oguziverson
Üye
-
Konu Sahibi
-
malesef 8 mbitte sınırsız die bişey yok,sınırsız die geçio ama 15 gb yi geçersen gelecek ay hızın 0.5 mbite inio ttnetin kandırması işte. 2 seneyi doldurmuş olduğunu sanmıorum ne kadar ödüosan onun 2 tl daha fazlasını ödüosun işte.adls kullanıcısı derken 2 seniyi doldumuş olanlarmı bide bu 8mbitin sınırsız tarifesi ne kadar acaba çünkü isterse 100mbit olsun 4 gb veya sınırlı olduktan sonra bişeye yaramaz benim için
tmm arıcam şuan tatileyim eve dönünce ilk işim o ztnttnet müşteri hizmetlerini aradınmı kardeşim bende nette kullanıcı yorumlarında çok gördüm bence ara sor hakkını ara
Ne bu reklamlarda da gördüm fazla para ödemeden hızlı internet mi?15 gb kota hakkın var 8 mbit ile, 15'i aştığın an hızın 512 kpbs'ye düşer. Yoksa herkes 8 mbit abonesi olurdu, yok öyle sınırsız 8 mbit falan 30 liraya.
Ne bu reklamlarda da gördüm fazla para ödemeden hızlı internet mi?
Bizim internet sınırsız ve sanırım 1024 hızında, tarife değiştirebilirmiyim? Kafam karıştı neyse teşekkür ederim
şuan ne kadar ödüyorsan 2 tl daha vererek 8 mbite geçebiliosun ama fazla film veya müzik indirmiosan tavsiye etmiorum çünkü internette dolaşırken fark yok indirme yaptığında kolaylık sağlıo,ttnete de güvenilmio bn geçtim işte hız bi inio bi çıkıoBizim internet sınırsız ve sanırım 1024 hızında, tarife değiştirebilirmiyim? Kafam karıştı neyse teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?