603 kendi kendine çalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
603 kendi kendine çalıyor
arkadaşlar 603 fp2 hackli maximod yüklü bi telefonum var . Arada kendikendine çalıyor yada aranıyor ama telefonun hangi tuşuna basarsam basıyım telefona müdahale etmeme izin vermiyor kırmızı tuşa basıyorum veya basılı tutuyorum kilide basıyorum ekrana dokunuyorum ama nafile bi faydası olmuyor anca bataryayı çıkartıp telefonu trkrar açınca düzeliyor . Neden böyle oluyor bi programdn dolayı falan mı

asigsasi

asigsasi

Üye
maximod ile alakalı olacağını sanmıyorum bilgilerini yedekle format at diyecem en son yüklediğin 2,3 adet uygulamaları sil dene virüs programı varsa kaldır

TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
Format en temizi aslında ama fp2 hackleme işlemi biraz uzun oldugu içinde üşeniyorum. Son yükledigim uygulamalardan bir kaçını kaldırdım virüs programı da yok zaten :D sürekli olagan bi şey degil ama lazım oluyor telefon bi bakıyorum çalıyo arkadaşların yanında bataryayı çıkartmak biraz ilginç oluyor .s ama verdigin tavsiyeler için teşekkür ederim ;)

coolasker54

coolasker54

Üye
Bi benzeri dolmuşta oldu 2 hafta evvel.Telefon titredi ama hiç durmadı. Baktım kimse aramıyo mesajda gelmiyor. 15 dk ya yakın titredi(iyi masaj yaptı bacaklara :D). En son dolmuştan indim öyle durdurdum. Tuşlar basmıyordu bataryayı söktüm. Ama 1 sefer oldu. Daha karşılaşmadım

asigsasi

asigsasi

Üye
hem telefonun temizlenir hem pratik yapmış olursun hack konusunda :D

EmreSalman

Üye
arkadaşım aynısı bende de oluyordu bende effect yüklüydü o yüzden oluyor

avdokaya

Üye
beyler bende 701 var bu hackleme islemi nasil oluyor neye yariyor bi aciklarmisnz

EmreSalman

Üye
beyler bende 701 var bu hackleme islemi nasil oluyor neye yariyor bi aciklarmisnz

fp2 güncellemesini yüklediysen www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html buradan hackleyebilirsin forumda ki unsigned programları yüklemeye yarıyor

balabanya

Üye
banada bir kere oldu çıkarıp taktım daha birşey olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt