emre_kalay
Üye
6630 Ses Yükseltme
arkadaşlar 6630 bildiginiz gibi cok az ses cıkarıyor 6630 son versiyonunda olan deyişikliklerde sesin yukseldigini soyluyolar dogrumu dogruysa hn yuklicem
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşımın 6630 una 6.03.40 ı yükledik.versiyon değişikliğinden sonra oluşan farklılıkları kendim keşfettim.Hepsi Kesinlikle doğrudur.
6630 a son Versiyon Atınca olan Değişikliler (6.03.40) :
bekleme(stanby) süresi arttı.şarjı daha uzun süre dayanıyor.6630 da Çalışmayan bazı proğramlar çalışıyor.Müzik playerin sesi yükseldi.daha kaliteli mp3 çalıyor.Menülere giriş çıkış daha da hızlandı.Titreşimin şiddeti arttı.biri sizi aradığında mp3 çalar mp3 çalmayı kesmiyor.önceden mp3 çlar stop oluyordu.
böyle itda ediyorlarr

--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar 6630 bildiginiz gibi cok az ses cıkarıyor 6630 son versiyonunda olan deyişikliklerde sesin yukseldigini soyluyolar dogrumu dogruysa hn yuklicem![]()
Arkadaşımın 6630 una 6.03.40 ı yükledik.versiyon değişikliğinden sonra oluşan farklılıkları kendim keşfettim.Hepsi Kesinlikle doğrudur.
6630 a son Versiyon Atınca olan Değişikliler (6.03.40) :
bekleme(stanby) süresi arttı.şarjı daha uzun süre dayanıyor.6630 da Çalışmayan bazı proğramlar çalışıyor.Müzik playerin sesi yükseldi.daha kaliteli mp3 çalıyor.Menülere giriş çıkış daha da hızlandı.Titreşimin şiddeti arttı.biri sizi aradığında mp3 çalar mp3 çalmayı kesmiyor.önceden mp3 çlar stop oluyordu.
böyle itda ediyorlarr

n: ona göre öbür konuları hallederiz