Haber 9.3 halka açık beta yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Haklısınız hocam. Aldığım da 9.2.1 di. Aşırı kasıyordu beta yükledim rahatladım :D. Beta 5 kurdum ufak kasmalar var ama 9.2.1 kadar değil. Umarım 9.3 daha da iyi olur
valla düşünüyorum beta 5i kurmayı da kararsızım kullanımda çok kasma ya da bug var mı ya da uygulamalarda uyumsuzluk var mı hocam :D

İp5furkan

İp5furkan

Üye
valla düşünüyorum beta 5i kurmayı da kararsızım kullanımda çok kasma ya da bug var mı ya da uygulamalarda uyumsuzluk var mı hocam :D
Hocam ben memnunum. Ama ufak kasmalar mevcut gene. Kullanım da her hangi bir sıkıntı yok arayüz akıcı multitasking başarılı

İp5furkan

İp5furkan

Üye
az bir şey kaldı indiriyorum dayanamadım :D
Hocam ben beta 5 i kurup profili sildim. Şimdi çoğu sitede finalden önceki son beta sürümü diye bahsediyorlardı. Şimdi beta 5 kurulu final sürümünü kurabilir miyim ben yoksa kuramaz mıyım muallakta kaldım

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hocam ben beta 5 i kurup profili sildim. Şimdi çoğu sitede finalden önceki son beta sürümü diye bahsediyorlardı. Şimdi beta 5 kurulu final sürümünü kurabilir miyim ben yoksa kuramaz mıyım muallakta kaldım
final sürümü gelir hocam profili silmeniz fark ettirmez

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ahh ah bi ben alamadım şunu :((( ne diye g3 aldıysam :D ama 5s inde ekranı küçük yaa takas yapacam telefon o kadar küçük geliyor ki :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0343434

0343434

Üye
Beta 6 gelmiştir arkadaşlar küçük bir boyuta sahip. Bakalım ne gibi değişiklikler var.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
legal yollarla dönemezsiniz fakat cihaz jailbreakli ise iOS 6ya kadar dönüş var
Eger öyle bir şey mumkunse alirim bi 7.1.2 :D
Sanırım 8.4.1'e Dönüş Yapabiliyorsun
Nasıl yapılacağı ile ilgili bir bilgin var mi?
Beta 6 gelmiştir arkadaşlar küçük bir boyuta sahip. Bakalım ne gibi değişiklikler var.
Beta 5 den sonra final gelmesi gerekmiyor mu?

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Beta 6 mı ?

seco_can_can

seco_can_can

Üye
375 mb lık bi güncelleme geldi

Üst Alt