evet beyler ben burada kavga ederken error veriyorum sizin konuştuğunuza bak.s .s![]()
7 senelik gitmedim sadece durumumu anlatmak için öyle yazdım ama meditasyon yapmayı çok iyi biliyorum ama nasıl yani ne komut vermeliyim kendime? Ne zaman ve ne yapmalıyım? Dayak yemekte kim ister. Bakıyorum serserilere onlarda bu durum olmuyor alışkınlar diye. Ama ben oyle artist tiplerden olmadığım için çokta kavga etmiyorum ama bende oluyor.Usta, öncelikle şunu söyleyeyim ki,ilk öğrendiğimiz derste kung-fu'nun yaşamı kolaylaştırma demek olduğunu öğrenmiştik ve kendini tanıma,sınırlarını bilme ve bu sınırları genişletme (gerçi bütün bunları 7 sene boyunca sende dinledin mutlaka). Senin sorunun hala kendini tanıyamamış olman, 2 yol önerebilirim,kolay olanı dayak yiye yiye kendini öğrenicen,zor olanı meditasyon yapıcan...
o zaman error.rar uygulamasını yükle bir şeyin kalmaz kardeşimbiliyorum tamamda işte gerçek kavgada elim ayağım error veriyor, kımıldayamıyorum. Buna nasıl çözüm bulunur? Mesela şuanki gibi nasıl bilinçli olabilirim?
hehe şaka yaptım sonunu düşünen kahraman olamaz kardeş sen neden korkuyorsunki dal anasını satam zaten o kadar o işin okuluna gitmişsin halen neden duruyosun.cesaretini topla bir vur ikinci üçüncüyü sonra hiç durma başladın ya artık durursan daha devam etmesin ama hiç durmazsan epey devam edersin karşındaki senden daha çok bişi bilmiyor zaten ağzına depeceğin çok malüm iken ne bkliyon dal anasını satam
Sonunu dusunmeyeceksin dovmejte var dovulmekte bu yuzden ilk vuran olacaksin arkasi dayak yeme korkusu ile gelir ve karsindakini doversin....ya beyler yok bu böyle olmaz. Ne yapsam da bu iğrenç histen kurtulamıyorum. Ya bir olay olduğu zaman gene heyecanlanıyorum artık pisikolojim bozuldu kendi kendime artık "sen şimdi kavga edeceksin, yine heyecandan birşey yapamayacaksın ve rezil olacaksın" diyorum. Karşımdaki benden küçük ama onlar da olmuyor bende oluyor! Bakıyorum kavga edenlere abi hiç düşünmeden yumruğunu gayet süper atıyor. Ben daha iyi bilmeme rağmen kavgada heyecandan atamıyorum yok, yok yok olmuyor! Bundan sonra kavgacı biri olmaya çalışacağım. Milletle kavga edeceğim. Belki geçer. Elin benden küçük serserisi yumruk sallıyor, ama ben kung fu bilmeme ve saniyece 5 yumruk atmama rağmen kavgada hiç bir şey yapamıyorum! Birşey önerin beyler...
ilk vuran olmak şart değil.cünkü hherzaman yüze yumruk atmıyor karşıdaki rakip.ayrıca ilk vuran olmayı hicbir zaman tavsiye etmem cünkü suclu durumuna düşen sen oluyorsubSonunu dusunmeyeceksin dovmejte var dovulmekte bu yuzden ilk vuran olacaksin arkasi dayak yeme korkusu ile gelir ve karsindakini doversin....
ilk vuran olmak şart değil.cünkü hherzaman yüze yumruk atmıyor karşıdaki rakip.ayrıca ilk vuran olmayı hicbir zaman tavsiye etmem cünkü suclu durumuna düşen sen oluyorsub

bu sorunun çözülmesi için kişiliğimi değiştirmem lazım. Yani şimdiki gibi iyi niyetli düzgün sabırlı değil de serseri kavgacı bir tip olmam lazım bence. Başka çözümü var mı onu arıyorum ben de.
işte başka çözümü yok. Olsa her şeyi yaparım. Belki vardır ama bende onu arıyorum. Ben bir sene sınıfta kaldım sınıftakilerden yaşça büyüğüm ve daha büyük gözüküyorum. Millet benim gücünü deniyor yani iyi kavga ediyormuyum diye. Ben anlıyorum böyle şeyleri, yaptıkları bu. Ama işte sınıfa rezil olmadan şu iğrenç sorunu çözmek lazım. Başım çok kotu ağrıyor zaten. Kafamı sallayınca beynim zongluyor, kafamın arkası çok kotu ağrıyor . Yumruk atıncada öyle. Ya neysede olay dediğim gibi.Seni bu düşünceye itenler utansın başka diyicek bi şey yok
işte başka çözümü yok. Olsa her şeyi yaparım. Belki vardır ama bende onu arıyorum. Ben bir sene sınıfta kaldım sınıftakilerden yaşça büyüğüm ve daha büyük gözüküyorum. Millet benim gücünü deniyor yani iyi kavga ediyormuyum diye. Ben anlıyorum böyle şeyleri, yaptıkları bu. Ama işte sınıfa rezil olmadan şu iğrenç sorunu çözmek lazım. Başım çok kotu ağrıyor zaten. Kafamı sallayınca beynim zongluyor, kafamın arkası çok kotu ağrıyor . Yumruk atıncada öyle. Ya neysede olay dediğim gibi.