Tavsiye 920 Format

Konu Sahibi
920 Format
Arkadşlar Lumia 920 aldım dün. Bugün Nokia Software Updater ile yazılım yenilemeye çalışıyorum ama telefona bağşanamıyor. Pc de telefona bağlanılıyor, içine giriliyor, nokia suite aynı şekilde updater gibi görmüyor cihazı.

Nedendir?

NSU sürümünü güncellemeyi dener misiniz?Nokia Sunucuları Üzerinden ROM İndirme - MaxiCep

Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin - MaxiCep

Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

Buradaki linkler de size yardımcı olabilir

Önceki cihazıma yeterince flaş attım wp yi önce orijinal haliyle kullanmak istiyorum. Ancak hala format atamadım.

Tamam orijinal rom'u indirip yükleyeceksin zaten.

Rom indirmem içindekini kullanayım dersen NSU zaten arka planda senin için onu indirecek

NSU'yu güncellemeniz gerektiğini düşünüyorum.

NSU'nun telefonunu görmemesi @ardacumhur 'un da belirttiği gibi genellikle sürümle alakalıdır.
Güncel sürüm indirip kurarsanız görmesi gerekir.

Konu Sahibi
NSU'nun telefonunu görmemesi @ardacumhur 'un da belirttiği gibi genellikle sürümle alakalıdır.
Güncel sürüm indirip kurarsanız görmesi gerekir.
Sürüm zaten kendi kendini dün güncelledi. Hatta dün 808 PureView'e sistem geri yükleme yaptım. Şimdi 920 ye deniyorum olmuyor.

Son düzenleme:

beats

Üye
Sürüm zaten kendi kendini dün güncelledi. Hatta dün 808 PureView'e sistem geri yükleme yaptım. Şimdi 920 ye deniyorum olmuyor.
Muhtemelen N808 cihazın sürücüsü yüklü olduğu için görmüyordur, aygıt yöneticisinden L920 takılıyken sürücüsünü güncelleyin.

Konu Sahibi
Sürücüyü ilk
Muhtemelen N808 cihazın sürücüsü yüklü olduğu için görmüyordur, aygıt yöneticisinden L920 takılıyken sürücüsünü güncelleyin.
İlk takılışta sürücü yüklendi. Normal yollarla telefonun içine giriliyor usb bellek gibi hatta windows phone diye bir aplikasyon bile açıldı. Tek sorun Nokia Suite ve NSU görmüyor. Şimdi de nokia software recovery tool deneyeceğimArkadaşlar Software Recovery Tool ile sorunumu hallettim. İlginiz için teşekkür ederim

tunakhan

Üye
Bilgisayarından Bölge Ayarlarını USA olarak değiştir. Dili ingilizce yap. Tekrar dene...

Konu Sahibi
Sağol kardeşim hallettim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.