Telefon Tavsiyesi 650-700 TL Arasında telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Motorola G Şubatta gelcek diyorlar büyük bir ihtimal ben 3 gün en fazla 1 hafta içinde alacağım kardeş.

Peki kardeşim beklemeyeceksen Discovery'den başka alternatifin yok. İnşallah pişman olmazsın.

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah sıkıntı çıkartmaz ne diyeyim bir şarj sorunu varmış onuda samsung şarj cihazı alarak gidercez başkada bir problem yok gibi.

LimePie

LimePie

Üye
beklersen senin için daha iyi olur moto g iyi bir cihaz güncelleme sorunuda olacağını sanmıyorum ama genede sen bilirsin inşallah pişman olmazsın

dayannight

dayannight

Üye
Benimde işte 2-3 gün içinde GMD'yi kararlaştırmam lazım.Uzun soluklu telefon lazım bana 2-3 sene giderecek sende benim gibisin her halde :D
aynen beklemedeyim ben bir telefonu 3-4 yıl kullanıyorum :D o yüzden servisi felan iyi olmalı sorun çıkartmamalı discovery kullananların yorumlarına baktım telefon sağlam çıkarsa iyi servise işin düşerse çok uğraştırıyorlar gibi yorumlar var.Sende discovery alırsan yardımlarını beklerim.

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım anda bilgileri burdan paylaşırım en gec 1 haftaya alırım canını sıkma :D

dayannight

dayannight

Üye
Aldığım anda bilgileri burdan paylaşırım en gec 1 haftaya alırım canını sıkma :D
peki sana şimdiden hayırlı olsun :D
beklersen senin için daha iyi olur moto g iyi bir cihaz güncelleme sorunuda olacağını sanmıyorum ama genede sen bilirsin inşallah pişman olmazsın
özelliklerinde Android Kitkat a güncellenebilir yazıyor hatta yorumlarda amerikaya güncelleme gelmiş avrupayada ocakta gelecekmiş yazıyor.

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim :) Uzun süre GMD kullanan varsa bizi bilgilendirirlerse seviniriz :)

dayannight

dayannight

Üye
Aslında 600-700 TL civarında bir fiyatta gelmesi gerekiyordu fakat Şubat'tan itibaren cep telefonları dahil birçok şeye zam gelecek ve doların değeri yükseliyor. Ayrıyetten artık cep telefonları taksit ile alınamayacak.
peki moto g nin yorumlarını okudumda beğenmedikleri taraflarının sd kart yuvası yokmuş birde bataryayı yetersiz bulmuşlar.Birde batarya iphone lar gibi çıkarılamayan batarya kullanmışlar.Telefon 8 ve 16 gb olarak satılıyormuş. Sd kart takılamaması sorun

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler discovery 2 geliyor beklenmeli bence

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Konu forumda mevcut

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
peki moto g nin yorumlarını okudumda beğenmedikleri taraflarının sd kart yuvası yokmuş birde bataryayı yetersiz bulmuşlar.Birde batarya iphone lar gibi çıkarılamayan batarya kullanmışlar.Telefon 8 ve 16 gb olarak satılıyormuş. Sd kart takılamaması sorun

Batarya yetersiz değil bence. Ki reklamlarında falan batarya konusunda övüyorlar cihazı. Yoğun kullanımda 1 günü çıkarabiliyormuş. Bataryanın çıkarılamaması ise bence kötü bir yanı değil. Tek kötü yanı SD kart takılamaması.

dayannight

dayannight

Üye
Batarya yetersiz değil bence. Ki reklamlarında falan batarya konusunda övüyorlar cihazı. Yoğun kullanımda 1 günü çıkarabiliyormuş. Bataryanın çıkarılamaması ise bence kötü bir yanı değil. Tek kötü yanı SD kart takılamaması.
yabancı sitelerde okudum kullananlar öyle yazmış. Kitkat dan sonra batarya ve ramde eskisine göre düzelmeler olmuş. Sd kartı atrix gibi yapmalılardı.Sonuçta zamanla hafıza yeterli gelmeyecektir. Batarya çıkmaması normalde sorun değil 8-10 tane vida söküp bataryada sorun olursa değiştirilir.Fakat bataryada garanti süresince sorun olduğunda bazı servisler kullanıcı hatası olarak kabul edebiliyor.Bu durumda telefonun garanti dışına çıkmaması için kendin bataryayı kendin değiştiremiyorsun.Birde bu telefon gelir mi acaba? motorolanın birçok telefonu hala gelmedi

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
yabancı sitelerde okudum kullananlar öyle yazmış. Kitkat dan sonra batarya ve ramde eskisine göre düzelmeler olmuş. Sd kartı atrix gibi yapmalılardı.Sonuçta zamanla hafıza yeterli gelmeyecektir. Batarya çıkmaması normalde sorun değil 8-10 tane vida söküp bataryada sorun olursa değiştirilir.Fakat bataryada garanti süresince sorun olduğunda bazı servisler kullanıcı hatası olarak kabul edebiliyor.Bu durumda telefonun garanti dışına çıkmaması için kendin bataryayı kendin değiştiremiyorsun.Birde bu telefon gelir mi acaba? motorolanın birçok telefonu hala gelmedi

Çünkü Motorola Türkiye pazarından çekildi. Fakat bu telefon Türkiye'ye gelecek. Satışa çıkacak ülkelerin listesinde Türkiye de var.

• Beğen
Tepkiler: andezitt

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün GMD almaya gittim fakat kalmamış ellerinde 1-2 haftaya anca gelir diyorlar.Orda başka telefonlara yönelmeyi düşündüm.Casper Via A3216 ve S3 mini arasında kaldım.Hangisini alayım acil telefon lazım olduğu için 2-3 gün içerisinde bir telefon almam lazım.Lütfen yardım edin :|

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim nerde otuyorsun

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Kastamonu

esmeran3

esmeran3

Üye
hmm kardeşim gold.com.tr den al 1 2 gün içerisinde telefonun gelir

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten almayacağım için Casper Via A3216 veya S3 mini almam lazım.Büyük ihtimalle bimeksten alcam onun için soruyorum Casper Via A3216 mı S3 mini mi ?(Heryönden)

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim casper cihazın arkasında durmayacağı için sana Samsun s3 mini almanı öneririm