6300 Nokia Formatlama

Sponsorlu Bağlantılar

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
dostum phenix ile tamamen formatlayambilrsin

yed

Üye
ya baylar bayanlar s40 lara format die bişey yok kablonuzu takarsınız pc suıt kuruluysa orda tlefon güncelleme anca versiyon atabilirsiniz telefonunuza buda telefon hafızasına bi nevi format demek hafıZA kartınada daha sonra telden veya bi kart okuyucu ile atabilirsiniz .. bu kadar

ciyaaak

ciyaaak

Üye
SİZİN dedikleriniz arkadaşlar sybian 6 serisi için geçerli biz 4 için soruyoruzx. bunların hiç biri olmuyor ki

abdullah6363

Üye
yyaaa ben bir şey buldum ban soylediginiz için tşk benle varmısınız:box

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
NSS Programıyla Format Atabilirsiniz

esedar

Üye
arkadaş senin yaptığın formatlama yüntemi *#7370# bu format yüntemi 6600 ve 7610 nokia telefonlar için geçerldir....ok

duman_20

Üye
ya arkadslar deneyiyorum olmuyo ne format nede gard:?? yardım cı olurmusunuz

tufan_kou

Üye
arkadaşlar sizin anlattıklarınız 6300 için geçerli değil.

PEKOK

Üye
doğru kardeş bu işlemi gerçekleştir ama önce telefon hafızanı boşalt

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
evet bnecede dene ...

mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
merhaba,
aranıza yeni katıldım.
öncelikle forumlar vasıtasyla insanlara yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
bir kaç gün önce, çocuğuma 2. el bir 6300 almıştım. ilk günler dikkat etmedim... çocuk söylediğinde de sen çok müzik dinliyorsun şarjı çabuk bitiyor dedim. sonra, bana verdi... bir gün ben kullandım. baktım ki gerçekten de (şarjı dolu olmasına rağmen hatta sıfır pil takmamıza rağmen) durup dururken kendiliğinden kapanıyor. servis bir arıza yok diyor. yazılımı yeniden yüklüyor. yarım saat- 1 saat sorun olmuyor. sonra bir bakıyorum ki kapanmış... tekrar açmak zorunda kalıyorum. teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
merhaba,
aranıza yeni katıldım.
öncelikle forumlar vasıtasyla insanlara yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
bir kaç gün önce, çocuğuma 2. el bir 6300 almıştım. ilk günler dikkat etmedim... çocuk söylediğinde de sen çok müzik dinliyorsun şarjı çabuk bitiyor dedim. sonra, bana verdi... bir gün ben kullandım. baktım ki gerçekten de (şarjı dolu olmasına rağmen hatta sıfır pil takmamıza rağmen) durup dururken kendiliğinden kapanıyor. servis bir arıza yok diyor. yazılımı yeniden yüklüyor. yarım saat- 1 saat sorun olmuyor. sonra bir bakıyorum ki kapanmış... tekrar açmak zorunda kalıyorum. teşekkür ederim.
yazılım yeniden yüklüyor derken neyi kastediyorsunuz? yeniden açılıyor mu anlamında kullanıyorsunuz? yoksa Nokİa Software Updater ile telefonun yazılımını güncelleme yaptınız mı?

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
En Sağlıklı Format NSS Adlı Programdan Atılır..

gezici42

Üye
benim telefonum durup dururken sürekli kapanıp açılmaya başladı hala devam ediyo bazende kapanıyo açılmıyo? yukardaki işlemlerde yanıt vermiyo(*kare7370kare veya (*) (3) (yes) ) bunları ya ben becerip anlayamadım ya tel yanıt vermedi yardımcı olabilirmiisn . çok teşekkürler

mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
yazılım yeniden yüklüyor derken neyi kastediyorsunuz? yeniden açılıyor mu anlamında kullanıyorsunuz? yoksa Nokİa Software Updater ile telefonun yazılımını güncelleme yaptınız mı?

öncelikle ilginze teşekkür ederim. tamir servisi yazılımı yeniden yüklediğini söylüyor (anladığım kadari ile telefonun yazılımı) yeniden açılma değil. telefon çalışıyor zaten ama yarım saat onra knediliğinden kapanıyor. tekrar açıyorum çalışıyor bu sürekli böyle

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
nss format programı değildir.. ile güncellersen format atılmış olur..
Ben 2 Kere Format Atmak Zorunda Kaldım 2sinide NSS'den Attım.. Gayet Güzel..

EminCan73

Üye
NormaL indirdim OyunLar Telime yukLiyorum ama oLmiy0r aÇmiy0r ndn sizce..

hakanccc

Üye
kardeş 5200 fabrika ayarlarına döncem güvenlik kodunu bilmiyomyardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
7370 olması gerekiyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt