cemil.tr
Üye
yok artıkarkadaşlar ben bir telefon santrali teknisyeni olarak diyorumki 8mb falan hikaye telekomun kablo altyapısı bırakın 8 mt hız taşımayı sesi bile zor taşıyor altyapı adsl olarak maximum 2 mb kadar kaldırır gerisi faso fiso inanın bana,eğerki fiber optik kablo döşerlerse ozaman tamam derim asla inanmayın 8 mb internete benden size tavsiye
sana katılıyorum cemil kardeşim.8 mbit internetim var 1mbit üzerine çıktıysa iyidir.altyapı olmadıktan sonra isterse 100mbit versin neye yarar.sözde 100bit olur kalır.
--------------- ekleme ---------------
ki ben izmir'in göbeğindeyim.taşrada olsam neyse.
arkadaşlar. hızınızın tam 8 mhps gelmemesinin nedeni alt yapıdan kaynaklanıyor.. yani alt yapısı desteklemeyen genelde 4 mhps geçmez.. 2 - 3,50 arası oynar.. bunun için şöyle bir yöntem uygulayın arayın müşteri hizmetlerini alt yapım 8 mhps desteklemiyor hızımı 4 mhps indirin deyin.. gerekli işlemi yaparlar.. birde müsteri temsilcisi erkek olsun kızlar bir şeyden anlamıyor çünkü..
bu arda 8 mhps geçipte internetinde kopmalar meydana gelen bu konuyu kesin okusun çözümü burda çünkü
http://www.maxicep.com/turk-telekom...gecen-ve-kopma-yasanyanlar-buraya-348854.html
Aynen katılıyorum Bayan biri çıakrsa bundan sonra erkek bir müşteri hizmetlerini bağlayın dıyecegım.Birde 4MB sabitlerlerse daha fazla para demek değilmi?
ben uzun zamandır 8 mbite kullanıyorum reklamlarda sağ gösterip sol kroşeyi çakıyorlar 4 gb lık kotalıda aynı 8 mbite sınırsınızda aynı sadece ayakta göturuyorlar ve sesısımız cıkmıyor olay bu bı dızı acıyım dıyorsun 2 saatt tek parca ızleye bılıyorsun hem pahalı hem yavaş Lanet olsun ttnet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?