Telefon Tavsiyesi A7 vs Note 4 vs Lg G4 vs Xperia Z5C

Sponsorlu Bağlantılar

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
A7 vs Note 4 vs Lg G4 vs Xperia Z5C
Sa arkadaşlar. Çikabilicegim en yüksek bütçe 1700-1800. Ön kamerasinin iyi olmasi iyi pil ömrü ve iyi güncelleme alicak bir cihaz alicam. Başka önerileriniz varsa da beklerim. Kolay gelsin.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
G4

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam bu telefonlar arası seçim yapmak çok zor :D başlığı görünce ben bile şaşırdım. Küçük telefon sevdiğimden z5c alırdım. Sizde belirli özelliklere göre cihazları eleyin. Mesela note un kalemi var kullanırım diyorsanız onu alın. A7 yeni cihaz pil süresi çok güzel her özelliğiyle güzel yinede güncelleme de geri kalır diğerlerine göre. G4 kamera muazzam kasa çokta kaliteli değil. Z5c küçük telefon sevenler için. Isınma sıkıntısı var yine şarj da beklenildiği gibi değil (z3c den düşük)

MaxipmaN

Üye
en uzun destek alacak z5c ama kalın bi telefon.

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Kalin ve küçük olmasi tercihim degil başkan Z5C elenmiştir :)

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
hocam z5c g4 den ince değilmi

Öyle fakat Lg G4 daha büyük ekrana sahip. Küçük ekran boyutunda kalinlik iyi durmuyor malesef. A7 6.3 mm
Note 4 8.5mm
G4 kavisli bir cihaz en kalin noktasi 9.8 mm ama ele oturdugundan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Z5C 8.9 mm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Öyle fakat Lg G4 daha büyük ekrana sahip. Küçük ekran boyutunda kalinlik iyi durmuyoe malesef.
hocam doğru dedinizde o kadarda küçük değil sanki g4 e göre küçük aynen ama ben 5s aldım 4 inç ona bile alışyıor insan z5c 4.6 inç

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu arada a7 tasarım ve malzeme bakımından 2 ye katlar note 4 ve g4 ü. Hızlı şarj, iyi kamera markete git eline bak alıp bakmanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: theeternal
SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Valla benimde kafama yatiyor. Güncelleme destegi nasil olurki?

byAndroid

byAndroid

Üye
Şimdi amiral gemisi olarak çıkmadı. Nihayetinde ara model ama Marshmallow güncellemesi alacaktır

Emre

Üye
Galaxy S6, G4

yeumyang

yeumyang

Moderator
A7 ara model sadece bir güncelleme alır 6 yı alır kalır bence g4 alın veya v10

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
V10 çok pahali kardeş. Bu kadar parayi telefona ayiricak bütçem yok. Note 4 uzun süre güncelleme alir mi peki ?
Şimdi amiral gemisi olarak çıkmadı. Nihayetinde ara model ama Marshmallow güncellemesi alacaktır

G3 alinir mi ?

yeumyang

yeumyang

Moderator
Not 4 te 7 yi almaz iki yılı doluyor 6 son güncellemesi ama g4 7 yi rahat alır

byAndroid

byAndroid

Üye
Bunların arasından 7 yi z5c bide g4 alır

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Güncelleme önemli ise samsungu elemen lazım note 4 güncelleme olayı sıkıntı alacağı son güncellemede türkiyeye 8-10 ayda zor gelir a7 nasıl bilmiyorum fakat yorumlardan okuduğum ara modelmiş o yüzden aynı şekilde bir güncelleme alır oda yine türkiyeye gelişi uzun sürer. Herkes sonynin güncelleme politikası iyi diyor ama son aylarda Lg diğer rakiplerinden daha hızlı güncelleme veriyor. Henüz samsung modelleri marshmallow almamışken ben marshmallowun 3. kararlılık güncellemesini aldım.
Yıllarca samsung kullandım ve güncelleme politikası yüzünden bıraktım. Kısaca kullandığım g4 ü öneririm. Kamerası iyi işlemcisi telefonu yarı yolda bırakmayan performansa sahip güç tasarrufunda bile yağ gibi akan bir arayüz hızlı güncelleme desteği (ayrıca g3 bile marshmallow aldı ki daha alamayan amiraller var) ile Lg benim gözüme girdi sizi bilmem.

byAndroid

byAndroid

Üye
Güncelleme önemli ise samsungu elemen lazım note 4 güncelleme olayı sıkıntı alacağı son güncellemede türkiyeye 8-10 ayda zor gelir a7 nasıl bilmiyorum fakat yorumlardan okuduğum ara modelmiş o yüzden aynı şekilde bir güncelleme alır oda yine türkiyeye gelişi uzun sürer. Herkes sonynin güncelleme politikası iyi diyor ama son aylarda Lg diğer rakiplerinden daha hızlı güncelleme veriyor. Henüz samsung modelleri marshmallow almamışken ben marshmallowun 3. kararlılık güncellemesini aldım.
Yıllarca samsung kullandım ve güncelleme politikası yüzünden bıraktım. Kısaca kullandığım g4 ü öneririm. Kamerası iyi işlemcisi telefonu yarı yolda bırakmayan performansa sahip güç tasarrufunda bile yağ gibi akan bir arayüz hızlı güncelleme desteği (ayrıca g3 bile marshmallow aldı ki daha alamayan amiraller var) ile Lg benim gözüme girdi sizi bilmem.
Hocam bişey sorcam g4 ve g3 pc üzerinden güncelleniyor demi sadece Marshmallow Ota üzerinden dagitilmadi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hocam bişey sorcam g4 ve g3 pc üzerinden güncelleniyor demi sadece Marshmallow Ota üzerinden dagitilmadi
İlk marshmallow Pc üzerinden Lg Bridge üzerinden geldi diğer kararlılık güncellemeleri Ota üzerinden

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Burhan1995

Burhan1995

Üye
Xperia M5'i öneriyorum. Bence Harika. Bir incele istersen.
:duello:
13 mp ön kmera - 21,5 mp arka kamera.