Telefon Tavsiyesi 750 tl ye alınabilecek telefon

Sponsorlu Bağlantılar

drogba-18

drogba-18

Üye
    Konu Sahibi
750 tl ye alınabilecek telefon
750 tl ye alınıbilecek en iyi telefon hangisi. Ben moto g diye düşünüyorum ama sizin başka bi öneriniz var mı ?

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Moto g tabi ki.

sasua42

sasua42

Üye
Moto g ve ya lg l70

Invoke

Invoke

Üye
Moto G.

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
T50 de güzel aslında

• Beğen
Tepkiler: harmless07
TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
tabiiki discovery karşlaştırdm moto g nin iyi yanı yok discoverye karşı .

sasua42

sasua42

Üye
Moto g 'nin karizması yeter: )

mürteza16

mürteza16

Üye
Moto G hertürlü daha iyidir.

ask_okatan

ask_okatan

Üye
bencede ya GM Discovery 16gb yada Huawei Acsend p6

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sadece gülün lütfen şu telefonu karalamaktan vazgeçin discovery ile moto g nin arasındaki fark motorola olması sadece bu :D
Donanim farki malzeme kalitesi farki guncelleme destegi farki. Bunu bir discovery kullanicisi olarak soyluyorum.

sasua42

sasua42

Üye
sadece gülün lütfen şu telefonu karalamaktan vazgeçin discovery ile moto g nin arasındaki fark motorola olması sadece bu :D
Discovery 'nin iyi olduğu bir piyasada moto g prens dir lg g2 ise imparator dur.
Bunu fiyat/performans a göre diyorum biri çıkıp z1 demesin: ))

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, drogba-18, muhammettvurucu ve 1 kişi daha
serserim1905

serserim1905

Üye
Moto g diyen arkadaşlara şaşiriyom discovery ondan daha ince ve performansli destek konusundada saglam suan costum olarak 4.4.2 var 2-3 haftaya kadar da stok olarak geliyo disco daha performansli marka takintisindan kurtulun

ishak388

ishak388

Üye
Moto g diyen arkadaşlara şaşiriyom discovery ondan daha ince ve performansli destek konusundada saglam suan costum olarak 4.4.2 var 2-3 haftaya kadar da stok olarak geliyo disco daha performansli marka takintisindan kurtulun
dışı sağlam değil ayrıca sony nin (2011-2012) cihazlarınında 4.4.2 sistemi var ve discovery (2013-2014) sezonu telefonu sony daha kaliteli yapıyor

kendi 2012 cihazımın antutu sonucu (2014) 12555---- discoverynin ise 11321 küsür

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
dışı sağlam değil ayrıca sony nin (2011-2012) cihazlarınında 4.4.2 sistemi var ve discovery (2013-2014) sezonu telefonu sony daha kaliteli yapıyor
Burda haklisin. Xperia l 4.4 aldi mi?

Invoke

Invoke

Üye
tabiiki discovery karşlaştırdm moto g nin iyi yanı yok discoverye karşı .

Aferin.

1. Custom 4.4 neredeyse her cihaza var, önemli olan ne kadar stabil olduğu.
2. Stock Şubattan beri geliyor. Bunun yanında moto g zaten 4.4.2 mevcut yani diskavri 4.4.2 alsa bile bu bir artı olmaz.
3. Yeni bir güncelleme daha geldiğinde moto g'nin şeklini yine görürüz, ayrıca anlıyorsanız biraz bakın hangisinin desteği fazla. Şunu konuşmamız bile saçma.
4. Millet takıntılı diyorsun ve şaşırıyorsun ama asıl bizim senin durumuna şaşırmamız gerekir. Bildiğimiz fansın ve garip bir şekilde büyük firmalar yeni gm gibi bir firmaya fan olmuşsun ya da çalışansın ya da vs... Mesajlarına baktığımızda bu çok açık. Anlatıyoruz, bu cihazın ve gmde'nin bir artısı olmadığını ama anlamak istemiyorsun.
Burda haklisin. Xperia l 4.4 aldi mi?

Sony, Xperia L'ye 4.4 vermez bu saatten sonra.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, tugsahh32, GuiTaRisT111 ve 3 diğerleri
mürteza16

mürteza16

Üye
Aferin.

1. Custom 4.4 neredeyse her cihaza var, önemli olan ne kadar stabil olduğu.
2. Stock Şubattan beri geliyor. Bunun yanında moto g zaten 4.4.2 mevcut yani diskavri 4.4.2 alsa bile bu bir artı olmaz.
3. Yeni bir güncelleme daha geldiğinde moto g'nin şeklini yine görürüz, ayrıca anlıyorsanız biraz bakın hangisinin desteği fazla. Şunu konuşmamız bile saçma.
4. Millet takıntılı diyorsun ve şaşırıyorsun ama asıl bizim senin durumuna şaşırmamız gerekir. Bildiğimiz fansın ve garip bir şekilde büyük firmalar yeni gm gibi bir firmaya fan olmuşsun ya da çalışansın ya da vs... Mesajlarına baktığımızda bu çok açık. Anlatıyoruz, bu cihazın ve gmde'nin bir artısı olmadığını ama anlamak istemiyorsun.

Sony, Xperia L'ye 4.4 vermez bu saatten sonra.
Bunlardan sonra söylenecek bir şey kalmadı. :D

ishak388

ishak388

Üye
xda dan destek alabilirsin şahsen ben 4.4.2 yi kurdum sony vermiyor ama xda kullanıcıları bildiğin sony elemanı :D :scooter: