Telefon Tavsiyesi 650-700 TL Arasında telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
650-700 TL Arasında telefon tavsiyesi
Öncelikle merhaba arkadaşlar.3 gün içerisinde telefon almayı düşünüyorum bimeksten veya teknosadan.700'ü 1 TL bile geçmeyecek telefon tavsiyelerinizi bekliyorum aşırı derecede oyun oynarım.Subway Surfers,Dead Trigger,Templerun 2,Moderncombat4 oyunlarını kaldıracak bir telefon istiyorum fazla internette dolaşmam fakat müzik çok dinlerim.1-2 Haftadır sürekli forumlarda dolaşıyorum bu fiyat çerçevesinde General Mobile Dicovery tercih ediyorlar.Bende birkaç gün önce casper via a3216 telefonunu gördüm ve beğendim.Kısacası bu iki telefon arasında kaldım fakat şöyle birşey var telefonun 2 sene dayanması lazım.General Mobile Discovery'nin garantisi var fakat telpa konusunda şüphelerim var.Casper deseniz telefon sektörüne yeni adımlarını atıyor.Lütfen yardımcı olun kafamdaki soruları cevaplayın.Kendime güzel bir telefon almak istiyorum fakat 7.ayda telefonun elimde patlamasını istemiyorum.Dedigim oyunları oynayabilecegim müzik dinleyebilecegim bir telefon arıyorum.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Hiçbir yorum'u esirgemeyiniz

LimePie

LimePie

Üye
2.el düşünürseniz s3 alın pişman olmazsınız

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
2.el düşünmüyorum malesef.

MaxipmaN

Üye
generalden başka alternatifin yok bence

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Banada öyle geliyor fakat servisi konusunda şüphelerim var

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Galaxy ace 2 galaxy s advance gibi modellere göz atabilirsin yok ben öyle telefonlara bakmıyorum diyorsan en kötü s3 mini var

avast

avast

Üye
GMD al hocam pisman olmassin insallah

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Ha bu arada casper via xolo firmasından taklit edilmiştir bilgin olsun

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
GMD alcamda 2 sene rahat kullanırmıyım diye tereddüt içerisindeyim.Avast sende gmd varsa ne kadar süredir kullandığını söyleyebilirmisin ?

Invoke

Invoke

Üye
Diskavri.

andezitt

andezitt

Üye
Moto g daha gelmedi mi ya ne zaman geliyo o cihaz Ocak'ta deniyodu ama?

MrExpert

MrExpert

Üye
Gmd var o fiyata anca

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
İnşallah Şubat'a sarkmaz. Millet aldı rom root işine bile girdi. Biz hala gelmesini bekliyoruz :)
Valla aynen öyle kardeşim bende onu bekliyorum gelsin diye bakıcam bi sıkıntı yoksa fiyatta uygun olursa alcam ya bakalım hayırlısı :)

dayannight

dayannight

Üye
telpa servisi sorunlu forumlardaki yorumlarda çok şikayet var.Bende gmd almayı düşünüyorum bu servis yüzünden kararsız kaldım
Moto g daha gelmedi mi ya ne zaman geliyo o cihaz Ocak'ta deniyodu ama?
moto g fiyat olarak ne kadara gelir acaba?

andezitt

andezitt

Üye
telpa servisi sorunlu forumlardaki yorumlarda çok şikayet var.Bende gmd almayı düşünüyorum bu servis yüzünden kararsız kaldım
200$ satılıyo dışarda ama Türkiye'de vergiler malum benim tahminim 650-700 civarında gelir büyük ihtimalle :) açıklanan fiyat yoksa

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Valla aynen öyle kardeşim bende onu bekliyorum gelsin diye bakıcam bi sıkıntı yoksa fiyatta uygun olursa alcam ya bakalım hayırlısı :)

Ben de senin gibi düşünmekteyim. Hayırlısı olsun.

Aslında 600-700 TL civarında bir fiyatta gelmesi gerekiyordu fakat Şubat'tan itibaren cep telefonları dahil birçok şeye zam gelecek ve doların değeri yükseliyor. Ayrıyetten artık cep telefonları taksit ile alınamayacak.

• Beğen
Tepkiler: andezitt

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Benimde işte 2-3 gün içinde GMD'yi kararlaştırmam lazım.Uzun soluklu telefon lazım bana 2-3 sene giderecek sende benim gibisin her halde :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Konuyu açan arkadaş bütçesini daha artıramıyorsa tavsiyem Moto G ..

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi