GuiTaRisT111
Üye
Motorola G Şubatta gelcek diyorlar büyük bir ihtimal ben 3 gün en fazla 1 hafta içinde alacağım kardeş.
Peki kardeşim beklemeyeceksen Discovery'den başka alternatifin yok. İnşallah pişman olmazsın.
Motorola G Şubatta gelcek diyorlar büyük bir ihtimal ben 3 gün en fazla 1 hafta içinde alacağım kardeş.
aynen beklemedeyim ben bir telefonu 3-4 yıl kullanıyorumBenimde işte 2-3 gün içinde GMD'yi kararlaştırmam lazım.Uzun soluklu telefon lazım bana 2-3 sene giderecek sende benim gibisin her halde![]()
o yüzden servisi felan iyi olmalı sorun çıkartmamalı discovery kullananların yorumlarına baktım telefon sağlam çıkarsa iyi servise işin düşerse çok uğraştırıyorlar gibi yorumlar var.Sende discovery alırsan yardımlarını beklerim.peki sana şimdiden hayırlı olsunAldığım anda bilgileri burdan paylaşırım en gec 1 haftaya alırım canını sıkma![]()
özelliklerinde Android Kitkat a güncellenebilir yazıyor hatta yorumlarda amerikaya güncelleme gelmiş avrupayada ocakta gelecekmiş yazıyor.beklersen senin için daha iyi olur moto g iyi bir cihaz güncelleme sorunuda olacağını sanmıyorum ama genede sen bilirsin inşallah pişman olmazsın
peki moto g nin yorumlarını okudumda beğenmedikleri taraflarının sd kart yuvası yokmuş birde bataryayı yetersiz bulmuşlar.Birde batarya iphone lar gibi çıkarılamayan batarya kullanmışlar.Telefon 8 ve 16 gb olarak satılıyormuş. Sd kart takılamaması sorunAslında 600-700 TL civarında bir fiyatta gelmesi gerekiyordu fakat Şubat'tan itibaren cep telefonları dahil birçok şeye zam gelecek ve doların değeri yükseliyor. Ayrıyetten artık cep telefonları taksit ile alınamayacak.
peki moto g nin yorumlarını okudumda beğenmedikleri taraflarının sd kart yuvası yokmuş birde bataryayı yetersiz bulmuşlar.Birde batarya iphone lar gibi çıkarılamayan batarya kullanmışlar.Telefon 8 ve 16 gb olarak satılıyormuş. Sd kart takılamaması sorun
yabancı sitelerde okudum kullananlar öyle yazmış. Kitkat dan sonra batarya ve ramde eskisine göre düzelmeler olmuş. Sd kartı atrix gibi yapmalılardı.Sonuçta zamanla hafıza yeterli gelmeyecektir. Batarya çıkmaması normalde sorun değil 8-10 tane vida söküp bataryada sorun olursa değiştirilir.Fakat bataryada garanti süresince sorun olduğunda bazı servisler kullanıcı hatası olarak kabul edebiliyor.Bu durumda telefonun garanti dışına çıkmaması için kendin bataryayı kendin değiştiremiyorsun.Birde bu telefon gelir mi acaba? motorolanın birçok telefonu hala gelmediBatarya yetersiz değil bence. Ki reklamlarında falan batarya konusunda övüyorlar cihazı. Yoğun kullanımda 1 günü çıkarabiliyormuş. Bataryanın çıkarılamaması ise bence kötü bir yanı değil. Tek kötü yanı SD kart takılamaması.
yabancı sitelerde okudum kullananlar öyle yazmış. Kitkat dan sonra batarya ve ramde eskisine göre düzelmeler olmuş. Sd kartı atrix gibi yapmalılardı.Sonuçta zamanla hafıza yeterli gelmeyecektir. Batarya çıkmaması normalde sorun değil 8-10 tane vida söküp bataryada sorun olursa değiştirilir.Fakat bataryada garanti süresince sorun olduğunda bazı servisler kullanıcı hatası olarak kabul edebiliyor.Bu durumda telefonun garanti dışına çıkmaması için kendin bataryayı kendin değiştiremiyorsun.Birde bu telefon gelir mi acaba? motorolanın birçok telefonu hala gelmedi
Biran once gelmeli artıkÇünkü Motorola Türkiye pazarından çekildi. Fakat bu telefon Türkiye'ye gelecek. Satışa çıkacak ülkelerin listesinde Türkiye de var.