yazılım yeniden yüklüyor derken neyi kastediyorsunuz? yeniden açılıyor mu anlamında kullanıyorsunuz? yoksa Nokİa Software Updater ile telefonun yazılımını güncelleme yaptınız mı?merhaba,
aranıza yeni katıldım.
öncelikle forumlar vasıtasyla insanlara yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
bir kaç gün önce, çocuğuma 2. el bir 6300 almıştım. ilk günler dikkat etmedim... çocuk söylediğinde de sen çok müzik dinliyorsun şarjı çabuk bitiyor dedim. sonra, bana verdi... bir gün ben kullandım. baktım ki gerçekten de (şarjı dolu olmasına rağmen hatta sıfır pil takmamıza rağmen) durup dururken kendiliğinden kapanıyor. servis bir arıza yok diyor. yazılımı yeniden yüklüyor. yarım saat- 1 saat sorun olmuyor. sonra bir bakıyorum ki kapanmış... tekrar açmak zorunda kalıyorum. teşekkür ederim.
nss format programı değildir..Nokia Software Updater ile güncellersen format atılmış olur..En Sağlıklı Format NSS Adlı Programdan Atılır..
yazılım yeniden yüklüyor derken neyi kastediyorsunuz? yeniden açılıyor mu anlamında kullanıyorsunuz? yoksa Nokİa Software Updater ile telefonun yazılımını güncelleme yaptınız mı?
Ben 2 Kere Format Atmak Zorunda Kaldım 2sinide NSS'den Attım.. Gayet Güzel..nss format programı değildir..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile güncellersen format atılmış olur..