7610 kullanıcıları BURADA Sorunlarınız çözülecek.!

Sponsorlu Bağlantılar

nikevictoria

Üye
Oyun Tema İstiyorum Rica etsem Yardımcı Olurmusunuzz Acill...

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Tema İstiyorum Rica etsem Yardımcı Olurmusunuzz Acill...
kardeşim forum bölümlerine bakarsan sonuç alırsın.
S60 uygulamaları,s60 oyunları,s60 temaları diye bölümler mevcut.
Oralara uğra istersen.
Telefonuna çok güzel oyunlar ,programlar,temalar indirebilirsin.
Kolay gelsin.

melih609

Üye
internete giremiyorum gprs yok diyor setting wizardla çözülür diyolar 1-2 tane yükledim bazıları dosya bozk diyo bazıları açılmıyo bulamadımda yardımcı olabilirmisin

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
internete giremiyorum gprs yok diyor setting wizardla çözülür diyolar 1-2 tane yükledim bazıları dosya bozk diyo bazıları açılmıyo bulamadımda yardımcı olabilirmisin
internet ayarlarını yaptın mi.?

Müşteri hizmetlerini ara ve gprs ayarlarını iste.
Onlar sana ne yapman gerektiğini anlatırlar.
Kolay gelsin.

emre1314

Üye
kardeş 7610 hafıza kartından resimler klasörü silindi.ben resim çekiyorum ama hafıza kartına atmıyor önceden atıyordu tel hafızasındada yok bu sorunu nasıl halledebilirim.kısacası x-plore varya dosya görme ondan özelliklerden sistem gizli ve bi seçene vardı onları işaretliyip tamam dedim kayboldu resimler klasörünü lütfen yardım edin:bilmm

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 7610 hafıza kartından resimler klasörü silindi.ben resim çekiyorum ama hafıza kartına atmıyor önceden atıyordu tel hafızasındada yok bu sorunu nasıl halledebilirim.kısacası x-plore varya dosya görme ondan özelliklerden sistem gizli ve bi seçene vardı onları işaretliyip tamam dedim kayboldu resimler klasörünü lütfen yardım edin
kardeş sen o resimler klasörunu gizlemissin ama ınan ki bende bilmiyorum.Bilen arkadaşlar varsa buraya yazsın lütfen.Birde ben bunu senin için araştıracağım.Üzgünüm.

emre1314

Üye
yha x-plore programı varya resim klasöründe özellikler dedim system gizli ve bi seçenekleri işaretledim ondan sonra yok oldu.

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş sorununu anladımve çözümünü de buldum.. Şu yolu takip et.Xplore -sıfır{ 0 } a bas ilk seçeneği işaretle.Gizli dosyaları göster seçeneği.Sonra senin o yok dediğin klasörun bulunduğu yere git,o klasör orda olması lazım.Yani images klasöru.Onun üzerine gel ve 6 tuşuna bas.Bi pencere açılacak ordakilerin hepsinin işaretlerini kaldır.Sonra değiştir yazıyo ona bas sorunun hallolmuştur.Kolay gelsin.Cevabını bekliyorum.:)

emre1314

Üye
oldu saol..

SERTREIS

SERTREIS

Üye
7610 telefonum var 1gb hafıza kartı aldım ilk taktım dosya yok dedi galeriden sonra çıkarıp hali hazırda kullandığım 128mblik hafıza kartımi taktım akşam yeni aldığımı taktım takılı hafıza kartı yok diyor kapatıp açtım kutupları çizdim ama yok olmadı lütfen yardım ya çok acil

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim.

--------------- Ekleme ---------------

7610 telefonum var 1gb hafıza kartı aldım ilk taktım dosya yok dedi galeriden sonra çıkarıp hali hazırda kullandığım 128mblik hafıza kartımi taktım akşam yeni aldığımı taktım takılı hafıza kartı yok diyor kapatıp açtım kutupları çizdim ama yok olmadı lütfen yardım ya çok acil
kardeş hiç dokunma.Hafıza kartı bozuktur büyük ihtimal.Aldığın telefoncuya geri götür.Durumunu anlat onlar bir çözüm bulurlar.

SERTREIS

SERTREIS

Üye
Evet kart bozulmuş bende kafayı yiyodum ya

ya bi de ben bu unlock me programını bulamadım acaba yanlış mi yapıyom ya yukardaki arama ya tıklıyom oraya yazıyom acayip alakasız şeyler çıkıyo (i phone filan) nasıl arama yapılır veya ne bilim ışte nasıl bulcam ben aradığımı yaaaaa
saygılar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Evet kart bozulmuş bende kafayı yiyodum ya --------------- Ekleme --------------- ya bi de ben bu unlock me programını bulamadım acaba yanlış mi yapıyom ya yukardaki arama ya tıklıyom oraya yazıyom acayip alakasız şeyler çıkıyo (i phone filan) nasıl arama yapılır veya ne bilim ışte nasıl bulcam ben aradığımı yaaaaasaygılar
kardeş bak sitenin aramasından anlamamışsanşöyle bir teklifim var.Googleye 'unlock me maxicep'yaz.Ordan konuyu daha çabuk bulursun.Kolay gelsin.

SERTREIS

SERTREIS

Üye
Tamam google işi çözdü teşekkür ederim
saygılar

erenesoz

Üye
nokia 7610'a kart oukuyucu ile oyun nasıl atılabilir yardımcı olurmusunuz

melih609

Üye
iNternetede msn yede giriyorum ama internette mesela facebookda anasayfa diyorum profil diyorum hep bu hatayı veriyo bazen 2 kere veriyo 3. ye giriyo bazen 10 kere deniyom anca giriyo hatada bu Web : Desteklenmeyen içerik türü yardım lütfen

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
nokia 7610'a kart oukuyucu ile oyun nasıl atılabilir yardımcı olurmusunuz
selam arkadaşım.Hafıza kartına bir klasör aç mesela 'oyunlar' oyunu o klasöre at.Sonra şu yolu takip et.''menü-extra-dosya yönetici'' burdan hafıza kartına geç(sağ tarafta) ordan oyunlar klasörunu bul.Içindeki dosyayı aç ve oyunu yükle.Bu kadar.Dosya tipi'sis,jar' olmalıdır.Rar,zip uzantılı dosyaları orda açamazsın.Anlamamışsan mesaj at ben sana anlatmaya çalışırım.Kolay gelsin.

iNternetede msn yede giriyorum ama internette mesela facebookda anasayfa diyorum profil diyorum hep bu hatayı veriyo bazen 2 kere veriyo 3. ye giriyo bazen 10 kere deniyom anca giriyo hatada bu Web : Desteklenmeyen içerik türü yardım lütfen

kardeşim telefonun kendi tarayıcısı çoğu zaman hata verebiliyor.Sana tavsiyem UcWeb veya Opera programlarını kullanman.Bu tarayıcılarda öyle sorunlarla karşılaşmazsın.Kolay gelsin.Iyi eğlenceler.

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu olan yok mu..?:):)

nurullah16

Üye
slm kardeş benım telin sarjı az gdıo normalde s60 serısı 3 gun gder oyun oynamaz musık dnlemezsen sorun bataryadada deıl bataryayıda deıstırdm formatta atdm telın şarjı 1.5 gun gdıo sarj suresını uzatmak ıcın ne yapmak lazmm

Üst Alt