9.maxicep avatar yarışması oylamalar başladı.!

Sponsorlu Bağlantılar

9.axicep avatar yarışması oylamalar.

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
sheik38

sheik38

Üye
düzgün laflar et istersen ben sadece teklifte bulundum gerisi onun kararına kalmış istese verir istese vermes

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
ona göre bu yarışma sadece yarışmacılar tarafından yapılsın sen sadece yarışmacılara pm gönderdin diğer üyelerin hiç bi ilgisi bile yoq belkide.. cezalar çok gereksiz bi yere bence.. katılım koşullarında da ben oy isteme ile ilgili herhangi bişi görmedimm maleseff
böyle bir kural olduğunu bilmiyordun diyelim peki henrybenzema hatayı yaptı sonrada sen yaptın.
henry le senin aynı hata yaptığını bilmiyormusun.

Pure Life

Pure Life

Üye
bir yarışma oldu belliydi boyle bişi yapacanız ondan zaten katılmak istemedım hayret bişi yaa alt tarafı resim birinci olsa ne olu olmasa ne olur

schumici

schumici

Üye
hadi yav bizim oy gümbürtüye gitti desene neyse sağlık olsun:)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
tamam rahat olalım arkadaşlar...çünkü sadece ben ve sheik katılmadı diğer üyelerin mücaadelesine gölge düşürmeyelim.ayrıca oy verenlerde ısırar üzerine kimseye oy vermesin

sheik38

sheik38

Üye
ben henrybenzemanın katıldığını bile bilmiyorum ceza yaptım dedikten sonra gördüm onun cezasınıda ben sadece kendime ait pmleri ve katılım koşullarını okurum diğer yarışmacıların ne konuştukları benim ilgi alanıma girmes

Anıl Umut

Emekli Yönetici
giden gider kalan kalır:oke:
herşey devam eder

sheik38

sheik38

Üye
doru diyosun henry adamlar anket başladıktan sonra kural eklemeye başladılar.. herkese başarılarrr dilerim burdan da...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
şikayet etmeyin lütfen bunu sizin bilmeniz lazım ne ordan burdan oy istiyosunuz illa kural mı olacak:nono:

sheik38

sheik38

Üye
tmm 35caldion olay oldu bitti uzatmayalım istersen artık..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bana diyolar uzatma ya:D:D
neyse tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
sheik38 nickli üye yarışma kurallarına uymadığı için yarışmadan diskalifiye edilmiştir. Ayrıca, 2 uyarı puanı almıştır.

@caldere, henrybenzema nicki üyeye oy verenler sana oy vermiş gibi görünüyor. Bir hata olmuş. :)

canted

canted

Üye
ben kardeşime oy verdim bi sakıncası olmassa tabi:)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
ben kardeşime oy verdim bi sakıncası olmassa tabi:)
abicim bana oy verdiğim için teşekkür ediyorum:op:

arkadaşlar ben abimden bana oy vermesini istemedim kendi isteğiyle bana oy vermiştir.:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hayır uygun değil fatih seni de diskalifiye ediyorum :D:D:ehe
bizim abimiz yok bize oy versin:D

schumici

schumici

Üye
:D:D:D
fatih sheik38 elendiği için ben tekrardan oy kullanamıyo muyum?

Üst Alt