Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9.maxicep avatar yarışması oylamalar başladı.!
Sponsorlu Bağlantılar
sheik38
Üye
düzgün laflar et istersen ben sadece teklifte bulundum gerisi onun kararına kalmış istese verir istese vermes
ona göre bu yarışma sadece yarışmacılar tarafından yapılsın sen sadece yarışmacılara pm gönderdin diğer üyelerin hiç bi ilgisi bile yoq belkide.. cezalar çok gereksiz bi yere bence.. katılım koşullarında da ben oy isteme ile ilgili herhangi bişi görmedimm maleseff
böyle bir kural olduğunu bilmiyordun diyelim peki henrybenzema hatayı yaptı sonrada sen yaptın.
henry le senin aynı hata yaptığını bilmiyormusun.
Pure Life
Üye
bir yarışma oldu belliydi boyle bişi yapacanız ondan zaten katılmak istemedım hayret bişi yaa alt tarafı resim birinci olsa ne olu olmasa ne olur
schumici
Üye
hadi yav bizim oy gümbürtüye gitti desene neyse sağlık olsun
HenryBenzema1410
Üye
tamam rahat olalım arkadaşlar...çünkü sadece ben ve sheik katılmadı diğer üyelerin mücaadelesine gölge düşürmeyelim.ayrıca oy verenlerde ısırar üzerine kimseye oy vermesin
sheik38
Üye
ben henrybenzemanın katıldığını bile bilmiyorum ceza yaptım dedikten sonra gördüm onun cezasınıda ben sadece kendime ait pmleri ve katılım koşullarını okurum diğer yarışmacıların ne konuştukları benim ilgi alanıma girmes
Anıl Umut
Emekli Yönetici
giden gider kalan kalır
herşey devam eder
sheik38
Üye
doru diyosun henry adamlar anket başladıktan sonra kural eklemeye başladılar.. herkese başarılarrr dilerim burdan da...