceyhuncu

Üye
Orjinal geldi portekize kardeşim ben kurdum canavar gibi sızıntılara göre baya iyi hız stabillik olarak ama uyarı 2.3.6 dan direk geçersen ram sıkıntısı oluyo 482 gösteriyo ama sızıntıdan geçersen orjinale o zaman ram 624 gösteriyor bilginize.

sknt54

Üye
arkadaşlar romu kurdum test aşamasında olduğu için takılmalar var. özellikle arama ve rehber açılırken çok geç kalıyo ama çok büyük artılar var tabiki. en büyük artısı ise kamera artık zoom yapıyor. ram 555 mgbyt dan 664 de çıkmış ve yeni bazı özellikler tam sürüm çıktığında mükemmel olacağını düşünüyorum...

arkadaşlar bende bu romu yüklemiştim şimdi nisan sonu orjinal rom çıkıcak mış ben o roma nasıl geçiş yapıcam 2.3.6 ya geri dönüp yaparım diye düşünüyodum ama anakart hatası veriyor diye duyum aldım lütfen orjinal roma nasıl geçiceğim konusunda yardım edermisiniz ???

beko3555

Üye
benim tel de de anakart sorunu oldu. servise vercem. ücret ödememek için nasıl izah etmeliyim????

hamza5806

Üye
bu güncellemeyi wondera vermeyen samsunga yazıklar olsun

FeLonieS

FeLonieS

Üye
benim tel de de anakart sorunu oldu. servise vercem. ücret ödememek için nasıl izah etmeliyim????

Telefonda oyun oynadığını şarjı bittiğini, şarja taktığında şarj almadığını fark ettiğini söyle.

bargnes

bargnes

Üye
Arkadaslar merhaba ace2 kullanicisi olarak bende suan odin araciligi ile sizinti rom da kullaniyorum nisan sonunda gelecek olan guncellemeye nasil gecegiz cevap icin simdiden tesekkurler

Kontrol

Kontrol

Üye
arkadaşlar simdi bu sürüm icinde dalga efektli tuş kilidi var mi ?
s3 mini gbi durur mu telefon yani :)

love1907

Üye
yükledin ama hep başa sarıyor bi media fire felan atarsan çok harika olur. Paylaşım için teşekkürler

tolgaarman

Üye
Orjinal geldi portekize kardeşim ben kurdum canavar gibi sızıntılara göre baya iyi hız stabillik olarak ama uyarı 2.3.6 dan direk geçersen ram sıkıntısı oluyo 482 gösteriyo ama sızıntıdan geçersen orjinale o zaman ram 624 gösteriyor bilginize.

Evet arkadaşım 2.3.6 dan direk geçtim ram düştü şimdi sızıntı yı kurup tekrar orjinali kursam ram sorunu düzelir mi ?

Üst Alt