ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

malenki

Üye
PDA ve CSC kısmına tıkladığımızda rar dosyalarınımı göstereceğiz yoksa dosyaları açacakmıyız? yukarıda yazdığınız dosyaları bulamıyorum.

crazy500

Üye

teşekkürler kardeşim oldu

Arkadaşlar Ben Samsung Galaxy GT-S5830i Kullanıyorum Bi Root Yüklemeye Çalıştım İlk Defa DEnedım Yani Ve Açılış Ekranında Kaldı Telefon Ne Yapmam Gerekıyo Hİç Bi Fikrim Yok Yardım Ederseniz Çok Sevinirim facebook.com/yakupcanesen

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfayada not eklemistim gb ye dönmek biraz riskli bi islem deneyip geri gb ye donerim diye dusunenler yuklemesin.

ceyhuncu

Üye
Bende rus romunu kurdum onu kullaniyorum guncellemeyi rud romundami yaptin.

maybek

Üye
Teşekkür ederim. Yukledim gorsellik olarak cok guzel. sikintilari olarak ram ve bazen rehberi gec okuma. onun harici cok. ayrica yunanistan icin 4.1.2 redmi surumu vermisler onu indirip kurdum. sanki biraz daha düzelmis. tavsiye ederim. kolay gelsin arkadaşlar

ergunx

Üye
    Konu Sahibi

Resmi surum cikmadi ikinci sizintidir o xxmb4

maybek

Üye
Arkadaşlar bu 4.1.2'yi nasil root edecegim baktim bulamadim. acaba 2.3.6 'nin root dosyaları buna olmaz mi. Yada elinde gt-i 8160 icin 4.1.2 root dodyalari olan varsa yardimci olabilir mi. teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ben baska bir yerden tesadüfen buldum. bana sanki resmi sürüm gibi geldi yine de emin değilim.

malenki

Üye

anakart arizasi mi oluyor yoksa yazilimsal problemmi oluyor? Ben bugün telefonu servise teslim ettim bakalim ne olacak?

- - - Eklendi - - -

ANAKART ARIZASI MI OLUYOR YOKSA YAZILIMSAL PROBLEMMİ OLUYOR? BEN BUGÜN TELEFONU SERVİSE TESLİM ETTİM BAKALIM NE OLACAK?

ergunx

Üye
    Konu Sahibi

Anakart arizasi oluyor servis fisine bakarsiniz anakart degistirilecektir

malenki

Üye
teknik servis kullanıcı hatası olduğunu söyledi ve 100 tl ye yapabileceklerini söyledi

Bende verdim bakalım ne diyecekler? arıza neymiş peki? yazılımsal hatamı yoksa donanımsal hata mı? hangi ildeki serviste yaptırdın?

crazy500

Üye
Bende verdim bakalım ne diyecekler? arıza neymiş peki? yazılımsal hatamı yoksa donanımsal hata mı? hangi ildeki serviste yaptırdın?
yazılımsal veya donanımsal olarak bişey söylemediler. teknik servis istanbulda. sizin teknnik servis hangisidir?

bu romu yukleyince 2.3 e donmek isteyenlere dikkat anakart yaniyor tamamen tel coker bana 2 3 kisi geldi boyle boyle oldu dedi icini actim baktim anakarti yanmis baska bi telefona denedim ondada acilmadi bnce guncellemeyi bekleyin fiyat olarakta 150 tl civarlarinda