Ömer Farukk
Üye
kardeş 16 saat ne demek 2.5 saat sarj edin diyolar fazla sarj bataryayı oldürüyo bilmiyomusunuz?benim 6300 günde 2 kez sarj istiyo bi gün kırıp atıcam ya da 6120 alacam yeter be of!bu telefon hakkında vatandaşın birinin görüşü (telefonu alalı 1 hafta oldu.bence çok güzel bir telefon.o kadar ince ve hafifki.kapağı paslanmaz çelik.diğer telefonlar gibi plastik değil.yani işçilik telefonda çok iyi.telefonun seside iyi kamerasıda.ancak akşam karanlıkta kamera o kadar iyi değil.millet şarjının az gittiğini söylüyor.eğer telefonu ilk aldığınızda 16 saat sarj etmezseniz tabiki gitmez.ben şarj ettim ve rahat 3-4 gün şarjı gidiyor.)
gülü seven dikenine katlanır ya katlan yada sevme...........
böyle bir mantık yok kardeşim . türkiyede insanlar parayı kolay kazanmıyor ve aldığı telefonun her yönden iyi olmasını istiyor ki nokianın türkiye pazarı muhteşem canlı bir pazar.. insanlar şikayetini dile getirmekte tamamen haklı..nedir yani 400 milyona yakın para ver ama şarjı az gidiyo diye şikayet edince gülü sevyada terket falan demen hoş değil..bende 6300 alıcaktım 2 gün sonraya bana rehber oldu bu yazılar..
sağolun.
telefona kalıp olarak uyacağını sanmıyorum. bizimkiler bl-4c batarya.arkadaşlar n73 ün bataryası blc5 miydi heralde yada n 70 in onlarınki çok gidiyor blc5 kullansanm ne olur acaba telefona zarar verirmi
babacanlar birincisi benim bildiğim çift kart kullanan varsa çift kartı iptal etsin çünkü acayip batary tüketir, ikincisinde benimkisi sıfır batary genede zar zor bir gün dayanıyor. oda hiçbir uygulama kullanmadığım halde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?