FirstPioneer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kimse sana bir şey söylemiyor alan alır gelse ne olacakkisi yok bu işingelse ne olacak ki Hala symbian belle işletim sistemi bi vazgeçmedi flash desteği dogru düzgün değil tarayıcı bozuk multimedya özelleklerinden baska bisey yok
Yahu bıktırdı insanları farkında değil.Eskiden Nokia dedin mi akan sular dururdu.Tamam amenna... İyide kardeşim sen eskiden iyiydin çok işimizi gördün diye hala seçme şansımızı senden yana kullanmak zorunda değiliz ki ya!?! Biraz geliştir kendini.Hala çıkardığı bir çok dokunmatik telefonu illahlah ettiriyor adama.Bacanağım gitti c5-03 aldı.Dedim ver Spb kurayım.Çok hoşuna gidiyor böyle büyük saat hava durumu vs.. Yemin ediyorum dokunarak kullanamadım telefonu.Aldım şarj cihazının ince ucunu onunla kullandım.Soğuk terler döktüm arkadaş.Biraz önem ver kendine.Ben eskiyim ben süperim havaları yok artık.Aldılar o havanı senin.Samsung'u Htc'yi geç.Bak Sony'ye.Onca zamandan sonra nasıl dönüş yaptı piyasaya.Dünyanın modelini çıkardı.Bir sürü ödül aldı.Daha ne bekliyor anlamıyorum ki?
Hocam çoğu dslr'ı geçiyor bu cihaz sadece kamera cihazı değil tam bir multimedya cihazı hem bu aletle fotoğraf mı çektim hemen paylaş 140 db'e kadar bozulmadan algılayan rich recording teknolojisi ile cd kalitesinde kayıt mı yaptın hemen paylaş ve daha neler neler
yav kardeşim 603,700,701,n8,e7 gibi telefonlar varken gidip c5-03 diyorsun sonra bi ton nokiaya sövüyorsun c5-03 nedir ya o onu alan onuda göze almıştır 350 tl lik telefndan nasıl bir dokunmatik bekliyorsun git dediğim modelleri al öyle eleştir. Yaptığın şey c5-03 le sony htc gibi telefnlarla kıyaslıyorsun ! Bu arada şimdi gelip bana ne yani 603,701 gibi telefonlar androidden iyi felan şeyler söyleme lütfen benim nedemek isteğimi anladın.
Kimse sana bir şey söylemiyor alan alır gelse ne olacakkisi yok bu işin
yav kardeşim 603,700,701,n8,e7 gibi telefonlar varken gidip c5-03 diyorsun sonra bi ton nokiaya sövüyorsun c5-03 nedir ya o onu alan onuda göze almıştır 350 tl lik telefndan nasıl bir dokunmatik bekliyorsun git dediğim modelleri al öyle eleştir. Yaptığın şey c5-03 le sony htc gibi telefnlarla kıyaslıyorsun ! Bu arada şimdi gelip bana ne yani 603,701 gibi telefonlar androidden iyi felan şeyler söyleme lütfen benim nedemek isteğimi anladın.
c5-03 ile kötü samsung monte arasında bile dokunmatik hassaslıgı farkı dağlar kadar
Oyun sevdalıları symbianı yerin dibine gömdü. Burda sym^3 ne suçu var sistem iyi uygulama sorunu yaşatanları eleştirin
Uzun lafın kısası eskiden iyiydi artık değil.Symbian bitti bunu kabul edelim arkadaşlar.Keşke bitmeseydi de kullansaydık ama yedi bitirdi kendini.
gelse ne olacak ki Hala symbian belle işletim sistemi bi vazgeçmedi flash desteği dogru düzgün değil tarayıcı bozuk multimedya özelleklerinden baska bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?