6630 Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

gizligenc

Üye
teşekkurrrr

--------------- Ekleme ---------------

teşşekurrr

KOPUK28

Üye
Sis ve n gage çogu oyunları safasıda yüklecileri bozuk diyor nede

emre1661

Üye
BEYLER 2 SENEDIR NOKIA 6630 SYIMBIAN OZELLIKLI CEP TELEFONUNU KULLANIYORUM SES PROBLEMI YASAMIYORUM SIZDE YASAMAK ISTEMIYORSANIZ DEDIKLERIMI UYGULAYIN -----> ILK ONCE MENU GALERI PARCALAR ISTEDIGIN BEGENDIGIN SARKIYI SEC CALDIR VE DURDUR SADECE PAUSE YAP OKE BUNDAN SONRA DIREK NO TUSUNA VEA MENU TUSUNA 2DEFA BAS TELEFONA GERI DON VE SU NUMARAYI ARA----->> (7532) ARADINMI NAPCANI SOYLIYIM :) ILK ONCE OPERATOR CIKCAK DICEKKI SUNA SUNA FALAN FILAN BAS;) ALDIRMA ONA;) SEN DIREK (*) YILDIZ TUSUNA BAS DIREK KISISEL SECENEKLER MENUSUNE GELCEN SONRA ARDINDAN HEMEN (1) BIR TUSUNA BAS VE ARDINDAN HEMEN 2YE BASCAN KARI SUSACAK SONRA SINYAL SESINDEN SONRA KAYDA BASLAYIN DICEK :) :D BURDA HILEMIZI CALISTIRALIM :D MENUYE BASILI TUT ARAMAYI KAPAMA AMA HOPARLORUDE AC 7532YLE KONUSUYON YA HOPARLORU ACIK BIRAK VE GALERIYE GEL TEKRAR VE SARKINI YURUTMEYE DEWAM ET FARKI GORUCEKSIN SES 2KAT DAHA FAZLA OLUO :D :D BEYLER BENDEN BUKADAR GERISINI SIZ HALLEDIN :D SADECE NOKIA 6630 DA DENENMISTIR :D KOLAY GELSIN :D Msn: [email protected] 3kat daha artirma hakkinizda war oda bende kalsin msnde soylerim xD hayirli forumlar :D iyi geceler:naughty:

karabasan5555

Üye
bende 1200 watt lık anfi 6 tane de woofer il passat ta dinliom teli takıpta hawa mı atıonuz la ben mehallede 2009 model passatla ortalığı yıkıom la siz kimsiniz bende oto galericiyim ayrıca pc tamircisiyim ne olmuş yani

zeytinli1905

Üye
slm kardeş bu nokia 6630 zun sesi nasıl yükseltilir yav

segarap

Üye
evet kardesim ben attırdım version cokda süper oldu

mr_lee

mr_lee

Üye
Hiç boşuna uğraşmayın ben çok denedim olmadı ses yine aynı

themardinli

themardinli

Üye
Arkadaşlar kesinlikle doğrudur bende yükledim çünkü

n-70

Üye
ben yükledim ama değişen bişey yok bi de 6630 da turkcellden bedava tv varmı

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Ya 6630'un en eski versiyonunda bile mp3 çalarken çağrı gelince mp3 arka planda çalmaya devam ediyordu. Yenilikmiş ... Millet yazıyor ama ne yazdığını da bir bilse ...

americanboy

americanboy

Üye
arkadaş bu telefon çürüdü bu çürüğün nesiyle uğraşırsınız anlamam çürüğe yeni versiyon yüklesen ne olur kaldır at çöpe

küflendi

murat4422

Üye
Herkes ayrı makamdan ayrı karardan çalıyı

Iyidie bu program flash programımı yani box ile atılan programlarmı

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
program nerde

Habib`BeRKaN

Habib`BeRKaN

Üye
ArkadaşLar eğer öyLe bir program varsa ''ALLAH'' Rızası için attın.. En çok istediğim Şey.. Nerde aradıysam buLamadım varsa oyLe ses yukseLtme programı atın.. TeşekkürLer..

cumalişkoppp

Üye
ses acmaın sifresi ne beyler

amazonlu

Üye

ahmo17

Üye
nerden indirilio bu ya

Symberk

Symberk

Üye
böyle bi program olucanı zannetmem olabilirde gelçi