cdgfo567
Üye
650-700 TL Arasında telefon tavsiyesi
Öncelikle merhaba arkadaşlar.3 gün içerisinde telefon almayı düşünüyorum bimeksten veya teknosadan.700'ü 1 TL bile geçmeyecek telefon tavsiyelerinizi bekliyorum aşırı derecede oyun oynarım.Subway Surfers,Dead Trigger,Templerun 2,Moderncombat4 oyunlarını kaldıracak bir telefon istiyorum fazla internette dolaşmam fakat müzik çok dinlerim.1-2 Haftadır sürekli forumlarda dolaşıyorum bu fiyat çerçevesinde General Mobile Dicovery tercih ediyorlar.Bende birkaç gün önce casper via a3216 telefonunu gördüm ve beğendim.Kısacası bu iki telefon arasında kaldım fakat şöyle birşey var telefonun 2 sene dayanması lazım.General Mobile Discovery'nin garantisi var fakat telpa konusunda şüphelerim var.Casper deseniz telefon sektörüne yeni adımlarını atıyor.Lütfen yardımcı olun kafamdaki soruları cevaplayın.Kendime güzel bir telefon almak istiyorum fakat 7.ayda telefonun elimde patlamasını istemiyorum.Dedigim oyunları oynayabilecegim müzik dinleyebilecegim bir telefon arıyorum.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Hiçbir yorum'u esirgemeyiniz