Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6500 Slide Sahipleri Buraya!!!
Sponsorlu Bağlantılar
G1m71
Üye
Arkadaşlar bende de 6500 slide var tek sorunum ınternetteki videolari izleyemi yo rum acil yardımlarını zi bekliyorum
tataroglu-64
Üye
arkadaşlar bu öndeki kamera nasıl açılyor yardım edermisiniz
alihasana
Üye
kardeş öndeki kamera 3 G için tasarlanmış bu yüzden telefonun ön kamerasını açamazsın
faik_guler
Üye
arkdaşalar 6500 slide virüs programı olan varmı ?
cekkkaos
Üye
arkadaşlar şimdi 6500 classic 1 gb be şimdi jar uzantılı freemen istiyom nasıl bulucam yardım edin yaw
tarik81
Üye
Evet yaaa arka kapagı cıkarınca kartı tanımıyooo :((((
siverekliserkan
Üye
Benimde arka kapak sorunum vardı hallettim sonunda. Maşşallah şimdi taş gibi sağlam çalışıyor. Versiyonda yüklettirdim KVK'da. Sorunsuz. Süper bi telefon bence... Ayrıca 2 GB kartta 450 mp3 var banamısın demiyor
lazer_67
Üye
S.a millet bende 6500 slide var ben video çekerken flash açamıom nasıl açılıyo işim var lütfen yazın bekliorumm !!!
kapcı_emre
Üye
ben 3g li konuştum öndeki kamera öle açılıyor
slave58
Üye
arkadaşlar bana versiyon güncelleme için nemessis programına gireceğim kod lazım. lütfen acil yardımmm..
tarik81
Üye
ben versiyon yukledim telefon turkce oldu ama vodafone oldu internet sorunum avea hattım olması :)))
fenerlicelal01
Üye
beyler benim 6500 da hiç bi sorun yok ama bazen müzik çalarda müzik dinlerken baska müziklere geciyo kendiliginden bunun nasıl bi acıklaması olabilir sizce
arkadaşlar s.a bendede bu meretten var 6500 slide ya bunu yazılımı şu anda 10.30 gözüküo en yeni yazılımı bumu yoksa daha yüksek ve yeni yazılımı olanı çıktımı bilgilendirirseniz sevinirim nokia sitesinde bulamadım tşkkürlrr...
58Bilal58
Üye
arkadaşlar flaşını sürekli açık tutacak bi program biliyomusunuz...
cesur_bat
Üye
6500 telefonundaki on kamera sadece 3g için kullanılıyor
Katre-i Matem
Üye
6500 slide 'ın en büyük sorunu video kaydederken kendini resetlemesi bunun bir çözümü yokmu?
korkutss
Üye
6500 markalı telefonunu 5230 ile takas yapmak isteyen varmı