7610 kullanıcıları BURADA Sorunlarınız çözülecek.!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
7610 kullanıcıları BURADA Sorunlarınız çözülecek.!
Evet 7610 kullanıcıları merhaba..!Burada 7610 telefonunuzun sorunlarını gidermeye çalışacağız...Konuya cevap yaz deyip sorununuzu yazın...Bir de cevaplayalım...BEKLIYORUM...

• Beğen
Tepkiler: adalıaykut ve maxibrk

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kolay gelsin. ;)

i_cingoz

Üye
merhabalar bana türkçe dil kodu lazım acil yardımcı olabilirmisiniz ?

akcan67

Üye
ben java yüklemek isitorm nasıl yüklüycem

bteknik

Üye
Merhaba,Telefon açılırken nokia yazısı ve ardından dikey renklli çizgiler çıkıyor bu durum 3 defa tekrarlandıktan sonra telefon kapanıyor.Sorun ve çözüm nedir?

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,Telefon açılırken nokia yazısı ve ardından dikey renklli çizgiler çıkıyor bu durum 3 defa tekrarlandıktan sonra telefon kapanıyor.Sorun ve çözüm nedir?

dostum telefona format atmayı denedin mi_?
format nasıl atılır bilmiyorsan şu işlemleri yap...
telefon kapalıyken;
* ,3 ,arama tuşu ve telefonun kapa/aç tuşuna bas FORMATİNG yazana kadar bekle...
sorunun çözülmesi lazım:)

emrahulutas

Üye
Selam;
Benim telefondan konuştuğum sesler benim kulağıma geliyor fakat karşıya hiç bir ses gitmiyor bir kaç kez olmuştu hard format ile çözülmüştü ancak şimdi defalarca format atmama rağmen sonuç yok ne yapmalıyım ?
Teşekkürler...

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Selam;
Benim telefondan konuştuğum sesler benim kulağıma geliyor fakat karşıya hiç bir ses gitmiyor bir kaç kez olmuştu hard format ile çözülmüştü ancak şimdi defalarca format atmama rağmen sonuç yok ne yapmalıyım ?
Teşekkürler...
birde versiyonnunu güncellesen belki bi sonuç alırsın aynısı bana da olmuştu:)
kolay gelksin

cadı şeyma

Üye
nokia 7610 telefon kodunu nasıl kırabilirim

abcdhakan

Üye
bana divx player lazım yardımcı olursan sevinirim

krallas

Üye
ben yapıoyorum * 3 yes kapa ac tusu ama sadece nokia cıkıyor ve telefon acılıor

Morceaux

Üye
telefonda Avi uzantılı bir video yu oynatmak istiyorum fakat video 1280x724 olduğu için açmıyor video yu telefon içinde pikselini düşürebilirmiyiz. yada bu tür büyük boyutlu videoları açan program varmı

karizmanyaq

karizmanyaq

Üye
slm tegmenıım :) bn 7610 kullanıyorumda hıc bır kulaklıgı desteklemıyor bazıları uyuyor ama tek taraftan ses gelıyo ayrıyettende telefonun hoperlorunden ses cıkıyor bunu duzeltmemım bı yolu varmı ....

01tiki01

01tiki01

Üye
7610 da ses yukseltme sifresi war mı?

TESEKKURLER...

nova740

Üye
Bu ülke bizim hainler giremez

Üst Alt