800 tl ye kadar hangi telefonu önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
800 tl ye kadar hangi telefonu önerirsiniz
arkadaşlar 800 tl param var bayramdan sonra telefon alıcagım sizce alınabilecek en iyi telefon nedir

bu telefon burdan alınırmı
arc ile arc s arasında ne fark var arc s in işlemcisi daha yüksek ama arc den hada ucuz
Sony Xperia Neo L buda hoşuma gitti
motorola atrix hoşuma gidiyor ama daha önce hiç bi telefonda görmedigim özellikler var maus klavye baglıyabiliyoruz parmak izi okuyucu fln işlemci desen çok çok iyi ama kameradan tereddüt ediyorum iş görürmü acaba n97 x6 kadar çekse yine idare eder ama kullanan varmı atrıxi
motolüxe de hoşuma gitti ama oda işlemciden kaybediyor çok düşük
siz hangi telefonu önerirsiniz bunların arasında ve bunlardan farklı olarak yanlız nokiadan söz etmeyin sakın

caglar b

caglar b

Üye
ace 2 var o fiyat aralıgında sony neo v ve ray var fakat sony alırken sar degerlerine dikkat et 1.00 üzerinde ise alma

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
atrixe karar verdim galiba yanlz aklma takln bşi var multimedia dock u kutudanmı çıkıyor yoksa sonradanmı alıyoruz

miyelin

Üye
kardes o telefonlari alirsin bir yil sonra geri planda kalir bana kalirsa motoluxse flan alma git garantisi devam eden galaxy s 2 al 750-900 arasinda bulursun. Sahibinden.com dan arattir hangi ildeysen ona gore, kendi ilinden olani tercih et, gider teli de gorur incelersin hem. Kendi ilinde bulamassanda ptt kargo ile kapida odemeli olarak gozunun tuttugu bi seyi alabilirsin....

Symbianize

Symbianize

Üye
Ace 2

MrTech

MrTech

Üye
wonder

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ace 2 :good:

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Kardeş soru mu bu (!) tabi ki atrix. Benim arkadaşımda arc s var adamda temple run oyunu bile kasıyor ben en ağır oyunları(nova-pes-fifa-gta vs) hiç kasmadan oynayabiliyorum. İşlemcisi düşük diyorsun 1 ghz dual core işlemci var 1 gb ram var. Arc s kasıyor oyunlarda ekranına bişi diyemem gerçekten çok iyi ama performans olarak kendi deneyimlerimle atrix tabi karar senin şimdiden hayırlı olsun.

zappinger

Üye
ace 2

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
atrix-ace 2-sola

Tercih Meselesi :D

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
tmm sagolun arkdşlar ya xperia ray alcam ya atrix 4g ama büyük ihitimal atrix alırım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ace 2

lazye

lazye

Üye
benden farklı samsung galaxy advance i9070

15097

15097

Üye
ace 2 atrix iphone 3gs

delta4598

delta4598

Üye
galaxy ace hariç hepsi

aranjjyor

Üye
bır ay kadar bekle derım bayram harclıgınla s3mını alırsın belkı .d.d

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardeş soru mu bu (!) tabi ki atrix. Benim arkadaşımda arc s var adamda temple run oyunu bile kasıyor ben en ağır oyunları(nova-pes-fifa-gta vs) hiç kasmadan oynayabiliyorum. İşlemcisi düşük diyorsun 1 ghz dual core işlemci var 1 gb ram var. Arc s kasıyor oyunlarda ekranına bişi diyemem gerçekten çok iyi ama performans olarak kendi deneyimlerimle atrix tabi karar senin şimdiden hayırlı olsun.

arc s'te temple run kasiyorsa o kullanicidan dolayidir.

Narutodth

Narutodth

Üye
S3 miniyi bekle bence. Eğer pahalı gelirse ace 2 düşün. Atrixi boşver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...