6300 mig33(cep messenger) çalıştıramayan varsa içeri

Sponsorlu Bağlantılar

q0khan_20

Üye
eyvallah dostum !!!

sworday

Üye
slm arkadaşlar...
avea hat kullanıcıları mig33 programı çalıştıramıyorsanız anlattıklarımı yapın
kesin sonuç alacaksınız

ilk aşama ;

menü > ayarlar > yapılandırma > kişisel yapılandırma ayraları > seçenek > yeni ekle > wep (hesap ismi = AVEA INTERNET , kullanıcı adı = internet yapıp tamam basalım )

ikinci aşama ;

menü > ayarlar > yapılandırma > kişisel yapılandırma ayraları > seçenek > yeni ekle > erişim noktası (hesap ismi= AVEA INTERNET yapıp tamama basalım)

son aşama ;
  • yenide menü > ayarlar > yapılandırma > kişisel yapılandırma ayraları na girip yaptıgımız ayarları seçeneklerden etkinleştiriyoruz.
  • sonra menü > ayarlar > yapılandırma > varsy.yapılandr. ayrlr. na gir kişisel yapılandırmayı varsayılan yap
  • ve telefonu kapatıp aç artık mig33 e kesin bi şekilde giriyosun
EMEĞE SAYGI !

Teşekkürler dostum bir kaç denemenin sonunda oldu:D Şunu da belirtmek isterim ki mig33 le degil e-budy ile baglandım ..herkese saygılar arkadaşlar...

uguryucel

Üye
ya cok sagol ama msn programı bulamıyorum varsa lınkı verbılırmısın:(

cemmehmet

Üye
hadi ya ebuddy nerden indirebiliriz

dogandoganay

dogandoganay

Üye
arkadsım aveada ebuddy de 44 kontör gitti sence bu programda ölemidir :S tel 6233

bahtiyargokmen

Üye
Baba birde vadofone için yapın şunu

nukke

Üye
helâl olsun sana ellerine sağlık önceki sayfalarda yazan beceriksiz heriflerin söylediklerine kulak asma sayende sorunum kalmadı sadece bu programa değil diğer bağlantı isteyen programlara da girebiliyorsunuz çünkü tanımlamada hata oluşup bağlanamıyordu herşey opera mini bile ama artık oluyor ellerin dert görmesin Allah razı olsun

aruda_berkant

Üye
vodafone içinde geçerlimi buu

alev_yagmur

Üye
benim ki vodafone nasıl yapacagım peki yardım ederseniz sevınırim

bushe123

Üye
TURKCELL içinde gerekli mi bu uygulama?

alev_yagmur

Üye
benım telefona msn atmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevınırım (nokia 7610supernova hat:vodafone

boss009

Üye
helal olsun kardes

--------------- Ekleme ---------------

helal olsun kardes

Üst Alt