6300 Nokia Formatlama

Sponsorlu Bağlantılar

apron

apron

Üye
    Konu Sahibi
6300 Nokia Formatlama
SELAMIN ALEYKÜM önce paylaşımlarınızdan dolayı hepiinize teşekkür ederim .Arkadşlar benim 6300 var ve formdaki yöntemi (yıldız kare 7370 kare ) denedim ama telefona tüm telefon ayarları geri yüklensinmi diye telefon açılıp kapanacak diye uyarı metni gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim....

Birde bu s40 3erd smbyam ne demek beni aydınlatırsanız ..ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKÜR :vur

• Beğen
Tepkiler: gakkoş2344, isa boşnak, ersel_menger ve 4 diğerleri

yxL

yxL

Üye
arkadaşım s40 java iŞLEtim sistemini temsiL eder..yani symbian değiL 6300 ;) o çıkan uyarıda format uyarısıdr herşey sıfırdan yükLEnck teLefona..

apron

apron

Üye
    Konu Sahibi
teşekür sagol arkadaş benim tel java desteklimi şimdi yani ..

babuu

Üye
yaaaa benimkide 6300 nasıl gs temaalrı yüklicem oyun yüklicem bilmiyorum:utan

hk23

hk23

Üye
yaaaa benimkide 6300 nasıl gs temaalrı yüklicem oyun yüklicem bilmiyorum:utan
oyun yüklemek için Nokia Pc Suite programını bilgisayarına yükle masaüstünden pc suite'e gir.Application İnstaller denen biyer var(uygulama yükle)oraya tıkla.sonra indirdiğin oyunu seç (jar. formatında olcak)Yeşil oka tıkla yüklüyor.
tema için ise bilgisayarıma gir nokia phone browsere gir ordan hafıza kartı veya telefon hafızasına gir.(nth. formatlı olcak)kopyala hafızaya yapıştır

bican27

Üye
hocam nasıl a-tıyoruz fortamtı tam bi anlatsan süper olur tlf acık kenmi kapalıykenmi bas caz tuşlara
biğde
yıldız kare 7370 kare nasıl bazcaz anlamadım bi anlatsanız

gybee

Üye
işlem telefon açıkken uygulanıyor *#7370# şeklinde tuşlayınca dediğniz olur

baransoylu79

Üye
arkadaşlar bu kodla bende yapamadım neden hiç bi şey ol muyo

sprint

Üye
ya arkadaşlar yardım edermisiniz
telefon bi ara kafayı yedi ondan sonra temaları hiç birini açmıyor sildim yükledim olmuyor format attım olmuyor
'Tema bozuk açılamıyor' uyarısını veriyor hatta telefonu açınca gelip gitmeye başladı

FerreT

FerreT

Üye
Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz

Bu işlemi deneyin...

sprint

Üye
bilen biri yazarsa sevinirim olmuyor

byebye1

Üye
:D bilmedigin şeyi niye yaparsınız anlamam

35m0987

Üye
hepsı bos muhabbet hiçbişi olmuyo bılmediğiniz seyi niye yazıyonuz anlamıyomkı

--------------- Ekleme ---------------

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:

enes442

enes442

Üye
s40 jar uzantılı telefon işletim sistemi farklı symbian ise sis uyzantılı telefon jara göre daha kapsamlı ve daha geniş bir işletim sistemi

judelav

judelav

Üye
arkadaşlar siz e şunu söyleyeyim öncelikle 6300 da o formatlar olmaz onlara ya talafoncular flash atar ki oda ancak büyük yazılım hatalarında kullanılır yada siz ancak fabrika ayarlarını sıfırlarsınız yada bilgisayardan hafıza kartına format atarsınız.

birde size ilave hafıza kartına attığınız pro oyun tema v.s yi diğere atınız.

sedat_60

Üye
yya akdaslar olmuyoo bı yardımcı olun lutfen

sedat_60

Üye
ya kardes bende yaptımm telefonu eskı halı cın telefoncu 45 ytl ısytyoo napıyım ya

dreamsboy

dreamsboy

Üye
arkadaşlar siz e şunu söyleyeyim öncelikle 6300 da o formatlar olmaz onlara ya talafoncular flash atar ki oda ancak büyük yazılım hatalarında kullanılır yada siz ancak fabrika ayarlarını sıfırlarsınız yada bilgisayardan hafıza kartına format atarsınız.

birde size ilave hafıza kartına attığınız pro oyun tema v.s yi diğere atınız.

Evet arkadaşlar 6300 format atamazsınız büyük ihtimalle güvenlik şifresini unutunuzdan dolayı atmaya çalışıyosunuz :) benim gibi malesef internetin altını üsütne getirdim yabancı siteler dahil sorunu çözecek ne bi yazılım nede formül bula bildim servise götürdüm hallettiler :) ücretle tabi :(boşuna uğraşmayın derim ama sürüm yükseltmek isterseniz PC Suite programını nokianın sitesinden indirin kurun yazılım güncelleme seçeneğini tıkladınızda nokianın sitesine bağlanıp Nokia Software Updater ek paketini indirin kurun kabloyla bilgisayara bağladıktan sonra adım adım ne yapmanız gerektini zaten sölüyo 6300 fabrika çıkışı V 5.00 yükselttinizde V 5.50 olacak fakat buda sadece fabrika ayarlarınıza dönüyo ne telefondan bişi silio nede güvenlik şifreniz sıfırlanıo bende olmadı malesef tekrar denemek istedimde ise telefon desteklemio die uyarı alıyodum en son servisin yolunu tuttum :)

ahmet_arli

ahmet_arli

Üye
ALEYKÜM SELAM kardeşi emeğine sağlık teşekkürler...

pedere310

Üye
teşekürler seninle gurur duyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt