6300 mig33(cep messenger) çalıştıramayan varsa içeri

Sponsorlu Bağlantılar

ankaramk

ankaramk

Üye
    Konu Sahibi
6300 mig33(cep messenger) çalıştıramayan varsa içeri
slm arkadaşlar...
avea hat kullanıcıları mig33 programı çalıştıramıyorsanız anlattıklarımı yapın
kesin sonuç alacaksınız

ilk aşama ;

menü > ayarlar > yapılandırma > kişisel yapılandırma ayraları > seçenek > yeni ekle > wep (hesap ismi = AVEA INTERNET , kullanıcı adı = internet yapıp tamam basalım )

ikinci aşama ;

menü > ayarlar > yapılandırma > kişisel yapılandırma ayraları > seçenek > yeni ekle > erişim noktası (hesap ismi= AVEA INTERNET yapıp tamama basalım)

son aşama ;
  • yenide menü > ayarlar > yapılandırma > kişisel yapılandırma ayraları na girip yaptıgımız ayarları seçeneklerden etkinleştiriyoruz.
  • sonra menü > ayarlar > yapılandırma > varsy.yapılandr. ayrlr. na gir kişisel yapılandırmayı varsayılan yap
  • ve telefonu kapatıp aç artık mig33 e kesin bi şekilde giriyosun
EMEĞE SAYGI !

• Beğen
Tepkiler: maxibrk ve osaka123

canerbasar

Üye
deneyeceğim inşallah başarırım. teşekkürler

maxtorx6

Üye
kardeş eger pro calışırsaa senden büyüğü yok demekk bakacam şimdi inş çalışırr

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
kontör ne kadar harcıyo onu söle bana öyle kullanırız

ankaramk

ankaramk

Üye
    Konu Sahibi
kesin çalışacak bana güvenin

ücretlendirmeye gelelim

özel chat odaları saati 3 kontor
msn , yahoo saati 1 kontor

ycg35

ycg35

Üye
ya ayarı yaptım 3110c de çalışmadı :(

mahkum_65

Üye
hafıza doılu dıyo ne ne yapmalaıyım;?

--------------- Ekleme ---------------

acaele cvp

leiche

leiche

Emekli Yönetici
deneyelim bakalım

ankaramk

ankaramk

Üye
    Konu Sahibi
mig 33 jacva yazılım hafıza dolu diye bir sorun vermez
swf uzantılı dosyalar bu hatayı veriyo

3110c nin içerigini bilmediğim için yardım edemeyecegim üzgünüm

ycg35

ycg35

Üye
bn söliim 3110c s40 v2 6300 v3 aralarında pek fark yok ama 3110c mig33 dahil denediğim tüm java msn leri çalıştırmadı neyseki pratik çözümler var al bi 100 kntr gelsin konabaraya 20 kntr yükle o 20 kntrü sonra al bi cola turka 330 ml. ordanda gelsin bi kaç kntr ne gelirse artık sonra 25 kntre 2 mb int paketi al turkcell den ondan sonrada 2 mb dolana kdr waptan msn e gir :D gayet mantıklı bn buldum bu yöntemi çalıntı olmasın lütfen :D:D:D

ankaramk

ankaramk

Üye
    Konu Sahibi
sen bilirsin bunda daha az kotor gidiyo ve daha hızlı

ycg35

ycg35

Üye
hız konusunda ebuddy yi geçemez sen güzel paylaşım yapmışsın tebrik ederim bn bu proyu dndm w810i de gayet ucuza girdi msn ayarı fln olmadan gprs ile yazıştık 1 kntr gitti güzel pro ama ebuddy de program olmayan telefonlardan msn e girebilmeyi sağlıyor :D yani bnm gibi olanlar içn turkcell de sağolsun int. paketi veriyor ucuza bütün gün msn deyim artık telefonun çektiği yada çekmediği heryerde (turkcell tuvalette bile çekiyo ama neyse) ayrıca ebuddy nin en güzel özelliği cepten açtı değilde normal bilgisayardan açtı gibi gösteriyor :D:D

ankaramk

ankaramk

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy programını ilk kez duydum güzel bir programa benziyor denemek lazım

jabooo

Üye
gidin işinize kardeşim inanmayınnnnnnnnnnnnn ben yaptım olmuyor boşuna vakit harcama

burakkusdil

Üye
Iyide Ben Avea ınternet Yazıcam Ama Turkcell Kullanıyorum Nası Olucak O Zaman Turkcell ınternetmı Yazıcaz????

mahkum_65

Üye
ya benım tel 6300 ama öyle hata verıyo hafıza dolu dıyo yapılandırma ayalarlarını yapınca cvp beklıyorum?? ne yapmam gerekıyo telefon hafızası 5mg hafıza kartında da 25 mg boş yer var ama olmuyo ne yapmam gerekıyo???? şimdıden teşkkler

--------------- Ekleme ---------------

bu uddby bende var ama ayarlarını bılmıyorum nasıl yapılıyo???

oflu.6134

oflu.6134

Üye
yaaa bana onay msjı flena gelmedı nerde yanlıs yapıyorum bılmıyorum ama gelme cok kez denedım acıl cvp !

ankaramk

ankaramk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim dediklerimi düzgün bir şekilde uygularsanız kesinlikle olur
turkcell de de ayarları veriyim isterseniz ama hemen girip çıksan bile baya bi kontor gidiyo

arkadaşlar yapamayan olursa msn veriyim canlı canlı anlatayım k mi

BEN GEREKSİZ BOŞ İŞLER İÇİN KONU AÇMAM!!!

[email protected]

tema.nth

Üye
kardeş sen avea için kesin demişsin ama benim hat avea mig33 beta var telefonum da 6300 ilk önce bağlaniliyor dio arkasından paket veriye abone olun diyip error hatası veriyo bunu nasıl düzelteceğiz yrdmcı olursn sevinirm

zcd

Üye
size güvenmek suçmu telefonla bir ekşın yapalım dedik kimi yok çalıişmıyo diyo kimi dene gör diyo yapmayın yaaaaa

Üst Alt