6300 msn programı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

swit35

Üye
ya şu mig33 ü pc ye yükledim- bluetooth ile tel e göndercem de açınca birsürü dosya var içinde hangisini göndercemmm..nasıl olcak bu işşş

Ozan

Ozan

Admin
ya şu mig33 ü pc ye yükledim- bluetooth ile tel e göndercem de açınca birsürü dosya var içinde hangisini göndercemmm..nasıl olcak bu işşş
Dosyayı winrar ile açmayacaksınız ( extract etmeyin ) sadece direk çeker çekmez telefona göndermeniz gerekiyor .. :oke:

pdjgm

Üye
herşeyi yaptım birtek içinde kurulum kaldı onu nasıl yapacam bilmiom yardım ederseniz sewinirim arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hot wheels

hot wheels

Üye
geçersiz uygulama diyor ise mig33 beta yı yükle ozaman çalışıyor (ben denedim):oke:

sakalbaba

Üye
saol

hoca91

Üye
:megafon:slm kardes bendede 6300 var bana soylermısın nasıl oldugunu calıstıgını

jnrnejat

Üye
pff yhaRdım heLLp ME pLss :'(

camkoz

Üye
arkadaşlar yazılarınızı okudum ve gıcık oldum yha nası beceremezsiniz :p nese uzun uzun açıklıyorum:

öncelikle(turkcell için) wap yazıp 2222 ye yolluyoruz. ayarları bi güzel kaydettikten sonra 'settings' ten 'confrugation' a girip ayarlarımızı seçiyoruz.sonra altında bi seçenek var 'activ.def.in all apps' die onu da aktif hale getiriyoruz. sonra menünün en altındaki seçeneğe girip add new dioruz ordan 'my acces point' yapıoz yeni bi tane.'preffered access pt ye gelip yaptığımız 'acces point'i seçioruz.Ve menüden çıkıyoruz komple.

wap.mig33.com a giriyoruz. önce registerden kayıt oluyoruz arkadaşlar. sonra download mig33 e tıklıyoruz. orda telefon modelleri gelecek 'sizde göreceksiniz' orda 6300 yok :utan all versions a tıklayın (en altta)ve açılan sayfada en alttakini indirin.programlardan mig33 ü açın kayıt olurken verdiğiniz bilgileri girin.(size bir de aktivasyon kodu gönderilecektir)aktivasyon kodunu girin ve msninizi yazın(ve tabi şifreyi de)ve girin:oke:

BU KADAR BASİTMİŞ DEĞİL Mİ???!:pro::ehe:yuru

:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

e artık bi hayır duanızı alırım heral

yardım için:[email protected]

allah razıolsun senden kardeş

turbilance

Üye
valla emeğinize sağlık..!!!Allah sabırs versin."de"desi var :D bende tam olarak bilmiyorum emme deneyecem..ellaam olur.

Buusee

Üye
Slm bırsey sormak ıstıyorum ben bu sıteye suan cepten gırıyorum ve dırek pc harıcı cebıme msnı nasıl ındırebılırım

byebye1

Üye
6300 a program yüklenmio die biliyorum ben

mgemici

Üye
Niye yüklenmesin arkadaşım. Bak alem çatır çatır yüklüyor.

etoo16

Üye
iyi güzel de turkcell kullanmayanlar napacak?

hoca91

Üye
slm arkadas bende 6300 var msn yukleyemedim bana yardım eder mısın msn adresim [email protected]

darkledars

darkledars

Üye
kılasik olmuş ama bende var bu cepen ne yaptıysam olmadı bende avea var burdan yapılamazmı acaba
teşekkürler

seatramp

Üye
Slm Arkadaşlar Bende 6300 Yeni Aldim Soruyorum Soruyorum Msn Programi Bulamiyodum Ama Buldum Yükledim Ve Gayette Güzel çalişiyoo

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR 6300 RA MSN PROGRAMI ARAYAN ARKADAŞLAR VARSA BANA MSN DEN ULAŞSIN BURAYA YÜKLEMEK İSTEDİM AMA YAPAMADIM İSTEYEN VARSA GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOO
:oke::oke::oke::oke:

Bende de 6300 var msn hakkında yardımını bekliyorum paylaşım için tşkler.:sn:

sedat_60

Üye
YA ARKADALAR YULEYEN BANADA ASTSIN BI ZAHMET YA [email protected] atarsanız cok seveap ıslersiniz

enes442

enes442

Üye
bildiğin msn telefonda 1 saati 2 kontor diye biliyorum ayrıca mig 33 ü tavsiye ederim