Donanımsal bir sorun olabilir. Servise götürmelisin bence.canım kardeşim ben 7610 kullanıcısıyım ama bluetooth bazen çalışıp bazen alışmıyor ben format attım amam olmadı sen yardım ede bilir misin![]()
S60 programlarında var. oradan bakabilirsin.7610 otomatik tuş kilidi programını nerdn bulabiliriz?
ilk olarak yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
benim sorunum
2. el 7610 aldım ve burdan indirdiğim uygulamaları tele atıyorum ama hiç biri gözükmüyor mesaj olarakta attıklarım dosya bozuk deyip açmıyor ne yapmam gerek yani hafıza kartı dolu gözüküyo ama programlar çıkmıyor :S
selam.
Sorunun daha önce benim başıma gelmedi.
Uygulamaları telefon hafızasına kurmayı dene.
Olmazsa telefonuna format atmayı dene.
*#7370# veya
telefonun kapalıyken * 3 arama tuşu aynı anda baş ve telefonun güç açıp kapatma turuna basılı tut.
4 tuşa birden basacakrin telefon tamamen açılana kadar.
Kolay gelsin.

çok teşekkürler hallettim![]()
telefon kendı kendıne açlıp kapanıyor format attım yine olmadı ne yapmma gerekıyor
selam kardeş.Şu yolu takip ederek mesajları hafıza kartına kaydedeceksin.kardes ben bluetoothla telefonuma gönderim yapmak istiyorum ama telefon hafızası dolu diye reddediyor. direk olarak hafıza kartına almam icin ne yapmalıyız??
sa arkadaşım benim sorunum onceden telefon hic takılmıyordu simdi cok takılmaya basladi acaba nedendir bir bilgi verirsen cok sevinirm iyi calismalar.
olum mikrofo bozuktur