Haber 9.3 halka açık beta yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Araştırdım da pek elle tutulur bir şey yok

Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Bu forum içinde bende detayli göremedim. Hem kolay anlaşılır hem de detayli bir şekilde aşamalar anlatılmış ve jb ihtiyacı var yapabilmek icin.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Bu forum içinde bende detayli göremedim. Hem kolay anlaşılır hem de detayli bir şekilde aşamalar anlatılmış ve jb ihtiyacı var yapabilmek icin.
Ben 9.2.1 deyim :(

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
O zaman jb çıkana kadar bekleyin sonra oradaki rehberde açıkça anlatılmış. Yine bir problem olursa bana her zaman sorabilirsiniz.
Teşekkür ederim kardeşim saol
Beyler 9.3 final ne zaman gelir sizce?

• Beğen
Tepkiler: 0343434
0343434

0343434

Üye
Çoğu yerde yarın icin diyorlar bende öyle bekliyorum ama az bir kesim de haftaya pazartesi icin konuşuyor. Bakalım yarın saat 9. Da göreceğiz.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0343434
0343434

0343434

Üye
  • Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
bazen kafa karışıklığı olabiliyor böyle çünkü o sırada birkaç farklı konu siteye bakarken anlayacağınız
Sorun değil kardeşim bu kadar muhabbet ettik ismini de ogreneyim bari :)

0343434

0343434

Üye
Sorun değil kardeşim bu kadar muhabbet ettik ismini de ogreneyim bari :)
Güzel oldu hem konu canlı kalıyor böyle. Başka kimse olmayınca in cin top oynuyor buralarda. İsmim burak bu arada. Bende senin ismini öğrenirsem güzel olur.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Güzel oldu hem konu canlı kalıyor böyle. Başka kimse olmayınca in cin top oynuyor buralarda. İsmim burak bu arada. Bende senin ismini öğrenirsem güzel olur.
Aynen kardeşim :) muhammet bende memnun oldum yas kac?

0343434

0343434

Üye
  • Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yas 18. Biraz küçük kalıyorum forumda ama elimden geldiğince yardım ederken olsun dikkat etmeye çalışıyorum. Sizin yas kaç?
18 :D önemli olan yas degil emek ben forumda 2012 den beri varim sen düşün :D

0343434

0343434

Üye
Bende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla hem yardımcı olmaya çalışıyor hem de sizin gibi tecrübeli üyelerden bir seyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kişiye bile faydam oluyorsa zaten doğru bir is yapmışım demek oluyor.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla hem yardımcı olmaya çalışıyor hem de sizin gibi tecrübeli üyelerden bir seyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kişiye bile faydam oluyorsa zaten doğru bir is yapmışım demek oluyor.
Estagfirullah kardesim o nasil söz herkesin herkesten öğreneceği şeyler var mesela iphone da benden kat kat bilgilisin

romedon

romedon

Üye
2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi be :D symbian filan kalmadıda bizde böyle millete yardımcı oluyoruz dediğin gibi :)

• Beğen
0343434

0343434

Üye
2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi be :D symbian filan kalmadıda bizde böyle millete yardımcı oluyoruz dediğin gibi :)
Ben c6-01 kullanırken hatırlıyorum o forumdaki insanlar yardım edebilmek icin ne kadar uğraştıklarını. Bir keresinde sırf bir sorunu daha hızlı çözebilmek için teamviewer üzerinden bağlantı kurup öyle halletmiştik. Cok örnek alınacak insan vardı oralarda.
Estagfirullah kardesim o nasil söz herkesin herkesten öğreneceği şeyler var mesela iphone da benden kat kat bilgilisin
Yukarida arkadasın dediği gibi symbian forumlarında her üye ayrı bir bilgiliydi. Forum ds cok aktifti. Buralar iyice çoraklaştı bu zamanlarda.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
5800 a firmwarelar atardik :'(
Ben c6-01 kullanırken hatırlıyorum o forumdaki insanlar yardım edebilmek icin ne kadar uğraştıklarını. Bir keresinde sırf bir sorunu daha hızlı çözebilmek için teamviewer üzerinden bağlantı kurup öyle halletmiştik. Cok örnek alınacak insan vardı oralarda.

Yukarida arkadasın dediği gibi symbian forumlarında her üye ayrı bir bilgiliydi. Forum ds cok aktifti. Buralar iyice çoraklaştı bu zamanlarda.
Biz kendimize bakalim beyler herkes kendinden baslarsa sıkıntı kalmaz :) bende bir kere teamwier kullanmistim. Ne günlerdi be

0343434

0343434

Üye
Hadi bakalım yarım saat sonra büyük bombalar patlayacak. Bekliyoruz dört gözle. İnsallah jb de çıktı mı cok güzel olacak.

• Beğen

Üst Alt