6500 Slide Sahipleri Buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
6500 Slide Sahipleri Buraya!!!
6500 slide ı olanlar sorunlarımızı burada paylaşalım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar öncelikle telefonun ışık sensörü çalışıyor florasanlı bir odada sensörün olduğu kısmı parmağınızla kapatınız ve ekrana bakınız parlaklık azalıyor elinizi çektiğinizde parlaklık artıyor ama bunun tam tersi olması gerekmez mi siz ne düşünüyorsunuz.?.

• Beğen
Tepkiler: middleboy76 ve beneralll

schumici

schumici

Üye
hayır prensip doğru. gece vakti ışığın daha az olması gerekir ki gözü almasın. ama gündüz etraftaki ışık oranı fazla olduğu için telefonun ışık gücünün artması gerekir ki dış ortam ışığını bastırsın

ouztr

Üye
bilginizden dolayı teşekkürler hiç 6500s si olan yok mu yavv sorunları paylaşalım hadi

asmi

Üye
Abı Bu Telefonu Nasıl Turkce Yapa Bılırım Bılen Varmı

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
nokia dan versiyon yüklemeyi denedin mi? benmki son versiyon türkçe aldığımda böyleydi

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
şimdilik sorum yok

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
telefonun cd sinde power point dosyalarını açmak için bi yazılım çıktı jar ve jad olmak üzere 2 dosya bunları nasıl kurabilirim telefonuma bir bilgisi olan var mı tek tek attığımda aöılmıyor.

tyurs

tyurs

Üye
arkadaşlar bişey sorcam 3 hafta önce 6500 slide aldım ama telefonun öndeki kamerasının nerden açıldıgını bilmiyorum öndeki kamerayı aç diye bişey yokk yardımcı olursanız sevinirim..:(

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
öndeki kamera açılmıyor sadece arama yaparken aktif oluyor :(

tyurs

tyurs

Üye
saol :oke:

auaburak

Üye
ya beyler benim fotoğtaf çekiom ama net değil yoksa camerası mı bozuk... cam gibi değil karıncalı çıkıo yardım edebilir msisiniz????

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
benm ki cam gibi valla ayarlarını yaparsan iyi olur bence

DoggyMania

DoggyMania

Üye
ya benim ısık sensoru hiç calısmıyor gece gunduz tuş takımını kullanırken ısıkları yanıyor fotograf konusuna gelince 3.2 mp olarak gayet iyi foto cekiyor kotu cekenlerin ayarları guzel değildir.

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
ışık sensörü %100 işe yarıyor gece bir odada ışığı aç ve parmağınlar sensörü kapat parlaklık azalıyor açtığında ise parlaklık çoğalıyor ekranla ilgili yani tuş takımına etkisi yok

nafutnafutnafut

Üye
benımkınde tek sorun flash gozumu alıyo gecelerı ne zaman fotograf cekılsem hep gozum kapalı cıkıyo :S

Atasayerkan

Atasayerkan

Üye
sis yada rar dosya uzantılı temaları yada oyunları u6500 a uygun duruma getirmek için ne yapmayılıyım

XXPOXX

XXPOXX

Üye
6500 a nasıl versiyon atılyor???

cemoo

Üye
gece vıdeo cekerken neden flash acılmıyor lutfeeeeeeeennnnnn

XXPOXX

XXPOXX

Üye
6500s a versiyon attım eng olmadı olee

cdadal

Üye
Arkadaşlar mrb nokia 6500s nokia.com.tr den güncelleme yaptım tel ingilizce oldu. Nasıl türkçe yapabilir. teşekürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt