Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten 3 ü denmiş yani buluşma bayramın 3. günü
yani 02-09-2008 perşembe
ouSahin
Üye
tuba yazmadı sanırım konuya mesaj...aşkımın gelmesi kesin degil ama burcuyla ben kesin geliyoruz aynı zamanda tuba bir arkadaşını daha getirebilir
Mustafa Furkan
Üye
Off yaa.. Baya Katılım var.. Orada olmayı çok isterdim.. Yaw Ben İstanbul'dayken Niye Tanımadım ki Bu Maxicep'i.. Oradayken Beni de Hatırlayın Olur mu..?
Off yaa.. Baya Katılım var.. Orada olmayı çok isterdim.. Yaw Ben İstanbul'dayken Niye Tanımadım ki Bu Maxicep'i.. Oradayken Beni de Hatırlayın Olur mu..?
Cebit nerden çıktı...Taksim dedik taksim kalalım arkadaşlar ya planı ona göre yapalım...fuardan çok birlik beraberlik ve neşeli sohbet edebilcegimiz bir yer olmalı
xkadir61
Üye
cebit extra buluşma. istanbul buluşmasının dışında. 11 ekim'de yani
bu konuya ait buluşma bayramın 3. günü taksim anıtının önünde
Cebit nerden çıktı...Taksim dedik taksim kalalım arkadaşlar ya planı ona göre yapalım...fuardan çok birlik beraberlik ve neşeli sohbet edebilcegimiz bir yer olmalı
Arkadaşlar bayramın 3. günü Taksim'deyiz, bir sorun yok. Bunun dışında, negative, ben, alperenbuğra, salihyet ve ağabeyi Cebit'e gelecekler arasında Ona da başka bir konu mu açsak ne
Arkadaşlar bayramın 3. günü Taksim'deyiz, bir sorun yok. Bunun dışında, negative, ben, alperenbuğra, salihyet ve ağabeyi Cebit'e gelecekler arasında Ona da başka bir konu mu açsak ne