kartal835
Üye
SEN TEKVANDO UYGULA SOKAKTA YERLER SENİ :dIlkokulda misin? 2 kisiye 3 kisiye tek dalmak her babayigidin harci degilkavgada kungfu falan dinlenmez direk kafa goz girisilir. Bende 4 senedit taekwando biliyorum ama kavgada hic bir zaman taekwando kullanamadim, kullanamayacagimda, cunku kavgada kural olmaz. Bu sporlarin yardimci olacagi tek sey hiz ve guc kazanmak konusunda yardimci olmaktir
saniyorum yazdigim mesaji okumadinki sokakta taekwando uygula yerler seni diyorsun.
ellerin biri önde diğer elin arkada olunca iyi duruyor amahay huyy demeden yapzaten garib gorunuyorsun
direk yapmıyacaksın ellerinde onde olsun sankı uzaklas demek ıstıyorsun gıbıellerin biri önde diğer elin arkada olunca iyi duruyor ama
aynen belli etmemeye çalışacaksın zatendirek yapmıyacaksın ellerinde onde olsun sankı uzaklas demek ıstıyorsun gıbı
BİZ sen le super anlaşıyoruzaynen belli etmemeye çalışacaksın zatendüşünsene ip man okulda! SAD:
buuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllldumaynen belli etmemeye çalışacaksın zatendüşünsene ip man okulda! SAD:
35 sanıyedekı harektetı yapcıcaksın duurBİZ sen le super anlaşıyoruzvideo vardı onu bulsaydım verecektım lınkını aynı boylle yapıcazsın
buuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllldumMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızizle super
offfffffffffffffff fenaaa... işte bu hareketleri şakasına yaparım şakalaştığımda ama gerçektede yapsam manyak olur. aradığım şey buydu iyiki paylaştın gerçektenBİZ sen le super anlaşıyoruzvideo vardı onu bulsaydım verecektım lınkını aynı boylle yapıcazsın
buuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllldumMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızizle super
35 sanıyedekı harektetı yapcıcaksın duur
offfffffffffffffff fenaaa... işte bu hareketleri şakasına yaparım şakalaştığımda ama gerçektede yapsam manyak olur. aradığım şey buydu iyiki paylaştın gerçekten
ben bunu aradım adını unuttum cemil uylukçuofffffffffffffffff fenaaa... işte bu hareketleri şakasına yaparım şakalaştığımda ama gerçektede yapsam manyak olur. aradığım şey buydu iyiki paylaştın gerçekten
ağlıyor muAynı arkadaşım gibi oda Sayokan biliyor ama dövüşmeye gelince nefes nefese kalığ ağlıyor.
mobilim abiMesu gaga vıdeoyu gorunce cevap yok
aynen dediğin gibi işte . Birşey olur diye şakadan vurmuyorum, zaten ben kolay kolay sinirlenmiyorum çok sakin bir insanım. Yani birin tüm aileme küfür etse yine sinirlenmem. Kafama vursa biri sinirlenirim ama şakasına vurursa benimde şakasına burmam gerekir o tHah. İşte aynı şeyleri yaşıyoruz. Bence sabırdan o bir de korkudan.Korkudan demem karşındakine bir şey olacak diye korkuyorsun,sonra mevzu büyüyecek falan filan.Sabırdan dememin sebebi de çok sabırlı olabilirsin.Kolay kolay sinirlenmiyor olabilirsin.Çünkü insan sinirlenince gerçek anlamıyla dövüşebilir.Ama demek benim gibi bu duyguyu yaşayanlarda varmış.Kötü bir duygy ama ya lafı yiyosun kalıyosun.Bir şey de yapamıyon kalayon öyle bön bön bakıyon.Dediğin gibi küçüklerde de aynı durum söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?