9.maxicep avatar yarışması oylamalar başladı.!

Sponsorlu Bağlantılar

9.axicep avatar yarışması oylamalar.

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Soneday

Soneday

Üye
oyum isinbeyaya,2 sene önce o resime bitiyodum

herkeze başarılar/şanslar

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Atakan

Atakan

Üye
Tamam arkadaşlar daha fazla uzatmayalım lütfen

arkadaşıma katılıyorum lütfen daha fazla uzatmayın!
yarışma bu kadar güzel giderken bu tartışma gölge düşürmesin!
bu resmi henrybenzema1410 u sevmediğim için değil bu tartışmann bitmesi için koyuyorum(unutmadan henrybenzema1410 benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biridir)

sheik38

sheik38

Üye
beyler bayanlar oylarınızı bekliorm şimdiden herkese teşekkürler

ßurçiN

ßurçiN

Üye
bana o kadar kişi oy vermiş ama oy sayım hala 1

Anıl Umut

Emekli Yönetici
benimde dikkatimi çekti hala 1 seninki henry çıkarıldı ya belki ona oy verenler aşağıya kaydırıldı geçersiz olarak sana oy vermiş gözüküyodur ama 1 dir oyun:bilmem:
aklıma bundan başka bi şey gelmedi:ehe
_KadirşinaS_ arkadaşıma teşekkür ediyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
HA HA HA ÇOK MU KOMİK YOKSA KENDİNE Mİ GÜLÜYORSUN
HATIRLARSAN SEN DE REKLAM YAPTIĞIN İÇİN DİSKALİFİYE OLDUN:oke:

schumici

schumici

Üye
oyum sheik38e :oke:

ersel9338

Üye
bende sheike verdim kanqa okulda görüşürüz.. bana görede avatarın çok anlamlı..

sheik38

sheik38

Üye
beyler oy kullanan ve kullanmayan herkese teşekkür ederim ersel kanqa sana da ayrıca teşekkür ederim beni kırmadın.. oylarınızı bekliyorum tekrar teşekkür ederim herkese..

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
beyler oy kullanan ve kullanmayan herkese teşekkür ederim ersel kanqa sana da ayrıca teşekkür ederim beni kırmadın.. oylarınızı bekliyorum tekrar teşekkür ederim herkese..

sende henrybenzema gibi aynı hatayı bilerek yaptın msn den veya başka yerden arkadaşlarına sana oy vermesini istedin yarışmadan diskalifiye edildin.;)

sheik38

sheik38

Üye
oy istemenin diskalifiye ile bi ilişkisi olduğunu bilmiyodum ayrı oy istenmeden anket nasıl tanıtılacak.. tekrar özür dilerim yarışmadan diskalifiye eildiysem diğer arkadaşlara başarılar dilerim...
:mahcup:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
oy istemenin diskalifiye ile bi ilişkisi olduğunu bilmiyodum ayrı oy istenmeden anket nasıl tanıtılacak.. tekrar özür dilerim yarışmadan diskalifiye eildiysem diğer arkadaşlara başarılar dilerim...
yarışmacılara pm yoluyla haber verildi diğer üyeler görürlerse oy verirler;)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
haklsıın adam maxi üyesi ama yarışmadan haberi yok...bende hem yarışmayı bildirdim hemde oy istedik...bu maxi dışında gerçekleşti...sanki fake üyelik mi aldık...üstelikte 2 ceza puanı yedim...

sheik38

sheik38

Üye
ona göre bu yarışma sadece yarışmacılar tarafından yapılsın sen sadece yarışmacılara pm gönderdin diğer üyelerin hiç bi ilgisi bile yoq belkide.. cezalar çok gereksiz bi yere bence.. katılım koşullarında da ben oy isteme ile ilgili herhangi bişi görmedimm maleseff

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sadece bildir oy istemeseydin sende
ben de sadece bildirdim ama asla oy istemedim zaten senden ne beklenirki

Üst Alt