geçmiş olsun cihazının anakartı yandı. aynı problemi geçen hafta yaşadım. cihaz teknik serviste. bir ton sorun çıktı sizlere tavsiyem orjinal güncelleme çıkana kadar odin falan kullanmayın!
geçmiş olsun cihazının anakartı yandı. aynı problemi geçen hafta yaşadım. cihaz teknik serviste. bir ton sorun çıktı sizlere tavsiyem orjinal güncelleme çıkana kadar odin falan kullanmayın!
usb jig sadece brick olan teller icin uymaz hatta takarsan daha beter yapar taktiinda download modu acmaya calisir oradada buyuk sorunlar meydana gelir
servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?
servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?
servise ver en iyisini yaparlar tamirin telefoncularin yapmasi kolay degil ama kaliteli ve bu tamiri yapabilecektelefoncular fazla para alir servise ver benim.musterilerde oyle adamlar hep servise verdi
- - - Eklendi - - -
zaten guncelleme.icin az kalmis 2 ayda gelebilir diolar fransa yaalmanya ya amerikaya ve turkiyeye gelecekyani ilk guncellemeler arasinda turkiye varmis bi haberde okudum