Arkadaşım küçük ekranlı telefonları sevmiyorum başka önerin varmı?S3 Mini - Gmd - Xperia L al sana üç öneri
Kardeşim pekte para vermek istemyorum yani GMD her türlü oyunu açarmı kasma yaşamadan aspalth 8 felan yüksek grafikli oyunları birde android 4.4 gelcekmi?+200 ekle Nexus 4 al, en mantıklısı.
Kardeşim nexus 4 hiç bir yerde yokki stokta felan başka önerebileceğin telefon varmı en fazla 100 tl koyabilirim birde her türlü oyunu açmasını istiyorum kardeşimBüyük iht. gelmez, tam bilmiyorum. Evet, açıyor ama nexus 4 ile karşılaştırmak bile lüzumsuz. +200 zordur, kolaydır bilemem ama nexus 4 ile arasındaki farka değer mi, değer. :/
Kardeşim nexus 4 hiç bir yerde yokki stokta felan başka önerebileceğin telefon varmı en fazla 100 tl koyabilirim birde her türlü oyunu açmasını istiyorum kardeşim
Discovery kafama yattı saten bu fiyat aralığında başka iyi telefon yok inşallah bana oyunlarda felan soru yaşatmaz çünkü en az 2.5 3 sene kullanmam lazım yinede saol cevapların içinTeknosada görmüştüm, her yerde de vardır. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor Diskavri alabilirsin ya da Diskavri 2'yi bekleyebilirsin.
Discovery kafama yattı saten bu fiyat aralığında başka iyi telefon yok inşallah bana oyunlarda felan soru yaşatmaz çünkü en az 2.5 3 sene kullanmam lazım yinede saol cevapların için
2 ne zaman çıkar ?Madem öyle bence 2yi bekle.
2 ne zaman çıkar ?