vedatarsav
Üye
Ramı biraz daha az kullanıyor.
Şuan telefonuma kurdum hocam orjinal olması yanısıra test romuyla aynı performansı sergiliyor gibi yada ben öyle seziyorum.
Ramı biraz daha az kullanıyor.
Şuan telefonuma kurdum hocam orjinal olması yanısıra test romuyla aynı performansı sergiliyor gibi yada ben öyle seziyorum.
Arkadaslar bu cıkan dosyaları odinde nereye koyucaz 2 tane dosya var yardımcı olurmusunuz
Bide bu orjinal rom dimi ?
yeni romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
yeni rom indirme linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam test romunda kasılmalar oluyordu onlar azalmışsa bu romu yükleyeyim eski sürüme dönmeyeyim siyah ekran da gitmiş mi?
Bence yükleyin orijinal olması bile yeterli.
Arkadaişar bu enson çıkan romu kurdum siyah ekran problemi gicerilmiş ama bütün jb romları sırayla denememe rahmen telefonu normal kullanırken telefon tutukluk yaparcasına donuyor blakis video ve müzeik açtığımda 5 dk da bir telefon donuyor ve bir kaç dakika böyle kalıyor sizce böyle bir problem neyden kaynaklanabilir
arkadaşlar romu kurdum test aşamasında olduğu için takılmalar var. özellikle arama ve rehber açılırken çok geç kalıyo ama çok büyük artılar var tabiki. en büyük artısı ise kamera artık zoom yapıyor. ram 555 mgbyt dan 664 de çıkmış ve yeni bazı özellikler tam sürüm çıktığında mükemmel olacağını düşünüyorum...
benim tel de de anakart sorunu oldu. servise vercem. ücret ödememek için nasıl izah etmeliyim????
Orjinal geldi portekize kardeşim ben kurdum canavar gibi sızıntılara göre baya iyi hız stabillik olarak ama uyarı 2.3.6 dan direk geçersen ram sıkıntısı oluyo 482 gösteriyo ama sızıntıdan geçersen orjinale o zaman ram 624 gösteriyor bilginize.