kardes bende yurtdısından aldım telefonu 6500 slıde black menuyu turkce yaptımbu telefonda güvenlik kodunu kıran biri varsa bizimle paylaşsın çok güzel olur

nemesisten güvenlik kodunu da kırabılır ögrenebilirsinarkadaslar bende aldım bu telefondan acayip memnunum ama tek eksiği var wireless yhok
--------------- Ekleme ---------------
kardes bende yurtdısından aldım telefonu 6500 slıde black menuyu turkce yaptım
bunun ıcın once nemesis programından telefonu turkce dılıne ayarlamalısın
sonra en son versiyonu yükle telefonu türkce kullan![]()
ben yaptım canavar gıbı
konuların hepsı forumda var

kardes forumda hepsi var java s 40 v3 msn programları var kur bıtane canavar gıbı kullanarkadslar benım 6500slide var ama ben buna messenger yukleyemıyorum nasıl yukleyecegım ve nasıl cakıstıracagım bılen varmı acaba

kardes bu telefonda arka kapagı cıkarınca hafıza kartı devre dısı kalır telefonun ozellıgı bu yani telefon otomatık olarak hafıza kartıyla iletişimi keser bı sıvıc var orada senın o sıvıtch de bozuk olabılır temas etmezz BİLİP BİLMEDEN KARALAMAYIN BEN BI SENEDIR KULLANIYORUMarkadaşlar çok ciddi bir sorunum var. başınıza böyle bir olay geldimi bilmiyorum. ama beni sinir etmeye başladııı... söyliyeyim..
şimdi sorunum şu yönde.. telefonun melodisini değişiyorum... duvar kağıdınıda değişiyorum. mesela bu ayarları genel kullanıcı da yapıyorum... geneli bu şekilde ayarlıyorum. ancak birisi kapakla 4-5 kez oynadıgı zaman. veya bazen kendi kendine bir bakıyorsunuz. ayarlar sıfırlanmış mesaj sesi gelen arama sesi duvar kağıdı herşey sıufırlanıyor. telefonun programını hiç değiştirmedim. güncellememi yapmalıyım.. veya hatası nedir. karşılaştınız mı daha önce nedir bu arkadaşlar biriniz bir çare olursa lütfen... çok acil gerekiyor... yardımlarınızı bekliyorum..

gece vıdeo cekerken neden flash acılmıyor lutfeeeeeeeennnnnn