dragonmhmt
Üye
taşınabilir şarj aleti on
Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin.
Bitirip bitirip dolduracan artık kardeşim evde genelde zaten ona sorun olmaz pek. Kullan bak bakalım duruma göre ayarlarsin.
Bu Zenfone lar eskidi yenisi çıkarmalı ASUS.
Daha ağustosta çıkmadı mı zenfone lar?
Samsung ne alaka kardeşim? Ben sana samsung diye birşey mi dedim? Asus yeni model çıkarmalı diyorum. Diğer firmalarla kıyaslamıyorum.
This Coming For Me
Aynen öyle
Aynen öyle
Asus,Samsung mu ? Samsung bile 6 ayda 1 çıkartıyor gerçi ara modellere bakarsak en az ay başına 1 tane düşüyordur
Aynen,yeni cihaz daha ZenFone'lar
Samsung ne alaka kardeşim? Ben sana samsung diye birşey mi dedim? Asus yeni model çıkarmalı diyorum. Diğer firmalarla kıyaslamıyorum.
Zenfone 5G2 mi senin zen5 mi?
Abi asusu aldiysan kitkat yaptin mi? Yaptiysan pil performansı nasil çünkü eskiden bozuktu kitkatla düzeldi diyorlar
Hayirlisi kardeşim peki telefonu aldiginda beni ozelden bilgilendirir misin?Balıkesir'den aşağı Aras kargo araçları gelmiyormuş,Telefon kargoda kaldı.Cuma günü bekleniyor
Hayirlisi kardeşim peki telefonu aldiginda beni ozelden bilgilendirir misin?
Evet haklisinizBuradan cevap yazacağım,istediğinizi buradan sorabilirsinizHerkes yararlansın değil mi ?
Pil performansı iyi ekran boyutuna göre. Kitkat ile gelen performans iyileştirmeleri vs. telefona daha iyi geldi.Abi asusu aldiysan kitkat yaptin mi? Yaptiysan pil performansı nasil çünkü eskiden bozuktu kitkatla düzeldi diyorlar
Bir S4 kadar gider mi acaba şarjıPil performansı iyi ekran boyutuna göre. Kitkat ile gelen performans iyileştirmeleri vs. telefona daha iyi geldi.
Onun batarya kapasitesi biraz daha fazlaymış ama aşağı yukarı aynıdır tahminimce.
S4'ün de o kadar iyi değildir herhalde, 5 inçlik ekrana 2600 mah az ziraOnun bende farkındayım daEkran&İşlemci&Sensörler vs. bir sürü pil performansını etkileyen faktör var S4 kadar şarjı gitse yeter sanırım
S4'ün de o kadar iyi değildir herhalde, 5 inçlik ekrana 2600 mah az zira
Evet haklisiniz
Hayirli olsun bekliyoruzNeyse gelsin bir hele,Balıkesir-İzmir yolu da açılmış 30DK önce falan TV'de gördüm
Cihazı yarım saat falan önce aldım hocam
Hayirli olsun bekliyoruz
Klavye konusunda haklısın ben de çözemedim bir türlü onu. Fakat hafızaya taşıma olayı var bende sende nasıl yok acaba. Ne root var ne birşey alette, hatta dedim ne güzel rootluymuş gibi bir kullanım sunmuşlar diye övünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?