6500 Slide Sahipleri Buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

micky08

Üye
yaw arkadaşlr şu sorunun tam çözümünü bilen war mı?

6500 slide black var bende kamerası , video çekimi falan güsel

ancak çektiğim videoları izlerken sorun oluyor.

sorun 1: telefona samsung d600 den video attım o videoyu izlerken hep bozuk gösteriyor

sorun 2:normal en düşük kalitede çektiğim videoları izlerken sorun yok ama ileri ya da geri sarınca yine görüntü bozuluyor

bunun çözümünü bilen war mı?

Furkan96

Furkan96

Üye
Ben biliyorum dogru aldigin yere!:ehe:ehe:ehe:yuru:sopa::heyo::oke:

benimsin_x

Üye
herkese slm 6500s dın hazır temları yokmu

6500nokia

Üye
way işte kaç gündür bunu arıyorum :D... n kamera :D

duzcelim74

duzcelim74

Üye
bu telefonda güvenlik kodunu kıran biri varsa bizimle paylaşsın çok güzel olur

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bu telefonu versiyon attığınızda türkçeleştirmek için nemesis programını yüklemeniz lazım

REİS23

Üye
selam kayar kapak ses sorunu versiyon 8.30

woxy_21

woxy_21

Üye
ya dostum merhaba bende 6500 slide war telefon kapanıp acıloyo kendı kendıne rest atıyo ne yapabılrım acill yardımm kafayı yedı bu telefonn beyazekran cıkıyo ondna sonra hici bişilem yapamadan kapanıyo bi yardımm etsennn

murat0042

Üye
arkadaşım ışık sensörüne ben anlamadım tel neresinde bende öyle bir ışık yanmıyor

badshadowpasa

Üye
6500s versıon guncellemesı ( 4,64 ıken 8,30 oldu ) yaptıktan sonra flas calısmaz oldu neden kaynaklandıgı hakkında bı fıkrı olan var mı acaba yardımcı olursanız sevınırım

mehmet481

Üye
arakdaşlar arka kapağın camera tarafında arka kapakda bi çıkıntı oluyo neden dir çok sinir bozucu ve arada sırada hafıza kartını gormuyo :D

XXPOXX

XXPOXX

Üye
arakdaşlar arka kapağın camera tarafında arka kapakda bi çıkıntı oluyo neden dir çok sinir bozucu ve arada sırada hafıza kartını gormuyo :d
kardeş kapağı bükmen lazım biraz yuvaya tam oturuyo

mehmet481

Üye
eywallah kardeş çoook yardımcı oldun sağoll :D bu telefon aslında çok class ama daha zamanı var....

deli46

Üye
cümleten slmlar bende geçen pazar günü aldım Çok güzel bir telefon ama şöyle birşey farkettim duvar kağıdını ve telefon sesini hafıza kartından şeçtiğinizde arka kapağı çıkartırsanız ekrandaki ve telefonda şeçilen zil sesi ayarları gidiyor sizde de öylemi?

XXPOXX

XXPOXX

Üye
cümleten slmlar bende geçen pazar günü aldım Çok güzel bir telefon ama şöyle birşey farkettim duvar kağıdını ve telefon sesini hafıza kartından şeçtiğinizde arka kapağı çıkartırsanız ekrandaki ve telefonda şeçilen zil sesi ayarları gidiyor sizde de öylemi?
son versiyonunda böyle bişe yok ama 6500 ın yazılımsal çok sorunu var

deli46

Üye
bendeki son version zaten

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
slm arkadaşlar herkese bu sorunuma bakın bi bendede nokia 6500s var 3aydır aldım süpper telefon tüm özellikleriyle beni çekiyor ama bir sorun var ki video çektiğim zaman flaş yanmıyor ve bu benim sinirimi bozuyor elin samsungunda bile bu özellik varken neden böyle şık bir telefonda yok anlamadım düşündümde yazılımsal bir sorun olabilirmi diye yeni versiyon güncelledim nemesis felanda yaptım ama olmadı lütfen yardım şimdiden teşekkürederim arkdaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Abı Bu Telefonu Nasıl Turkce Yapa Bılırım Bılen Varmı

kardeşim ben sana yardımcı olayım ilk önce versiyonu güncelle güncelledikten sonra internetten nemesis programını indir daha sonra internetten tr kodu bak 6500s için tr kodu de gelir zaten daha sonra telefonu pc ye bağla programı aç programın sağ üst köşesinde 4 buton var 2.yi tıkla yine sağ üst tarafta tr kodu için boşluk var oraya yaz kaydet ve çık bu arada telefon bağlı olacak sonra telefonu bir kez aç kapa artık türkçe

taner38

taner38

Üye
6500 slide için virüs programına gerek yok dimi

rencber20

rencber20

Üye
çok şık bir telefon ama bazı can sıkıcı yonlerıde var dışında tasarım harikası ama calışması bazen çileden cıkartıyo kendıne reset atıyo video izlerken kasılıyor falan filan.bu kotu yonlerıde olmasa cıdden mukemmel bir telefn.yaklasık 4 aydır kullanıyorum.kendine gelmeye basladı ya ben ona alıstım yada o bana =)

samsung21

samsung21

Üye
arkadaşlar 6500s için tom tom proğramı yokmu

Üst Alt