kardeşim forum bölümlerine bakarsan sonuç alırsın.Oyun Tema İstiyorum Rica etsem Yardımcı Olurmusunuzz Acill...
internet ayarlarını yaptın mi.?internete giremiyorum gprs yok diyor setting wizardla çözülür diyolar 1-2 tane yükledim bazıları dosya bozk diyo bazıları açılmıyo bulamadımda yardımcı olabilirmisin

kardeş sen o resimler klasörunu gizlemissin ama ınan ki bende bilmiyorum.Bilen arkadaşlar varsa buraya yazsın lütfen.Birde ben bunu senin için araştıracağım.Üzgünüm.kardeş 7610 hafıza kartından resimler klasörü silindi.ben resim çekiyorum ama hafıza kartına atmıyor önceden atıyordu tel hafızasındada yok bu sorunu nasıl halledebilirim.kısacası x-plore varya dosya görme ondan özelliklerden sistem gizli ve bi seçene vardı onları işaretliyip tamam dedim kayboldu resimler klasörünü lütfen yardım edin

önemli değil kardeşim.oldu saol..
kardeş hiç dokunma.Hafıza kartı bozuktur büyük ihtimal.Aldığın telefoncuya geri götür.Durumunu anlat onlar bir çözüm bulurlar.7610 telefonum var 1gb hafıza kartı aldım ilk taktım dosya yok dedi galeriden sonra çıkarıp hali hazırda kullandığım 128mblik hafıza kartımi taktım akşam yeni aldığımı taktım takılı hafıza kartı yok diyor kapatıp açtım kutupları çizdim ama yok olmadı lütfen yardım ya çok acil
kardeş bak sitenin aramasından anlamamışsanşöyle bir teklifim var.Googleye 'unlock me maxicep'yaz.Ordan konuyu daha çabuk bulursun.Kolay gelsin.Evet kart bozulmuş bende kafayı yiyodum ya --------------- Ekleme --------------- ya bi de ben bu unlock me programını bulamadım acaba yanlış mi yapıyom ya yukardaki arama ya tıklıyom oraya yazıyom acayip alakasız şeyler çıkıyo (i phone filan) nasıl arama yapılır veya ne bilim ışte nasıl bulcam ben aradığımı yaaaaasaygılar
rica ederim kardeş.Başka soruların olduğu zaman buraya yaz ben buralardayim.Tamam google işi çözdü teşekkür ederim saygılar
selam arkadaşım.Hafıza kartına bir klasör aç mesela 'oyunlar' oyunu o klasöre at.Sonra şu yolu takip et.''menü-extra-dosya yönetici'' burdan hafıza kartına geç(sağ tarafta) ordan oyunlar klasörunu bul.Içindeki dosyayı aç ve oyunu yükle.Bu kadar.Dosya tipi'sis,jar' olmalıdır.Rar,zip uzantılı dosyaları orda açamazsın.Anlamamışsan mesaj at ben sana anlatmaya çalışırım.Kolay gelsin.nokia 7610'a kart oukuyucu ile oyun nasıl atılabilir yardımcı olurmusunuz
iNternetede msn yede giriyorum ama internette mesela facebookda anasayfa diyorum profil diyorum hep bu hatayı veriyo bazen 2 kere veriyo 3. ye giriyo bazen 10 kere deniyom anca giriyo hatada bu Web : Desteklenmeyen içerik türü yardım lütfen