6630 Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
6630 Ses Yükseltme
arkadaşlar 6630 bildiginiz gibi cok az ses cıkarıyor 6630 son versiyonunda olan deyişikliklerde sesin yukseldigini soyluyolar dogrumu dogruysa hn yuklicem:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 6630 bildiginiz gibi cok az ses cıkarıyor 6630 son versiyonunda olan deyişikliklerde sesin yukseldigini soyluyolar dogrumu dogruysa hn yuklicem:naughty:

Arkadaşımın 6630 una 6.03.40 ı yükledik.versiyon değişikliğinden sonra oluşan farklılıkları kendim keşfettim.Hepsi Kesinlikle doğrudur.

6630 a son Versiyon Atınca olan Değişikliler (6.03.40) :

bekleme(stanby) süresi arttı.şarjı daha uzun süre dayanıyor.6630 da Çalışmayan bazı proğramlar çalışıyor.Müzik playerin sesi yükseldi.daha kaliteli mp3 çalıyor.Menülere giriş çıkış daha da hızlandı.Titreşimin şiddeti arttı.biri sizi aradığında mp3 çalar mp3 çalmayı kesmiyor.önceden mp3 çlar stop oluyordu.
böyle itda ediyorlarr

• Beğen
Tepkiler: EqoKraL, Maxis_, asker_03 ve 27 diğerleri

aö 21

aö 21

Üye
Böuyl bişey yoksa niye oyalıyon adamı ya

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
sen ne anlarsın ya ben bu tele 600waatlık anfi ile arabada müzik dinliyom ayrıca telefon tamircisiyim

aö 21

aö 21

Üye
tabi tabi sen ne anlarsın diye kandır insanları sanki sen çok iyi biliyon telefon programı üretiyorum ewde ben sen ne konusuyon bos bos

emre_kısa_1991

Üye
süper olur :)

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
zaa xD aö 21 doru sölüo 600 waytlık anfiye anca sen güçlü çıkıçşlı bir teyp bağlarsın tele bağladıın an ses kısık gelır we pil ısınmaya bşlar 2 3 dkka sonra telefon sonra infilak eder zati Xd

• Beğen
Tepkiler: ahmet 14 ve 57dikmenli

aysmen59

Üye
6630'da gerçekten ses yükseltme programı varmı beyler ???

mehmöert

Üye
açılmıyor bu can lar lütfen bu sorunu hal edermisiniz

naxo

Üye
tabi tabi sen ne anlarsın diye kandır insanları sanki sen çok iyi biliyon telefon programı üretiyorum ewde ben sen ne konusuyon bos bos

abi bana acil tema yapma programı lazım sitemizde war ama cok uzun bana sadece resimleri tam boyut olarak tema yapma programı lazım yardımcı olursAN SEVİNİRİM

--------------- Ekleme ---------------

abi bana acil tema yapma programı lazım sitemizde war ama cok uzun bana sadece resimleri tam boyut olarak tema yapma programı lazım yardımcı olursan SEVİNİRİM

orjinalcocuqq41

Üye
herkes ayrı teLden qonuşuyor ßeyLer warsa programı atın yüqLiyeLim teLE

jnyr

jnyr

Üye
yha gerçekten ses yükseltme programı var mı yok mu :sn: ona göre öbür konuları hallederiz:oke:

ttgg

ttgg

Üye
beyler bu değişiklik oluyomu olmuyomu ??:@

merdoo

merdoo

Üye
yahu varmı yokmu konu buuu. gerçekten ses yikseltme prog. varmıu ypokmu.????

djfirsttime

djfirsttime

Üye
warsa download linkini koy siteye bendede 66630 war ben indircem ama yosa oyalama insanları

zargana_21

zargana_21

Üye
bir program bakalım dedik burda başka herşey yasıyor:)

ortammanyaa

Üye
Beyler 6630 için ses yükseltme diye birşey olduğunu hiç duymadım,ama 6600 için 3 sene önce nette program geziyordu,6600 larda birazcık işe yarıyordu,ama 6630 da çalışmamıştı bile... Böyle bir programa neden ihtiyaç duydunuz anlamıyorum,eğer zil sesi içinse bass ı az olan,tiz'i yüksek olan bir parça seçip,"audio commander" programı ile ses tonu ayarı yaparak mp3 to mp3 convert özelliği ile çevirin,bitrate'i 320 yapın,frekans hızını 22000 e getirin... Çok değişim olmaz ama birazcık daha ses artışı sağlarsınız.
Bir de en başta anfi-telefon tartışması olmuş. Ben ağustos 2006 dan beri bu aleti kullanıyorum anfiyede kulaklık kablosuylan bağlandı,oto bağlama sistemleri(hani şu cepleri bağlamak için kullanılan yeni jaklı bağlantılar,onları kastediyorum) çıkmadan önce kablo yardımı ile oto sistemine de bağlandı(gene kulaklık kablosu kullanıldı),PILIM FALAN DA YANMADI. Hala kullanıyorum,versiyonum 6.03 music edition değil,ben alırken böyle bir şey yoktu,daha sonra ME serilerini çıkardılar belki 2. Çıkan seri de ses iyileştirmesi olmuştur,ME versiyonunu yüklemedim bilerek,ama eğer telefon çok fazla yere düşüyorsa donanımsal olarak hoparlörde bozulma olur,dolayısıyla seste azalma olur.

reiscobra

Üye
arkadaşlar ben nasıl bu programı telefonuma atıc
am yardımcı olun lütfen

desap

Üye
arkadaşlar benim arkaşım 6630 gizli menüden girdi volume giredi ortadaydı en sona getirdi manyak ses çıkıyo telefon resmen anırıyo

hilmikaya

Üye
gizli menüye nasıl girebiliriz?

orhan14

orhan14

Üye
benim 6630 u aldığımda içinde 2004 sürümü vardı.güncelleme yaptım 2006 modeli oldu.sonra forumlardan araştırarak 6630 u 6630 ME yapmayı buldum ve şuanda telefonum 6630 ME oldu telefon hızlandı sesinde gerçekten artış oldu kamerada video çekerken takılmalar ortadan kalktı titreşimi değişti. 6630 unuz varsa hiç düşünmeden 6630 ME ye dönüştürün. EN ÖNEMLİSİDE ORJİNAL 6630 ME mp3 playeri geliyor 6630 ME yazılımı yükledikten sonra(n70 deki gibi)

Üst Alt