7610 kullanıcıları BURADA Sorunlarınız çözülecek.!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş benım telin sarjı az gdıo normalde s60 serısı 3 gun gder oyun oynamaz musık dnlemezsen sorun bataryadada deıl bataryayıda deıstırdm formatta atdm telın şarjı 1.5 gun gdıo sarj suresını uzatmak ıcın ne yapmak lazmm
kardeşim öyle şey olmaz.Bak benim telefonun şarjı 1 gün bile gitmiyor:)sen yine şanslısın.Dua et 1.5 gün gidiyor diye:))kusura bakma yardımcı olamadım.

SERTREIS

SERTREIS

Üye
Telefonuma uygun font var mi? Varsa nerden temin edebilirim?

--------------- Ekleme ---------------

Telefonuma uygun font var mi? Varsa nerden temin edebilirim?

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma uygun font var mi? Varsa nerden temin edebilirim? --------------- Ekleme --------------- Telefonuma uygun font var mi? Varsa nerden temin edebilirim?
kardeş forumda araştır.S60 bölümünde var.Çok güzel yazı tipleri var.Arama yap bulursun.Bulamaz isen ben yardımcı olurum.Bana geri dönmen yeterli.Kolay gelsin.

melih609

Üye
Arkadaşım UcWeb veya Opera kullan demişsinya bana bir link koysanaya lütfen Nokia 7610 için olandan

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım UcWeb veya Opera kullan demişsinya bana bir link koysanaya lütfen Nokia 7610 için olandan
kardeşim adresine gir. Ordan indir.Ingilizcen varsa kolaylık olur.

melih609

Üye
tmm saolasın yükledim bişey daha var bu sorun değilde eğer biliyosan kaliteli oyunlar bulunan bi paket varsa link verebilirmisin. zip oluyo açıyon içinde oyun dosyaları var filan o tarz yani veya tavsiye ettiğin oyunlar vb. farketmez

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolasın yükledim bişey daha var bu sorun değilde eğer biliyosan kaliteli oyunlar bulunan bi paket varsa link verebilirmisin. zip oluyo açıyon içinde oyun dosyaları var filan o tarz yani veya tavsiye ettiğin oyunlar vb. farketmez
süper eğlenceli bir oyun var ismi 'süper miners' bunu indir linkini bilmiyorum forumda araştır bulursun.Asphalt 4 oyunu da güzel tavsiye ederim..Kolay gelsin.

33bayram38

Üye
nokia 7610 telefonuma turkcell hattımı çıkartıp wodafon taktım ve daha sonra tekrar turkcelli taktımda sım kartı kaydı yapılamadı diye uyarı geldi. bende sım kartımı başka bit telefonda denedim sım kartım normal açılıyor neden bu telefonda açılmıyor yardım lütfen

sez111

Üye
kardeşim senin yanlışın var çünkü 7610 a java yuklenıyr

berhan_92

Üye
merhaba, ben 1 ay öncesine kadar 0.facebook.com' a sorunsuz bağlanabiliyordum ve giriş yapabiliyordum ama şimdi sayfaya sorunsuz bi şekilde girebiliyorum ama e-posta ve şifremi girdikten sonra giriş yap dediğimde giriş yapmıyor sayfa sorunsuz açılıyor ama giriş yapmıyor. hattımı başka bir telefona taktığımda sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum ama kendi telefonumda giriş yapamıyorum. Bilgin varsa ilgilenirsen çok sevinirim.

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
merhaba, ben 1 ay öncesine kadar 0.facebook.com' a sorunsuz bağlanabiliyordum ve giriş yapabiliyordum ama şimdi sayfaya sorunsuz bi şekilde girebiliyorum ama e-posta ve şifremi girdikten sonra giriş yap dediğimde giriş yapmıyor sayfa sorunsuz açılıyor ama giriş yapmıyor. hattımı başka bir telefona taktığımda sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum ama kendi telefonumda giriş yapamıyorum. Bilgin varsa ilgilenirsen çok sevinirim.
Başka Tarayıcıdan Dene dostum. ayrıca 0.facebook 01.12.2011 tarihinden itibaren ücrendirildi. Bilginize

mcmobil

Üye
kardeş ben telefonuma yeni versiyon atmak istiyorum link vere bilirmisin ben bilgisayara indirip kurmak istiyorum lütfen yardim nokia nin sitesinden indiremedim yada siz indirin buraya eklenti yapın şimdiden teşekkürler lütfen yardim

genral31

Üye
nokıa 7610 a tv progreamı arıtorum

Üst Alt