6300 Nokia Formatlama

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
siz formatla fabrika ayarını birbirine karıştırıyosunuz ikisi ayrı şeyler format fiziksel olarak telefon hafızasında hiç bişey kalmaması durumudur flash atmaktır ama fabrika ayarı ise standart ayarları zil sesi ekran vs geri yüklemektir

alemburda

alemburda

Üye
siz formatla fabrika ayarını birbirine karıştırıyosunuz ikisi ayrı şeyler format fiziksel olarak telefon hafızasında hiç bişey kalmaması durumudur flash atmaktır ama fabrika ayarı ise standart ayarları zil sesi ekran vs geri yüklemektir

DOĞRU ÇOGU KİŞİ BU AYRIMI KARIŞTIRIYOR VE JAVALARDA BENCE FORMAT DAHA ZOR AMA SYMBIANS TEL. BİRÇOK YOL MEVCUT AMA JAVALARDA KISITLI FORMAT ATILAN BİR S40 TEL. TEL. AYARLARININ SIFIRLANMASINI YANI SIRA MESELA TEL. HAFIZASINDA MÜZİK VARSA BUNUDA SİLMELİDİR ASIL FORMAT BUDUR ZATEN :oke:

fffather001

Üye
KARDEŞİM NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr DİE Bİ PROGRAM VAR BENDE BURDA TELEFONUNA YENİ YAZILIM YÜKLERSİN. BUDA SENİN İŞİNİ GÖRÜR SANIRIM. HERSEYİ SİLİYO YENİDEN YÜKLÜYOR ONUN İÇİN TELEFON HAFIZASINDA ÖNEMLİ VERİLERİ HAFIZA KARTINA TAŞIMAKTA FAYDA VAR. İŞİNİ GÖRMEZ İSE KUSURA BAKMA. İŞTE LİNK: BİRAZ

--------------- Ekleme ---------------

ALIN SİZE PROGRAM. BU PROGRAMI BİRAZ KURCALARSANIZ. TELEFONUNUZA YENİ YAZILIM YÜKLEMESİNİ ÖĞRENİRSİNİZ. ZATEN BUNU ÖĞRENİRSENİZ TELEFONUNUZA FORMAT ATMIŞ GİBİ OLUR. DAHA 18'LİK KIZ GİBİ OLUR TELEFONUN İŞTE LİNK:

ozan_6533

ozan_6533

Üye
herkesde kendi derdini anlatıyo :D

by_marjinall

by_marjinall

Üye
Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz

Bu işlemi deneyin...
arkadasa katılıyorum ben bu formatı bi telefoncu arkiden ögrenmiştm normalinde bilmeyene 5 ytlye atıolarmıs :ehe

bendemi_20

Üye
ben atamadım ya kardeşler adam fibi sölesenize

Symbiont

Üye
arkadasa katılıyorum ben bu formatı bi telefoncu arkiden ögrenmiştm normalinde bilmeyene 5 ytlye atıolarmıs :ehe
Zeki Arkadaşım Bu SADECE SYMBİAN S60 CİHAZLARDA OLUR S40 İÇİN HARD FORMAT GİBİ SEÇENEK YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

tgygnç

tgygnç

Üye
denedim ama olmuyor... kodu giriyorum hiçbirşey olmuyor... neden????

kanal1

Üye
Arkadaşlar 6300 ı formatlamak için (yıldı, kare.7780 kare yapacaksınız

GGüven

Üye
format atarsak içine sonradan yüklediğimiz oyunlar gider mi?

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
*#7780#

dehşet454

Üye
bak 6300 katoloklarına gir indir telefona at (temelar nth uzantılı oyunlar ise java olmalı)ok

Laz¥

Laz¥

Üye
Başlığı Nokia 6300 olarak değişirsen daha iyi olur

sParCo812

Üye
arkadaşlar nokia 6300 telefon hafızasına ait format şifresi *#7780# dir.Denedim oldu saygılar..

diyabon

Üye
olmuyor kuna zeri :S

tugba_concon

tugba_concon

Üye
yha denedim hiç bir şey olmuyo..:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
*#7370* değilmiy di o kod?

karakartal3307

karakartal3307

Üye
arkadaşım ozmn fabrika ayarlarını yeniden yüklede ozmda formatlanmış gibi oluyo ama hafızankartıbiçimlenmez...!

ErnGndz

ErnGndz

Üye
ben denedim (yıldız kare 7370 kare) telefon açıkken.tüm orjinal telefon ayarları geri yüklenesinmi?telefon açılıp kapanacak diyo.(telefon modeli nokia 7610)

tunacaay

Üye
bu şekilde format atılamıyor s40 işletimli telefonlara o yöntem symbian lı teller için

Takipçi Satın Al

Üst Alt