Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 MegaPixel'in Hakkını Vermek :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki
Üye
zaaaaa bunlar fotomu zaaaa(gençler N8 kullandğım için ama fotolar iyi ve aynen kızdırmayın atarım modu 11mb foto sayfa açılmaz görürsünüz hehehe)
7,60 mb foto attım ama maxi boyuyunu küçültüyor çektiğim en fazla boyutlu resimm 12,71 mb Tamam n8den iyi demiyorum ama genede iyi...
Uruloki
Üye
maxinin boyutu küçültmemsi için imageshack dan yükle ve orjinal boyut de ve resmin boyutunu ne kadar fazla renk varsa o kadar fazla oluyor tabi yeşiller fazlaysa dahada fazla olur ki algoritmadan şimdilik bu kadar anlayabildim
Utku
Üye
Konu Sahibi
imageshack boyutu büyük diye kabul etmiyor
Uruloki
Üye
hehehehe helal olsun yaa birde c6-01 i önerirmisin ne gibi eksikleri var yani fazla tekno olmayn bir insana alcaz ama nedir sence eksikleri
Utku
Üye
Konu Sahibi
eksisi ekranın c7 den küçük olması başka eksisi yok Bence teknoloji ile alakası olmayan bir insana x6 falan şu an için dandik olan bir telefon alın(anlamıyor madem telefon boşa gitmesin)
catdog136
Üye
Utku™;3443968' Alıntı:
eksisi ekranın c7 den küçük olması başka eksisi yok Bence teknoloji ile alakası olmayan bir insana x6 falan şu an için dandik olan bir telefon alın(anlamıyor madem telefon boşa gitmesin)
bildiğim kadarıyla 5800da autofocus var. Normaldir. C7 yakın çekimlerde o kadar kötü değil sadece küçük yazılarda sorun yaşatıyor.. Bakınız 5 cm den daha az bir mesafeden çektiğim yazı;
kusura bakmayın yakın çekicem diye kapaklandım, karanlık çıktı