Haber 9.3 halka açık beta yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
6splus kullanıyorum 375 mb beta 6 geldi hocam

0343434

0343434

Üye
375 mb lık bi güncelleme geldi
Cihazınız nedir çünkü bu beta guncellemesi sizin dediğiniz kadar büyük değil 6s Plus da bile 40 mb a yakın bir yer tutuyor. Benim 6 da ise 37,5 mb diye gösterdi.
İlk defa bir beta sürecinde Beta 6 gözüktü. Ben bunu sırt finalden önce hem kullanıcıyı yoklamak hem de artık iOS 9 ile gelen şikayetleri azaltmak icin garanti bir güncelleme yapılmaya çalışılmasına bağlıyorum. Zaten değişiklik yok ama benim 6 da artık işletim sistemi cok akıcı bir şekilde çalışıyor. Finali büyük umutlarla bekliyoruz.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Cihazınız nedir çünkü bu beta guncellemesi sizin dediğiniz kadar büyük değil 6s Plus da bile 40 mb a yakın bir yer tutuyor. Benim 6 da ise 37,5 mb diye gösterdi.

İlk defa bir beta sürecinde Beta 6 gözüktü. Ben bunu sırt finalden önce hem kullanıcıyı yoklamak hem de artık iOS 9 ile gelen şikayetleri azaltmak icin garanti bir güncelleme yapılmaya çalışılmasına bağlıyorum. Zaten değişiklik yok ama benim 6 da artık işletim sistemi cok akıcı bir şekilde çalışıyor. Finali büyük umutlarla bekliyoruz.
Her harfine katılıyorum hocam
6splus kullanıyorum 375 mb beta 6 geldi hocam
Hocam bence siz 37.5 i 375 olarak okudunuz. Bana öyle geliyor yada bir beta sürümünü atlayıp öyle kurdunuz

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beta 7 yayınladın

0343434

0343434

Üye
Yine 43 mb civarı bir beta geldi ama bu sefer herhangi bir değişiklik ya da hızlanma göremedim ben.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0343434

0343434

Üye
Hocam. 6 ya göre daha stabil
Belki de haklısınız ancak şarj kullanımında gerçekten fark var 6 ya göre. Performans da akıcı ama açılış hızı tekrardan 6 ya göre yavaşladı. Tabii sistem içinde o kadar fark görmek imkansız. 43 mb ilk güncelleme ne kadar fark ettirebilir ki zaten.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve İp5furkan
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beta kaca kadar gidecekler merak ediyorum gerçekten

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Sanırım 9.3 Final 21 Mart Etkinliğinde Verilecek

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Sizce 4s i 9.3 e guncellemeli mi?
İnternette birçok karşılaştırma videosu var ama eğer 8 li bir sürümde iseniz bence biraz daha bekleyin derim ama o sürümün de kendine has sorunları vardı. 9 surumu oturana kadar biraz daha düşünmek gerekiyor ama özellikle 4s icin.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İnternette birçok karşılaştırma videosu var ama eğer 8 li bir sürümde iseniz bence biraz daha bekleyin derim ama o sürümün de kendine has sorunları vardı. 9 surumu oturana kadar biraz daha düşünmek gerekiyor ama özellikle 4s icin.
9.2.1 deyim ayrıca bir sey sorabilir miyim? Simdi hani imzalar kapalı mesela 4s icin 7.1.2 indiremiyoruz baska bi yerden bulup indirsek düşürme yapabilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: 0343434
0343434

0343434

Üye
9.2.1 deyim ayrıca bir sey sorabilir miyim? Simdi hani imzalar kapalı mesela 4s icin 7.1.2 indiremiyoruz baska bi yerden bulup indirsek düşürme yapabilir miyiz?
İnternette sizin cihazlar icin böyle düşürme ile alakalı konular vardı ancak hatırladığım kadarıyla bunu yapabilmek icin jb li bir cihaza ihtiyacınız var. Yine de yanlışım olabilir siz bir daha kontrol edin.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İnternette sizin cihazlar icin böyle düşürme ile alakalı konular vardı ancak hatırladığım kadarıyla bunu yapabilmek icin jb li bir cihaza ihtiyacınız var. Yine de yanlışım olabilir siz bir daha kontrol edin.
Araştırdım da pek elle tutulur bir şey yok

• Beğen
Tepkiler: 0343434

Üst Alt