apron
Üye
6300 Nokia Formatlama
SELAMIN ALEYKÜM önce paylaşımlarınızdan dolayı hepiinize teşekkür ederim .Arkadşlar benim 6300 var ve formdaki yöntemi (yıldız kare 7370 kare ) denedim ama telefona tüm telefon ayarları geri yüklensinmi diye telefon açılıp kapanacak diye uyarı metni gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim....
Birde bu s40 3erd smbyam ne demek beni aydınlatırsanız ..ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKÜR
Birde bu s40 3erd smbyam ne demek beni aydınlatırsanız ..ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKÜR

bilmedigin şeyi niye yaparsınız anlamam
d
benim gibi malesef internetin altını üsütne getirdim yabancı siteler dahil sorunu çözecek ne bi yazılım nede formül bula bildim servise götürdüm hallettiler
boşuna uğraşmayın derim ama sürüm yükseltmek isterseniz PC Suite programını nokianın sitesinden indirin kurun yazılım güncelleme seçeneğini tıkladınızda nokianın sitesine bağlanıp Nokia Software Updater ek paketini indirin kurun kabloyla bilgisayara bağladıktan sonra adım adım ne yapmanız gerektini zaten sölüyo 6300 fabrika çıkışı V 5.00 yükselttinizde V 5.50 olacak fakat buda sadece fabrika ayarlarınıza dönüyo ne telefondan bişi silio nede güvenlik şifreniz sıfırlanıo bende olmadı malesef tekrar denemek istedimde ise telefon desteklemio die uyarı alıyodum en son servisin yolunu tuttum