603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ender04

ender04

Üye
kardeş senin cwf yi yüklüyorum her şey normal herhangi bir program yükledikten sonra rehber menü bütün programların ismi kare kare oluyor bunun sebebi nedir diğer cwf leridekullandım böyle bir şey olmamıştı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin cwf yi yüklüyorum her şey normal herhangi bir program yükledikten sonra rehber menü bütün programların ismi kare kare oluyor bunun sebebi nedir diğer cwf leridekullandım böyle bir şey olmamıştı

yazılımı atmadan önce depo hafızasını biçimlendirip hard format attın mı? ayrıca yazılımı phoenixle flaşhlarken ana sayfada gösterdiğim resimdeki seçenek ile yani yazılım sıfırla ile atacaksın. aksi takdirde eski sistemle yeni sistem karışıyor...

slm5288

Üye

jaf ile olmaz phoenixle atacaksın...
kardeş,telefon açılmıyorki flashlayayım açılsa sorun yok flashlama yaparım.phonixle cihaz kapalı iken nasıl flashlarım.yardımcı olursan çok memnun olurum.cihazım nıkia 701 ümreden almıştım garantisi yok.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş,telefon açılmıyorki flashlayayım açılsa sorun yok flashlama yaparım.phonixle cihaz kapalı iken nasıl flashlarım.yardımcı olursan çok memnun olurum.cihazım nıkia 701 ümreden almıştım garantisi yok.
team vieweri kur ver id ve şifreyi halledelim kardeşim

slm5288

Üye

team vieweri kur ver id ve şifreyi halledelim kardeşim
kardeş ilginize teşekkür ederim,ben phonix le yükleme yaparım ama cihazımı usb bağlayamıyorum program cihazımı usb ile bağlı görmüyor katkıda bulunursanız memnun olurum.cihazı phonix le bağlıya bilirsem gerisini hallederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ilginize teşekkür ederim,ben phonix le yükleme yaparım ama cihazımı usb bağlayamıyorum program cihazımı usb ile bağlı görmüyor katkıda bulunursanız memnun olurum.cihazı phonix le bağlıya bilirsem gerisini hallederim.
dead ile atacaksın flaşhı

ender04

ender04

Üye
üstad teli defalarca hard format attım hafıza kartını ve depo hafızayı tekrar tekrar biçimlendirdim 4defa denedim senin cwf yi her şey normal ama herhani bir program yükledimmi yazılar kare kare oluyor diğer arkadaşın cwf si yüklü şimdi bir problem yok senin cwf yi deneyecektim bir günümü aldı ve olmadı bunuda belirteyim pohonexle yazılımı attım yazılm sıfırla dedim güncele dedim yükselt dedim hepsinde aynı yazılım atma konusunda uzman sayılırım çünkü kendim telefon tamircisi ve programcısıyım pek vaktimolmadığı için sizin gibi ustaların yaptıklarını alıp kullanıyorum bencesenin yazılımda ufakta olsa bir eksik var

slm5288

Üye

dead ile atacaksın flaşhı
kardeşim,katkılarına teşekkür ederim.dead ile cihazım açıldı.hayırlı akşamlar dilerim.bir sorumda cihazımda yüklü olan ,evols 1.01.13 cfw nizdeki bazı örnek:Climate Miision 3D,Angry Birds,Poken,face book gibi uygulamaları nasıl cfw nizden silerim.tekrar teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
üstad teli defalarca hard format attım hafıza kartını ve depo hafızayı tekrar tekrar biçimlendirdim 4defa denedim senin cwf yi her şey normal ama herhani bir program yükledimmi yazılar kare kare oluyor diğer arkadaşın cwf si yüklü şimdi bir problem yok senin cwf yi deneyecektim bir günümü aldı ve olmadı bunuda belirteyim pohonexle yazılımı attım yazılm sıfırla dedim güncele dedim yükselt dedim hepsinde aynı yazılım atma konusunda uzman sayılırım çünkü kendim telefon tamircisi ve programcısıyım pek vaktimolmadığı için sizin gibi ustaların yaptıklarını alıp kullanıyorum bencesenin yazılımda ufakta olsa bir eksik var
603 808 700 olsa tamam hata oluşmuş dicem çünkü onları telefonsuz yaptım...ama bendede 701 var ve cfw yi onda yaptım söylediğin hatanın olmaması gerek... muhtemelen phoenixte veya pc de bir hata vardır başka bir pc de flaşhlama seçeneğin varsa flaşhla yinede sen bilirsin...

- - - Eklendi - - -

kardeşim,katkılarına teşekkür ederim.dead ile cihazım açıldı.hayırlı akşamlar dilerim.bir sorumda cihazımda yüklü olan ,evols 1.01.13 cfw nizdeki bazı örnek:Climate Miision 3D,Angry Birds,Poken,face book gibi uygulamaları nasıl cfw nizden silerim.tekrar teşekkür ederim.
rica ederim kardeş... söylediğin uygulamarın hiç bir evols yazılımında mevcut değildir... sen hard format atıp depoyu biçimlendir... ve yazılım sıfırla ile phoenixle tekrardan flaşhla sorunsuz kullanırsın.. kolay gelsin

voljtrann

voljtrann

Üye
surum : nokia belle feature pack 2
yazılım surumu : 113.010.1506
mrb nokia 701
yazılım surum tarihi : 2012-08-30
ozel surum : 113.010.1506.c00.01
dil paketi : 113.010.1506.01.01
urun kodu : 059H048
model : 701
tur: RM - 774
Telefonum icin cfw niz uyumlumu ?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
mrb nokia 701

urun kodu tutmayabilir ama uyumlu telefonun icin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb nokia 701

önemli olan rm dir rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsin

voljtrann

voljtrann

Üye
NOT: YAZILIMI YÜKLEMEDEN ÖNCE DEPO HAFIZASINI BİÇİMLENDİRİP, HARD FORMAT ATTIKTAN SONRA YAZILIMI YÜKLEYİNİZ. . .
depo hafızasını nasıl biçimlendirebilirim tesekkurler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
NOT: YAZILIMI YÜKLEMEDEN ÖNCE DEPO HAFIZASINI BİÇİMLENDİRİP, HARD FORMAT ATTIKTAN SONRA YAZILIMI YÜKLEYİNİZ. . .
depo hafızasını nasıl biçimlendirebilirim tesekkurler
deponun üstüne basılı tut biçimlendir de

sado_27

sado_27

Üye
KARDEŞ 2 gun önce senin 603 için yaptıgın cfw yukledım ama bırkac sorun var . oncelikle hafıza kartını bıcımlendırdım, depo hafızayı bıcımlendırdım, sonra telefona hard format attım ve bu sekılde yazılımı attım Phoenix'le
1 rehberde kısı aramak ıstedıgımde sadece bır kere dokundugumda taki rehberın sonunu gormeden durmuyor
2. jarzı cabuk bıtıyor
yanlız ben yazılım atarken Phoenix'le telefon test modunda kalıyor ve Phoenix enson da 25 ten gerıye dogru yazıyor 0 olunca yazılım yukleme başarısız dıyıp tel kapanıyor bataryayı cıkarıp telefonu acıyorum evols yuklenmıiş oluyor ama o rehbertekı kaydırma sorununu ve jarz sorunu yıne aynı devam edıyor bunun ıcın ne yapmam lazım bılgılendırırsen sevınırım kolay gelsın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ 2 gun önce senin 603 için yaptıgın cfw yukledım ama bırkac sorun var . oncelikle hafıza kartını bıcımlendırdım, depo hafızayı bıcımlendırdım, sonra telefona hard format attım ve bu sekılde yazılımı attım Phoenix'le
1 rehberde kısı aramak ıstedıgımde sadece bır kere dokundugumda taki rehberın sonunu gormeden durmuyor
2. jarzı cabuk bıtıyor
yanlız ben yazılım atarken Phoenix'le telefon test modunda kalıyor ve Phoenix enson da 25 ten gerıye dogru yazıyor 0 olunca yazılım yukleme başarısız dıyıp tel kapanıyor bataryayı cıkarıp telefonu acıyorum evols yuklenmıiş oluyor ama o rehbertekı kaydırma sorununu ve jarz sorunu yıne aynı devam edıyor bunun ıcın ne yapmam lazım bılgılendırırsen sevınırım kolay gelsın :)

1. hata değil özelliktir kinetik kaydırma eklendi... 2. şarjın normalde kaç gün gidiyorduda bunda çok gitmeye başladı... bu şarjın çok gitmesi kullanıcıdan kullanıcıya değişir ve kurduğunuz uygulamarı kapatsanız dair arka planda çalışan parçası mutlaka vardır ve onlarda şarjı tüketir... şarjın normal olup olmadığını anlaman için yazılımı attıktan sonra hiç bir şey kurmadan deneyip kullanman gerek

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan bey,
Cfw'de olan digital saat şeffaf (küçük digital saat) widget'i sis halinde ayrı bir yerde varmıdır veya siz nereden almıştınız paylaşırmısınız?teşekkürler..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey,
Cfw'de olan digital saat şeffaf (küçük digital saat) widget'i sis halinde ayrı bir yerde varmıdır veya siz nereden almıştınız paylaşırmısınız?teşekkürler..

konu açın yada widgetler bölümünde bakın... burası cfw konusudur mod yeri değil

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan kardeş şu ingilizce klavye sorunum çok kafamı ağrıtıyor ya türkçe klavyeye alışamadım bunun bir çözümü varmı yada bir güncelleme çıkarabilirbisin bununla ilgili lütfen ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeş şu ingilizce klavye sorunum çok kafamı ağrıtıyor ya türkçe klavyeye alışamadım bunun bir çözümü varmı yada bir güncelleme çıkarabilirbisin bununla ilgili lütfen ?
şuan 5800 a güncelleme çalışmalarım var. daha sonra bir site için özel cfw çıkaracağım... ondan sonra evolslara güncelleme gelecek

Üst Alt