Sadece guldum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztabiiki discovery karşlaştırdm moto g nin iyi yanı yok discoverye karşı .

sadece gülün lütfen şu telefonu karalamaktan vazgeçin discovery ile moto g nin arasındaki fark motorola olması sadece buSadece guldum.![]()

Donanim farki malzeme kalitesi farki guncelleme destegi farki. Bunu bir discovery kullanicisi olarak soyluyorum.sadece gülün lütfen şu telefonu karalamaktan vazgeçin discovery ile moto g nin arasındaki fark motorola olması sadece bu![]()
Discovery 'nin iyi olduğu bir piyasada moto g prens dir lg g2 ise imparator dur.sadece gülün lütfen şu telefonu karalamaktan vazgeçin discovery ile moto g nin arasındaki fark motorola olması sadece bu![]()
dışı sağlam değil ayrıca sony nin (2011-2012) cihazlarınında 4.4.2 sistemi var ve discovery (2013-2014) sezonu telefonu sony daha kaliteli yapıyorMoto g diyen arkadaşlara şaşiriyom discovery ondan daha ince ve performansli destek konusundada saglam suan costum olarak 4.4.2 var 2-3 haftaya kadar da stok olarak geliyo disco daha performansli marka takintisindan kurtulun
Burda haklisin. Xperia l 4.4 aldi mi?dışı sağlam değil ayrıca sony nin (2011-2012) cihazlarınında 4.4.2 sistemi var ve discovery (2013-2014) sezonu telefonu sony daha kaliteli yapıyor
en son 4.3 aldı şuanlık sony nin verdiği 4.4 stock rom yokBurda haklisin. Xperia l 4.4 aldi mi?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztabiiki discovery karşlaştırdm moto g nin iyi yanı yok discoverye karşı .
Moto g diyen arkadaşlara şaşiriyom discovery ondan daha ince ve performansli destek konusundada saglam suan costum olarak 4.4.2 var 2-3 haftaya kadar da stok olarak geliyo disco daha performansli marka takintisindan kurtulun
Burda haklisin. Xperia l 4.4 aldi mi?
Bunlardan sonra söylenecek bir şey kalmadı.Aferin.
1. Custom 4.4 neredeyse her cihaza var, önemli olan ne kadar stabil olduğu.
2. Stock Şubattan beri geliyor. Bunun yanında moto g zaten 4.4.2 mevcut yani diskavri 4.4.2 alsa bile bu bir artı olmaz.
3. Yeni bir güncelleme daha geldiğinde moto g'nin şeklini yine görürüz, ayrıca anlıyorsanız biraz bakın hangisinin desteği fazla. Şunu konuşmamız bile saçma.
4. Millet takıntılı diyorsun ve şaşırıyorsun ama asıl bizim senin durumuna şaşırmamız gerekir. Bildiğimiz fansın ve garip bir şekilde büyük firmalar yeni gm gibi bir firmaya fan olmuşsun ya da çalışansın ya da vs... Mesajlarına baktığımızda bu çok açık. Anlatıyoruz, bu cihazın ve gmde'nin bir artısı olmadığını ama anlamak istemiyorsun.
Sony, Xperia L'ye 4.4 vermez bu saatten sonra.