6500 Slide Sahipleri Buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

basrihasan

Üye
yaa benim 6500s var bu cihaza gps yükleyemiyoz mu_?

caribiankb

Üye
arkadaşlar 6500 programlarını nereden temin edeceğim mesela msn neren bulabilirim yardımcı olur musunuz

taner38

taner38

Üye
beyler tel arada bi kilitli kalıyor buda normal miş haberiniz olsun

ebrudogulugil

Üye
6500 msn yüklemek istiyorum

muglalı

Üye
arkadaslar 6500 s ın muzık teması nı degıstırebılırmıyım telefona baskaa muzık teması ınıyormu

--------------- Ekleme ---------------

ben yukledım ama cok kontor gıdıo bence yukleme

akasyacafe

Üye
arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var. başınıza böyle bir olay geldimi bilmiyorum. ama beni sinir etmeye başladııı... söyliyeyim..

şimdi sorunum şu yönde.. telefonun melodisini değişiyorum... duvar kağıdınıda değişiyorum. mesela bu ayarları genel kullanıcı da yapıyorum... geneli bu şekilde ayarlıyorum. ancak birisi kapakla 4-5 kez oynadıgı zaman. veya bazen kendi kendine bir bakıyorsunuz. ayarlar sıfırlanmış mesaj sesi gelen arama sesi duvar kağıdı herşey sıufırlanıyor. telefonun programını hiç değiştirmedim. güncellememi yapmalıyım.. veya hatası nedir. karşılaştınız mı daha önce nedir bu arkadaşlar biriniz bir çare olursa lütfen... çok acil gerekiyor... yardımlarınızı bekliyorum..

komür

Üye
6500 hakkında hiçbirşey bilmiyorum kardeşler msn lazım ve oyunlar ayrıntılı anlatırmısınız tşk çok ihtiyacı var kardeşinizin:(:oke:

VIDUKA

Üye
dostlar, bir süreden beri 6500 slide kullanıcısıyım.lakin şu sıralar yeni ortaya çıkan bir sorun yüzünden canım sıkkın.mevzuyu özetleyeyim isterseniz. şimdi, cep telefonumu usb kablo ile bilgisayara bağladım ve parça arşivimden cep telefonuma bir takım parçaları akratdım.daha sonra usb bağlantısını sonlandırdım.parçaları istediğim klasörde bulabiliyordum fakat ana sorunum şu : parça transferi yaptıktan hemen sonra ( usb kablosunu çıkartınca ) ekranda ince uzun yatay konumda birbirine paralel iki adet çizgi belirdi.ve ne yaptıysam o ince hatlar yok olmadı.uzman arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.eğer yardımcı olabilirseniz gerçekten beni bu sıkıntımdan kurtarabilirsiniz.yardım eli uzatması muhtemel arkadaşlara şimdiden tüm kalbimle müteşekkirim.saygılar...

arkadaşım ben de bir zamanlar aynı derten muzdariptim lakin işin aslı öğrendiğimde sorunun hiç te büyütülmeyecek bir sorun olduğunu gördüm.olay şu: arka kapakta bulunan ve hafıza kartının çevresindeki metal kısımlara denk gelen küçük tırnaklar ve yükseltiler mevcut.bu çıkıntılar hafıza kartının telefon tarafından kayda alınmasını ve okunmasını sağlıyor.yani arka kapağın içinde yer alan küçük çıkıntılar hafıza kartının yuvasındaki bir takım noktalarla etkileşime geçiyor ve bu etkileşim kesildiği anda (yani arka kapak çıkarıldığında) senin daha evvel hafıza kartından seçerek kişiselleştirdiğin gelen arama tonu ve duvar kağıdı ayarları sıfırlanıyor çünkü telefonun hafıza kartıyla hiç bir bağlantısı kalmıyor sonuç itibariyle.durum bu.yani sen telefon hafızasında olan mp3 parçalardan ve duvar kağıtlarından kişiselleştirme yapsan arka kapak çıkartılsa da senin ayarların değişmez kardeşim.kal sağlıcakla...

arka kapak ile hafıza kart yuvasında küçük noktalarla oluşturulmuş bir bağlantı var kapak takılı oluğunda bu noktalar kartın telefonca okunmasını sağlıyor ve hafıza kart verileri telefonda görünebiliyor.ama aksi bir durumda hafıza kartından seçilen kişiselleştirme öğeleri sıfırlanıyor çünkü kapak çıkartıldığında telefon ile hafıza kartını birbirine bağlayan bir köprü kalmıyor ve haliyle ayarlar sıfırlanıyor otomotikman...

msd5

Üye
6500s için çok acale oyun rica ediyorum ..lütfen uyumlu olsun çünki her oyunu desteklemiyor .şimdiden tşk ederim

mahmut090

mahmut090

Üye
hocam 6500 slide sesli tema arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

mmzzkk

mmzzkk

Üye
arkadaslar video ileri sardığınızda biraz bozuk gösterip sonra düzelmesi normaldir.. bu tüm s40 telefonların sorunudur..telaşa kapılmayın..

gameower455

Üye
güvenlik kodunu unuttum 6500 slide nin nasıl cözerim

dglysf

dglysf

Üye
mıllet bende 6500 slıde var 5 aydan berı kullanıyorum zaten yurtdısından aldım menusunu falan ben turkce yaptım merak ettıklaerınızı sorabılırsınız herturlu yardımcı olmaya calısırım

mıllet bende 6500 slıde var 5 aydan berı kullanıyorum zaten yurtdısından aldım menusunu falan ben turkce yaptım merak ettıklaerınızı sorabılırsınız herturlu yardımcı olmaya calısırım:heyo::box

fatıhsıpahı

Üye
arkadaşlar öncelikle selamlar 6500 aldım kötümü yaptım hiç bir program yukleyemiyorum:agla

38_kadir_38

Üye
arkadslar benım 6500slide var ama ben buna messenger yukleyemıyorum nasıl yukleyecegım ve nasıl cakıstıracagım bılen varmı acaba

dglysf

dglysf

Üye
arkadaslar bende aldım bu telefondan acayip memnunum ama tek eksiği var wireless yhok:(

bu telefonda güvenlik kodunu kıran biri varsa bizimle paylaşsın çok güzel olur
kardes bende yurtdısından aldım telefonu 6500 slıde black menuyu turkce yaptım:oke:

bunun ıcın once nemesis programından telefonu turkce dılıne ayarlamalısın

sonra en son versiyonu yükle telefonu türkce kullan:heyo:
ben yaptım canavar gıbı

konuların hepsı forumda var

arkadaslar bende aldım bu telefondan acayip memnunum ama tek eksiği var wireless yhok:(

kardes bende yurtdısından aldım telefonu 6500 slıde black menuyu turkce yaptım:oke:

bunun ıcın once nemesis programından telefonu turkce dılıne ayarlamalısın

sonra en son versiyonu yükle telefonu türkce kullan:heyo:
ben yaptım canavar gıbı

konuların hepsı forumda var
nemesisten güvenlik kodunu da kırabılır ögrenebilirsin

arastır forumda var ben yaptım bu söylediklerimi:aman2:

arkadslar benım 6500slide var ama ben buna messenger yukleyemıyorum nasıl yukleyecegım ve nasıl cakıstıracagım bılen varmı acaba
kardes forumda hepsi var java s 40 v3 msn programları var kur bıtane canavar gıbı kullan:aman2:

arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var. başınıza böyle bir olay geldimi bilmiyorum. ama beni sinir etmeye başladııı... söyliyeyim..

şimdi sorunum şu yönde.. telefonun melodisini değişiyorum... duvar kağıdınıda değişiyorum. mesela bu ayarları genel kullanıcı da yapıyorum... geneli bu şekilde ayarlıyorum. ancak birisi kapakla 4-5 kez oynadıgı zaman. veya bazen kendi kendine bir bakıyorsunuz. ayarlar sıfırlanmış mesaj sesi gelen arama sesi duvar kağıdı herşey sıufırlanıyor. telefonun programını hiç değiştirmedim. güncellememi yapmalıyım.. veya hatası nedir. karşılaştınız mı daha önce nedir bu arkadaşlar biriniz bir çare olursa lütfen... çok acil gerekiyor... yardımlarınızı bekliyorum..
kardes bu telefonda arka kapagı cıkarınca hafıza kartı devre dısı kalır telefonun ozellıgı bu yani telefon otomatık olarak hafıza kartıyla iletişimi keser bı sıvıc var orada senın o sıvıtch de bozuk olabılır temas etmezz BİLİP BİLMEDEN KARALAMAYIN BEN BI SENEDIR KULLANIYORUM:@

gece vıdeo cekerken neden flash acılmıyor lutfeeeeeeeennnnnn

TELEFONUN MENUSUNDE FLASH SECENEKLERİ VAR ORADAN AYARLAYABILIRSIN SIRALAMA ŞÖYLE::

menü
medya
kamera
seçenekler
flaş
(FLAŞ KAPALI--FLAŞ AÇIK--OTOMATİK)istediğni seç:aman2:

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
bendede 6500 s war ama bende bu ısık sensorunu anlayamadım bı turlu bırde bu vıdıo cekerken flas neden yanmıyor bole bı secenek yok

ama kardesım bu flas ayrı foto cekerken gecerlı olu vıdıo da yıne yanmıyo bunu bende bılıyorum saten baska bı sorun war sankı

alemdar33

Üye
6500 slide total video oynatıcı programı açmıyor sizce nedenlar arkadaşlar

kaan0

kaan0

Üye
symbian olmamasından olabilir mi??

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bu 6500 direk oyun atamammı yaw

Üst Alt