2 ne zaman çıkar ? Discovery de Asphalt 8 uyumlu değil :D
muhammettvurucu Üye musti_40' Alıntı: 2 ne zaman çıkar ? Genişletmek için tıkla ... Discovery de Asphalt 8 uyumlu değil
fk555897 Üye Yakında Discovery 2 çıkacak. Ya Discovery 2 alırsın ya da 2. el Nexus 4 alırsın. Bence biraz daha katıp Nexus 4 al.
Yakında Discovery 2 çıkacak. Ya Discovery 2 alırsın ya da 2. el Nexus 4 alırsın. Bence biraz daha katıp Nexus 4 al.
Mustafa-26 Üye Konu Sahibi fk555897' Alıntı: Yakında Discovery 2 çıkacak. Ya Discovery 2 alırsın ya da 2. el Nexus 4 alırsın. Bence biraz daha katıp Nexus 4 al. Genişletmek için tıkla ... discovery 2yi beklicem
fk555897' Alıntı: Yakında Discovery 2 çıkacak. Ya Discovery 2 alırsın ya da 2. el Nexus 4 alırsın. Bence biraz daha katıp Nexus 4 al. Genişletmek için tıkla ... discovery 2yi beklicem
Archonn Üye nokia 603' Alıntı: xiaomi redmi note Genişletmek için tıkla ... Kardeş bu konuyu nerden buldun da upladın merak ediyorum. Şubat ayında açılmış konu.
nokia 603' Alıntı: xiaomi redmi note Genişletmek için tıkla ... Kardeş bu konuyu nerden buldun da upladın merak ediyorum. Şubat ayında açılmış konu.
Mustafa-26 Üye Konu Sahibi nokia 603' Alıntı: xiaomi redmi note Genişletmek için tıkla ... Kardeşim üstüne 2 telefon değiştirdim yinede mesajın için sağol
nokia 603' Alıntı: xiaomi redmi note Genişletmek için tıkla ... Kardeşim üstüne 2 telefon değiştirdim yinede mesajın için sağol