7610 kullanıcıları BURADA Sorunlarınız çözülecek.!

Sponsorlu Bağlantılar

umt_06_66

Üye
tesekkürler

casper48

Üye
ekrana nokia yazısı geliyor telefon açılmıyor defalarca formatladım

ayaz759

ayaz759

Üye
Ben hiç b şekilde oyun program hiş bişi n-bulamiyorum yardımcı olabilirmisiniz...)

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç b şekilde oyun program hiş bişi n-bulamiyorum yardımcı olabilirmisiniz...)
kardeş oyun mu bulamıyorsun??
7610 a göre oyunlar burda: S60 Oyunları(6630,7610,6630,vb.)

--------------- Ekleme ---------------

ekrana nokia yazısı geliyor telefon açılmıyor defalarca formatladım
selam fotmatlamasaydın sana sadece formatla derdim ama madem formatlayınca olmuyomecbur telefoncuya götüreceksin..

esmerim-yunus

Üye
benim telefn çoğu 7610 oyunlarını açmıyor hatta hepsini de açmıyor diyebiliriz..bu sorunu nasıl çözeriz güzel bir şekilde açıklarsan sevinirim.. birde rica etsem 7610 için asphalt 4 yada 5 veya güzel grafikli araba yarışı oyunu linki verebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...???

ferdiersen

Üye
merhaba tema indirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
merhaba tema indirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
tabi yardımcı olurum bu linki tıkla.. :oke:

benim telefn çoğu 7610 oyunlarını açmıyor hatta hepsini de açmıyor diyebiliriz..bu sorunu nasıl çözeriz güzel bir şekilde açıklarsan sevinirim.. birde rica etsem 7610 için asphalt 4 yada 5 veya güzel grafikli araba yarışı oyunu linki verebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...???
arkadaşım oyunu açmıyor diyorsun ama nasıl bi uyarı alıyorsun doğru uygulamayı yüklediğinden emin isin?
ayrıca ASPHALT oyununun serisi forumda var araştırırsan bulursun..
teşekkürler..:oke:

yolcu_6161

Üye
real footbal 2008 türkçe spiker oyununu açmıya ram boşaltılması lazım nasıl boşaltabiliriiz acele

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
real footbal 2008 türkçe spiker oyununu açmıya ram boşaltılması lazım nasıl boşaltabiliriiz acele

ram boşaltma diye bişey yok .Ben duymadım.
Ama telefon hafızasından 10 mb lik bir kısmını ram olarak gören bir program var.
Onu deme istersen.
Ben denemedim ama deneyen arkadaşlar varmış.
Çalışıyormuş yani.
Fazladan 10 MB ram oluyo telefonunda.
Programı forumda arama yaptır.
Adını bilmiyorum ama ram çoğaltan program yazarsan belki bulursun.
Teşekkürler.

tunahan974

Üye
7610'un puk kodunu bilmiyorum :allalla::bilmm

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
arklara yardımcı olmustur :)

Emre-45

Emre-45

Üye
telefonda Avi uzantılı bir video yu oynatmak istiyorum fakat video 1280x724 olduğu için açmıyor video yu telefon içinde pikselini düşürebilirmiyiz. yada bu tür büyük boyutlu videoları açan program varmı

Total video converter ile sorununu halledebilirsin..

slm tegmenıım :) bn 7610 kullanıyorumda hıc bır kulaklıgı desteklemıyor bazıları uyuyor ama tek taraftan ses gelıyo ayrıyettende telefonun hoperlorunden ses cıkıyor bunu duzeltmemım bı yolu varmı ....

Benım N70 imde de oluyordu..Versiyon güncelle veya format atmalısın..

Forumda ram boşaltıcı programlar var ama telefonu kapatıp aç ve sadece o oyuna gir..Bir de oyle dene bakalım...Olacağını düşünüyorum..

7610'un puk kodunu bilmiyorum :allalla::bilmm
Hattının müşteri hizmetlerini arayıp kodunu öğrenebilirsin..Ama sorarken 7610 puk kodu diye sorma.Hattımın puk kodunu öğrenmek istiyorum de hemen sorunu çözerler....

Turkcell: 444 0 532 - 444 0 535 ( hazır kart ise )
Avea: 444 1 500
Vodafone: 444 0 542

merhabalar bana türkçe dil kodu lazım acil yardımcı olabilirmisiniz ?

TÜRKÇE dil kodu derken anlamadım arkadaşım...açıklar misin...

Eğer türkçeleştirme işlemini yapmak için istiyorsan ki onun için istiyorsundur , çok zor bulunur hatta bulamayabilirsin..Ama şöyle bir yol var...Dil koduyla ilgilenmeden direk olarak türkçe firmware yi bul ve indir.Sonra Phoenix ile telefonuna flash at.

Bence daha kolay ve daha zahmetsiz..Kolay gelsin.

Hatta 7610 dil kodu isteyen arkadaşım buldum sana firmwareyi..Al burdan çek..

Yapamazsan msn den yaz anlatım yaparım sana.. msn adresim : [email protected]

kdr555

Üye
telefonuma gùvenlik kodu koymak istiyorum nasil yapabilrim acklarmsnz...

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma gùvenlik kodu koymak istiyorum nasil yapabilrim acklarmsnz...
zaten her telefonun bir GÜVENLIK KODU olur:))
tuş kilidine mi güvenlik kodu koymak istiyorsun.
Telefonun kapama(power) düğmesine bas en altta telefonu kilitle yazıyor ona bas ve güvenlik kodunu gir.
Telefonun tuşları güvenlik kodu ile kilitlenmiş oldu.
HAYIR BEN TELEFONUM HER ACILDIGINDA GÜVENLIK KODU SORMASINI ISTIYORUM derseniz de
kullandığınız hattı çıkarın başka bir hat takın ve şu yolu izleyin:ARAÇLAR-AYARLAR-GÜVENLIK AYARLARI-SIM DEĞIŞIRSE KILITLE(evet ) yapın ve kendi hattınızı taktiğiniz zaman onu başka bir hat olarak gördüğünden açılırken güvenlik kodu sorar.
Bunu iptal etmek için vermiş olduğum yolu takip edin ve kilidi kaldırın.
Ayrıca güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız forumda araştırın UNLOCK ME programını indirip kurun.
1 dk. Da güvenlik kodunuzu bulsun.
Umarım faydalı bilgiler vermişimdir.
Hayırlı RAMAZANLAR....

Total video converter ile sorununu halledebilirsin..

Benım N70 imde de oluyordu..Versiyon güncelle veya format atmalısın..

Forumda ram boşaltıcı programlar var ama telefonu kapatıp aç ve sadece o oyuna gir..Bir de oyle dene bakalım...Olacağını düşünüyorum..

Hattının müşteri hizmetlerini arayıp kodunu öğrenebilirsin..Ama sorarken 7610 puk kodu diye sorma.Hattımın puk kodunu öğrenmek istiyorum de hemen sorunu çözerler....

Turkcell: 444 0 532 - 444 0 535 ( hazır kart ise )
Avea: 444 1 500
Vodafone: 444 0 542

Eğer türkçeleştirme işlemini yapmak için istiyorsan ki onun için istiyorsundur , çok zor bulunur hatta bulamayabilirsin..Ama şöyle bir yol var...Dil koduyla ilgilenmeden direk olarak türkçe firmware yi bul ve indir.Sonra Phoenix ile telefonuna flash at.

Bence daha kolay ve daha zahmetsiz..Kolay gelsin.

Hatta 7610 dil kodu isteyen arkadaşım buldum sana firmwareyi..Al burdan çek..

Yapamazsan msn den yaz anlatım yaparım sana.. msn adresim : [email protected]

yüzbaşım sağolun.
Tek başına yetişemiyordum arkadaşlara.:))

keyffff

keyffff

Üye
ya bende v4.0421.4 sürümü var güncellemek istiyorum ama yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim

Emre-45

Emre-45

Üye
..

yüzbaşım sağolun.
Tek başına yetişemiyordum arkadaşlara.:))

Birilerine yardım etmek bir zevk :).

ya bende v4.0421.4 sürümü var güncellemek istiyorum ama yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim

Burda 6.0552 sürümü olması lazım kardes..Bu dosyayı indir.Bir de Phoenix Service Suite'i indir kardes.Sonra Aşağıda anlatacaklarımı yap kardesim..

Dosya :

Anlatım :
Tüm yüklemeler yapıldıktan sonra tekrar bilgisayarınızı açın kapayın. Daha sonra telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun. Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a(yeni versiyonda usb bağlantı ayarı ana ekranda çıkar) basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar. Tekrar Next ve sonra Finish'e basın. Açık olan pencerede Apply ve Close'a basın. (Yeni versiyonda USB seçiliyse buradan devam edin).Bu işlemlerden sonra tekrar File > Scan Product a basın telefonunuz bulununca altta telefon modeli ve mevcut sürümü yazar.Bu arada yukarıdaki pencerede bağlantı modu NORMAL yazıyor olsun,RF veya local yazıyorsa normali seçin.Telefonunuzun PC SUİT MODUNDA BAĞLI OLDUĞUNDAN EMİN OLUN YOKSA HATA VERİR. Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın. Yazılım atma işlemine başlamak için Refurbish'e basın ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyin. Yazılım atma işlemi sırasında birkaç sürücü daha yüklenir bu sizi korkutmasın. Bu arada şunu da belirteyim, benim başıma da gelmişti, sürücü yüklenirken bilgisayarın açılıp kapanması gerekiyor, bu arada yazılım atma işlemi başarısız oldu şeklinde uyarı çıkabilir. Telefonu açmak için uğraşmayın, biraz bekleyin telefon kendisini açar. Siz sadece bilgisayarınızı kapayıp açın ve yazılım atma işlemine yeniden başlayın. Bu sürekli olan bir olay değil, yani olmaya da bilir. Ben sadece uyarı olarak belirtmek istedim. Yazılım atma işlemi sona erdikten sonra File > Close Product'a basıp, telefonun USB data kablosunu çıkartabilirsiniz.

tayfunny

Üye
Selamlar Telefonum bir şekilde kitlendi bataryayı çıkardım taktım ondan sonra pin kodu bölümüne gelip kendi kendine resetleniyor cihaz format atamıyorum çünkü rehberimde çok önemli numaralar var onları yedeklemem gerekli ne yapabilirim acilen

Selamlar Telefonum bir şekilde kitlendi bataryayı çıkardım taktım ondan sonra pin kodu bölümüne gelip kendi kendine resetleniyor cihaz format atamıyorum çünkü rehberimde çok önemli numaralar var onları yedeklemem gerekli ne yapabilirim acilen

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi

pin kodu soruyor ve kapanıp acılyor diyorsun.
Birde pin kodu sormayan bir hat tak ve açılıp açılmayacağını gör.
Benim diyecek başka bişeyim yok.
Üzgünüm

Emre-45

Emre-45

Üye

Bir telefoncuya götürüp durumunu anlatmalısın..Benim de yapacak birşeyim yok . Ama " yusufabii " nin dediklerini bir uygula istersen.

Üst Alt