6630 Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

dengbej36

dengbej36

Üye
bı oldugı yok defalarca yaptıgım iş

NewSoldier

NewSoldier

Üye
zamanında bende çok aradım ses yükseltme işini bole bir proğram yok

badeci

Üye
ben bilgisayar hoparlörü aldım.kulakligın ucunu kestim.bilgisayar hoparlöründ bağladım.bilgisayar hoparlörümün de 2ncisinın kablosunu yarıdan iptal ettim.bi kolon yaptım.2+1 hoparlörü taktım.iyice topladım kolonu.en azından evde + süper bass var.bass için de winamp yükledim.ekolizayerden sağ tarafı tam asagi sol tarafı yarım yukarı çektim.çok kolay sadece kolonu kendim yapınca uğraştım

----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:17:45 ----------

küçük müzik kutları gelirse buraya telefonumun arkasına extra bataryalı hoparlör takmayı düşünüyorum.yine kulaklık yöntemini kullanacağım.bilgimi paylaşayım dedim belki imkanı olan uğraşır.telefon 2 cm daha büyüyecek ama.o kadar sesle müzik dinlemeye değer bence

Furkan A.

Üye
madem ki böyle bi program yok bizi ne diye oyalıyon m4l

ümran

Üye
arkadaşlar 6630 bildiginiz gibi cok az ses cıkarıyor 6630 son versiyonunda olan deyişikliklerde sesin yukseldigini soyluyolar dogrumu dogruysa hn yuklicem:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşımın 6630 una 6.03.40 ı yükledik.versiyon değişikliğinden sonra oluşan farklılıkları kendim keşfettim.Hepsi Kesinlikle doğrudur.

6630 a son Versiyon Atınca olan Değişikliler (6.03.40) :

bekleme(stanby) süresi arttı.şarjı daha uzun süre dayanıyor.6630 da Çalışmayan bazı proğramlar çalışıyor.Müzik playerin sesi yükseldi.daha kaliteli mp3 çalıyor.Menülere giriş çıkış daha da hızlandı.Titreşimin şiddeti arttı.biri sizi aradığında mp3 çalar mp3 çalmayı kesmiyor.önceden mp3 çlar stop oluyordu.
böyle itda ediyorlarr

bu program nasıl indirilir

NewSoldier

NewSoldier

Üye
kirve bu proğram değil telefonu pc ye bağlayacaksın nokia nın sitesinden telefonu güncelleyeceksin sesin biraz yüksek çıktığı ayrıca telefonunda hızlandığı 5 yıllık tecrübeme dayanarak kesinle artış göstermiştir en son 3-5 ay telefonumu ilkkez güncelledim sonuç %80 oranla eskisinden daha iyi!!! eğer telefonun orjinal değilse dil problemi olabilir eğer orjinal ise korkma! e-devlet.gov.tr üzerinden telefonun orjinalliğini sorgulat ona göre davran

Üst Alt