603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

-Fight-

-Fight-

Üye
rompacther yükleyince bi anormallik olmya başladı kendi kendine açılıp kapanıyor telelfon

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rompacther yükleyince bi anormallik olmya başladı kendi kendine açılıp kapanıyor telelfon

aktif ettiğin patchlarda sorun vardır... Ekte verdiğim rom patcherımı kurdun...

barbin3900

barbin3900

Üye
merhaba abim Nokia 700 almış senin cfw'lerini beğeniyorum ve yüklemeyi düşünüyorum şu alttan ikinci kırmızı content dosyasını silecezmi?

[/url][/IMG]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba abim Nokia 700 almış senin cfw'lerini beğeniyorum ve yüklemeyi düşünüyorum şu alttan ikinci kırmızı content dosyasını silecezmi?

[/url][/IMG]

merhaba kardeşim. Onlarla uğraşma bu konuda anlattım ordan bakıp yap daha kolay.. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/phoenix-2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

By-HaCk

By-HaCk

Üye
ben yazılımı kendime göre düzenliyorumda udaya attığım programlar c ye mi yoksa e ye mi yüklenecek ?

-Fight-

-Fight-

Üye
hayır başka bi rom patcher kurdum biraz önce hard format atıp tekrar yükledim senin verdini yükleyeceğim şimdi

ErSin9006

Üye
bikaç önerim olacak yeni sürüm için
-Maximod uyumlu olsa mesela :)
-Kendinden hackli olsa (olmasada olur )
-yazı fontları kalın olsa menü ve mesajlar için
-tek tuşla kaydırma olayı olmasa
-zip opera gibi proğramlr kurulu gelse yapılabilirse ve ilgilenilirse diye söyledim aklıma geldikçe yazayım iyi bir fikirden güzel bir cwf çıkarda rahatlarız nokianın sıkıntılarından

By-HaCk

By-HaCk

Üye
ben orjinal widgetlerime dönmek istiyorum vermiş olduğun mod paketinde widgetler modu var orjinal yazılımdan o modda vermiş olduğun bütün mifleri ayırıp nokıa cooker ile evolsda değiştirerek hallederim diye düşündüm fakat bütün mifleri ofwde bulamadım ne yapmalıyım yardımcı olurmusun lütfen ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben orjinal widgetlerime dönmek istiyorum vermiş olduğun mod paketinde widgetler modu var orjinal yazılımdan o modda vermiş olduğun bütün mifleri ayırıp nokıa cooker ile evolsda değiştirerek hallederim diye düşündüm fakat bütün mifleri ofwde bulamadım ne yapmalıyım yardımcı olurmusun lütfen ?

bütün mifler core resource appsededir

- - - Eklendi - - -

bikaç önerim olacak yeni sürüm için
-Maximod uyumlu olsa mesela :)
-Kendinden hackli olsa (olmasada olur )
-yazı fontları kalın olsa menü ve mesajlar için
-tek tuşla kaydırma olayı olmasa
-zip opera gibi proğramlr kurulu gelse yapılabilirse ve ilgilenilirse diye söyledim aklıma geldikçe yazayım iyi bir fikirden güzel bir cwf çıkarda rahatlarız nokianın sıkıntılarından

maximod sonradan yapışması gereken birşeydir. Ben yaparsam cfw bozuk görünümde gelir...
Yazılım kendinden zaten hackli. Uygulamaları sertifika hatası almadan kurabiliyorsunuz..
Yazı fontu orjinalini kullanırım herhalde...
Zip opera gibi uygulamaları siz sonradan hafıza veya depoya kurarak c hafızasına yüklenmemiş olursunuz ve tlf daha rahat çalışır

By-HaCk

By-HaCk

Üye
hocam bi yardımcı olurmusun lütfen şu orjinal widgetleri bi türlü yükleyemedim coreye atıyorum nokıa cookerda sağ altta estimated files kısmı kırmızı oluyor dosya boyutunu aştı diye uyarıyo ve toplayamıyorum ne yapmalıyım ?

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...ni-widgetler-eklendi-03-09-2012-a-603363.html

burdaki rofs2 ye atın dediklerini ben coreye atıyorum yukarda bahsettiğim hatayı alıyorum ?
ayrıca rofs2 ye de atmayı denedim yine aynı hatayı aldım !!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi yardımcı olurmusun lütfen şu orjinal widgetleri bi türlü yükleyemedim coreye atıyorum nokıa cookerda sağ altta estimated files kısmı kırmızı oluyor dosya boyutunu aştı diye uyarıyo ve toplayamıyorum ne yapmalıyım ?

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...ni-widgetler-eklendi-03-09-2012-a-603363.html

burdaki rofs2 ye atın dediklerini ben coreye atıyorum yukarda bahsettiğim hatayı alıyorum ?
ayrıca rofs2 ye de atmayı denedim yine aynı hatayı aldım !!
Nokia cooker ile core ve rofs2 nin boyutu artırman gerek... konu dışına çıkıyoruz daha konu dışı cevap verilmeyecektir...

SalihByk

SalihByk

Üye
usta guncellemeyı ne zaman bıtırırsın ?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Biri ayrıntılı şekilde anlatabilir mi ve ayrıca yükleyince depo hafızası sıfırlanıyor mu ? kısacası hiç bişey bilmiyorum telefonumu yeni hackledim :) bana 5 yaşındaymış gibi anlatırsanız sevinirim :) şimdiden :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Biri ayrıntılı şekilde anlatabilir mi ve ayrıca yükleyince depo hafızası sıfırlanıyor mu ? kısacası hiç bişey bilmiyorum telefonumu yeni hackledim :) bana 5 yaşındaymış gibi anlatırsanız sevinirim :) şimdiden :tşk:
depo hafızan silinmez ama yazılımı sorunsuz kullanabilmen için depoyu biçimlendirmen gerek... sonra o hata var bu hata var deme bana hataların oluşması depoyu biçimlendirmeyip hard format atmadığından çıkar... burada anlattım detaylı yüklemeyi yalnız yazılım sıfırla seçeneği ile evolsu yükleyeceksin... http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye

depo hafızan silinmez ama yazılımı sorunsuz kullanabilmen için depoyu biçimlendirmen gerek... sonra o hata var bu hata var deme bana hataların oluşması depoyu biçimlendirmeyip hard format atmadığından çıkar... burada anlattım detaylı yüklemeyi yalnız yazılım sıfırla seçeneği ile evolsu yükleyeceksin... http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html
hard format hacki siliyo mu silince tekrar mı yüklicem cfw için ?

Üst Alt